icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

ajajaj00
29. jún 2015

@sara34valentina nejdem za nou nakoniec pride jej mamca so segrou..ja musim tiez prat ist do obchodu a tak sa motat varit atd a dneska mam narodky tak planujeme vecer zamiesit🙊tak o tej hlucnosti by sme sa moja vedeli rozpravat este ze mi byvame v rodinom dome😂😂

melisssssa
Autor odpoveď zmazal
melisssssa
Autor odpoveď zmazal
ajajaj00
29. jún 2015

@melisssssa jeeej dakujeeem si zlataaa no ja dufam ze do konca roka uz budem tehotnaaa

sara34valentina
29. jún 2015

@melisssssa sikulka, mas zahradku 🙂)))) my snad na rok zacenem stavat len u nas su drahe pozemky od 200 tisic eru hore 😔 😔 takze hladame pozemok ..500tisic eru dom a pozemok ( no priatel ma byt a aj pozemok a ccheme oboje predat a vezjme sa len mozno 100tisic uver ) dom je dom a mas sukromie ! tuna je krasne kde byvame krasna moderna cista stvrt aj priroda ( 400m les) ale ziadne sukromie 🙂 takze snad sa nam podari daco lacne najst ..... ( zijem v rakusku) ................... 😲 drzkam ti palce , verim ze sa aj vam podari, tento mes mame 4tehulky a pribudaju dalsie 😉 😉 😉 😉 daj potom spravicku 😉 utekam na nakup papa

sara34valentina
29. jún 2015

@ajajaj00 MILACKU prajem ti z celeho srdca vsetulinko najlepsie ku krasnym narodeninkam , aby si bola zdrava , a stastna a aby sa tento rok podarilo a bola si krasna tehulka 😉 😉 😉 😉

ajajaj00
29. jún 2015

@sara34valentina jeeeeej tak teraz si ma dostalaa az mam slzu na krajicku velmi velmi dakujem z celeho srdiecka💙

nicolettka2126
autor
29. jún 2015

Nech láska a šťastie sprevádza Ťa svetom,

nech Tvoj úsmev podobá sa kvetom,

nech sa Ti splní každý sen,

to k narodeninám Ti popriat chcem :-*

evi789
29. jún 2015

@nicolettka2126 ahojtee
Tlak som mala dobrý... teraz neviem... dvojito vidím niekedy... hm... veľmi som sa ani asi nesetrila lebo dnes som začala krvácať a bolí aj trošku.. tak už lezim....
A ty ako? Pocity, príznaky? 🙂

badimeria
29. jún 2015

Zienky nestihqm sem chodit citat pisat co mi je velmi luto snad mi hekticke obdobie skonci a budem tu svami stale ale zaznamenala som ze @ajajaj00 nam ma dnes narodeninky tak vsetko najsamlepsie prajem a ja prahem uz iba zdravicko a miminecko ostatne uz mas 🙂

ajajaj00
29. jún 2015

@nicolettka2126 zlatickoooo dakujeeeem jeeeejoo nadherneeeeee si ma prekvapila

ajajaj00
29. jún 2015

@badimeria jej dakujeeeem pekneeee

melisssssa
Autor odpoveď zmazal
alexik11
29. jún 2015

@ajajaj00 Aj ja želám všetko najlepšie k narodeninám, veľa šťastia, zdravia, lásky a hlavne vytúžené bábätko! 🙂

ajajaj00
29. jún 2015

@alexik11 dakujem baby ste supeeeer vsetky

nicolettka2126
autor
29. jún 2015

@evi789 zlatko priznaky co ja vieeem, ani neviem co mam povazovat za priznaky 😅
Bojim sa hrozne aby mrcha neprisla :-/

ajajaj00
29. jún 2015

@nicolettka2126
@melisssssa
@evi789
@sara34valentina baby co myslite?uz je pozitivny?

ajajaj00
29. jún 2015
petra212
29. jún 2015

@ajajaj00
krásne pozitívny 🙂

ajajaj00
29. jún 2015

@petra212 este to sice nebolo zaschnutee ale myslim si ze mozeme ist nato az do stredy🙊

petra212
29. jún 2015

@ajajaj00
kľudne ešte aj potom
🙂

však urob aj zajtra aj v stredu ešte test, aby si si bola istá, že už je po vrchole LH
(ja mávam skoro pravidelne pozitívny ovu test dva dni po sebe, raz som tuším mala aj tri dni)
tak pre istotu robím testy ešte dalšie dva dni po poslednom pozitívnom teste aby som si bola istá, že už je po

evi789
29. jún 2015

@ajajaj00 Mojaaaaa,tak este raaaaz Vsetko naaaj 🙂

evi789
29. jún 2015

@ajajaj00 A podla toho ovu testu,podla mna uz urcite,hm?Ja sa v tom sice nevyznam,ale podla toho co zvyknu ostatne prispievat...toto by uz bolo urcite!

miamoja2012
29. jún 2015

Baby... Par dni nestiham... Celyminuly tyzden som bola unavená ako nikdy... Ráno som ledva vstala o 8:30 a večer o 22:30 ma tablo spat a aj cely den..:
Som 40 dc... Ms uz asi nepríde... Robila som si 3 testy ale este 10 dni dozadu... Slabé čiarky... A viac nemam ;(( musím kupit... K dr som sa este nebola lebo štvrtky berie tehu... Inokedy sa vela čaká...

Minuly tyzden som sa moc dobre necítila, plynatosť, únava... Ale uz to prešlo ... Dnes ma zas pravý vaječník ci co pichá... Je to ok???

Nechcem byt negatívna ale ked niekto spontánne potratí. KedY najčastejšie to je a aké pocity ci bolesti ci ako to zisti???

nicolettka2126
autor
29. jún 2015

@ajajaj00 zlatko naaaaadherny testik mozes hopsat na drahom dva tri dni 😉 :-P

melisssssa
Autor odpoveď zmazal
evi789
29. jún 2015

@miamoja2012 Neboj sa mojaa,nemysli hned na zlé..ved nemas nejak zlé priznaky..a ten test ked si si robila dozadu 10 dni...tak to uz teraz mozes mat uplne silne ciarky,hm?

melisssssa
Autor odpoveď zmazal
ajajaj00
29. jún 2015

@petra212 ano jasnee budem robit este aj zajtra a aj v stredu

ajajaj00
29. jún 2015

@evi789 jejooo aky havkaaaaac svetovy😘💙