V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 Určite daj vedieť, ako sa podarilo prekvápko pre mužíka. 🙂 🙂 Sa tu usmievam ako blbá na monitor, ako tak pozerám na tvoj testík. 🙂 Mňa to čaká 6-8.7.
@nicolettka2126 NO TO BUDE TERAZ FARBA.CO? 😀 Davaj bacha akú namiesas 😀 😀 😀 😀
@evi789 akurat na toto som myslela 😂😂😂😂
Ze chuda zakaznicka keby vedela v akom rozpolozenom psychickom stave som a ze som myslou uuuuplne inde ako pri jej farbe tak by isto neprisla 😀 😀
@alexik11 ozvem sa tak neskor večer 😵 Nech si ho vychutnam pekne 🙂
@zuzkasu dakujem kraaaaasne 🙂
@kika1990 jeej to si krasne napisala 💙💙 dakujem budem sa strazit ako oko v hlave 🙂
@badimeria aj @sara34valentina si mysli ze to bude dievcatkooo 🙂 Tak uvidime dievcata ci budete mat pravdu 🙂
@nicolettka2126 hlavne nech je to zdravučke
@zuzana256 presne tak!! To je to najdolezitejsie 🙂
@nicolettka2126 gratulujem velmi <3 vedela som že ti tovyjde 😉
@clauduska17 baby vy ste vsetky vestice 🙂 Ja sombola zmierena s tym ze ani tentoraz nic a bum predsaaaa..jooj je to take neuveritelneee..
A dakujem krasne 🙂
@nicolettka2126 A teraz uz sedí? 😀 uz je natreta? 😀
Sikulka si,zvladnes to..asi nechápe preco sa usmievas a taaaak 😀 ale má radost,mysli si,ze si sa jej tak potesila 😀
nicolettka2126 blahoželám aj ja a prajem krásne tehulkovanie😍
blahoželáááááááám, to sú krásne správy takto uprostred leta 🙂
@evi789 uz aj odisla povedala ze farba je svetovaaaa tak som zo zvladla chvalabohu 🙂 Ale myslou som sa na nu aaabsolutne nesustredila 😀
@nicolettka2126 super. Ja som tiež planovala romanticke oznamenie. Len hned ako som vysla z kupelne kuka na mňa že a ty co si taká vysmiata. 😀 a hned som to povedala. Eštee teraz sa usmievam 😉 ja si zajtra urobim tiez ten digi test. Som 14dni po ovu tak myslím že mi ukáže tak ako tebe
@nicolettka2126 uz som tu 🙂 krasna sprava , presne tak som to ocakavala 😉 😉 😉 😉 😉 som zvedava kde a kedy a kolko tych onych dostanem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 objimam ta moja a prajem vela zdravia a stastia 😅 😅 😅 😅 😅
@sara34valentina anoo plus minus budeme cakat spolu kedy neocakavas mrchu?
@ajajaj00 buducu nedelu neocakavam 😉
No baby drahy to uz vie 😵 Dala som mu do tasticky cumlik testik a listocek ze mily otecko bidime sa v marci 2016 naprv vytiahol cumlik on ze to co je hovorim kukaj dalej 🙂 Potom vytiqhol testik hned ze co znamenaju tie cisielka a to plusko potom asi dve sekundy nato mu doplo o co.ide a on ze ty si tehulka?? Ja ze ano 😵 On hned automatika slzy do oci a kukal na ten testik a listocek a nedokazal uverit-esre aj teraz nechapavo sedi a premysla 😀 Moje zlato male..este asi 4x sa ma spytal ze to vazne si tehulka?? Taky bol chutny...potom si ma zobral k sebe objal ma a pobozkal 🙂 Takze takto nekako vyzeralo nase oznamenie 🙂 Uz tu dnes asi nebudem, idem sa venovat drahemu, zajtra píšeme cmuuuuk lasky moje 🙂
@nicolettka2126 chlapom pozdejsie zapina 😉 😉 😉 😉 😉 😉 o to ich viac lubkame 😉 😉 😉 😉 😉
@nicolettka2126 joooj krásne 😊😊😊😊
A vtedy keď si písala že zlato moje malé 😀 😀 😀 vážne? Ale nieee srandujem ako vždy veď vieees 😀
Treba vedieť že Nikolka má extra vysokého chlapa a preto som písala 😀 💗💗💗
@evi789 ano ano ma sice skoro 2metre ale aj tak bude vzdy moj maly 😀
@sara34valentina tak potom som aj ja chlap lebo este ani mme to nedoplo uuuplne 😀
@nicolettka2126 je to tvoje prve to preto 😉
@nicolettka2126 krásne, veru tie naše veľké malé zlaticka sú proste chutné. A to druhé malé chutné ktoré mi začalo bezkat konečne je tiež úžasné, prajem Vám to veľmi dievčence všetkým. Teším sa ako budem gratulovať zachvilu zase 🙂 Nikolka vy si užite tieto krásne spoločné chvíle 😵
@kika1990 ahojky, no v to dufam aj ja, ved sme sa snazili 😉 😉 😉 😉 😉 ale este si 12dni poc 😉 kam

@nicolettka2126 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 GRATULUJEM