V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@melisssssa mas foto tych testikov? vyfot mi ich 🙂 ja mam tiez 12lf 😉
@melisssssa nie je mozne mat na 16dc a aj n a22dc pozitivny test ...max 2dni 🙂ak bol na 21dc poz dostanes ms v sobotu
@melisssssa daj fotky 🙂 kukni moje ovu test mam na nastenke 🙂2dni som mala pozitivne na treti bola ovu 🙂
@sara34valentina no myslim,ze ten na 16 DC je teda pasé a s tym nepocitam uz,ked som robila na ten 21 a 22 tak asi tieto boli poz...ked budem pri tych testoch tak ti ich sem hodim,ale to bude az tak za 2 hodky...a nerarata sa to z posl.pozitivneho testu ??
@nicolettka2126 Prave citam pozitivne spravy, tak gratulujem!!! A to chvilu potrva kym si na to zvyknes, ja som v osmom tyzdni a aj tak sa mi to zda byt neuveritelne ;) Drzte sa!
@melisssssa od prveho pozitivneho sa rata 48hodi n..ja som mala po prvom cize 34hodin PO ..... ok hod to sem mozno este buem hore, zehlim 🙂 pa
@nicolettka2126 jeeeej Ty si V tom.... juchuuu mavam Ti aj babenku jeeemine huraaaa
@sara34valentina tak som to stiahla z konika ,ked som ich tu davala 🙂 za chvilu su tu 🙂
@sara34valentina 16.DC, 21.DC , 22.DC 🙂
@melisssssa pozitivny bol na 21dc ovu si mala na 23dc 😉
@sara34valentina dakujeeeeeem si zlatiicko 🙂a preco nie poz.na 22???
@melisssssa pytala som sa na gyn lebo aj ja som mala 2dni po sebe pozitivny a pocita sa ze po prvom DO 48hod nastane ovulacia, ( moze nastat aj 4hod po poz teste ! aj 6hod aj 16hod vzdy inak, ako praskne folikul) ( lenze este 24hod po nej mozes otehotniet ) no a tento mes som mala ovu na 34hodinu po prvom pozitivnom, cize 10hod po druhom poz.teste ! 😉
@melisssssa lebo vrchol bol na 21dc tesne pred ovu !! vrchol znamena ze je ciarka uplne tmava !! to je uz vrchol 😉
@sara34valentina dobre ranko kocka idem si po radu 🙂 ked som mala pozitivny ovu test bolesti ked zoslabol bolesti uz prestali ale zas od dnes mam bolesti v podbrusku nie uplne take silne ale su co to moze byt?Dakujem
@badimeria tak na toto ti neodpoviem ja ti to popisem takto : ja mavam vytok a mierne bolesti 4dni potom pridu extremne SILNE bolesti a viem ze ovulujem, aj sexik vtedy jemne musi byt lebo ma boli dolu ..... no a potom to prestane na cca 2dni, ze? viem, ze prebehla ovulka,,,,,,,,,,,,,,,a teraz sa podrz , mam od dnes to co ty............................boli ma podbrusko ( pocity na ms ale ine ) takze daj mi odpoved ? 🙂 ja ti ju dam, sme obe tehulky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@sara34valentina draha bodaj by si mala pravdu 🙂))presne si to vystihla ten priebeh taky som mala aj ja mozno to fakt nieco znamena...asi by som ani neverila keby sme spolu tehulkovali aj rodili ♡
@badimeria no ja mam od dnes bolesti mierne ako na ms ale su trosilinku *ine* ako keby si mi tlacila na brusko pästou..... bud sa oplodnuje vajko alebo vajko sa rozklada .... snad sa nam zadarilo 😉 tebe drzim prsty a budem rada ak sa nam obom podarilo a budeme naraz rodit 🙂 😉 😉 😉 😉 😉
@nicolettka2126 gratulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😵 😵 😵
@sara34valentina kedy robis tento mesiac tehu test? 🙂
@badimeria ha ha ha ms nema-prist 😕 12.7. mam 12dnovu lf ...... test budem robit podla meskania ...nechcem ronit slonie slzy 😉 ale ako sa poznam ak nebudu priznaky na ms mozno buducu nedelu (to bude cc 12-13dc) ty?
Ja chcem skusit 13 alebo 14 vtedy aj mne nema prist 🙂musim to vydrzat lebo nechcem to robit skorej a zas si rovit nadeje ze je este skoro ked urobim v den neocakavanej ms myslim ze to bude jasne ze
@badimeria ok tak teda sa informujeme, pekny den
Ahojte baby dlho som tu nebola.Tak Pondelok somm začala 8tt som štasná a zaroveń som sklamana od 4tyždna mavam špineni tak mi napisali lieky dupasphon......musím povedať že od tych liekov je to ovela lepšie ale dnes sme mali rano styk a zase nanovo špinenie bolesti nemám ani nič ked to neprestane tak poobede smer lekar ☹
Všetkým vám gratulujem k tehu zo srdiečka a verím že nám to každej dobre dopadne a bude štastný koniec
@juliett99 dakujem peknee 🙂
@mimikas jeeeej zubrienka malinkata nadherna 🙂 Ja rozmyslam ci uz zavolat aspon sestricke alebo este pockat :-/ Vobec netusiiiiim 😅
@melanie2009 nebojkaj, vsetko bude v poriadku 🙂 Hlavne nic netreba zanedbat, ked si si neni ista radsej aj 100x k lekarovi ako raz neskoro...Kazde zenske telo sa inak vysporuadava s takou velkou zmenou ako je tehotenstvo..tvoje sa asi este spametava 😉 A preto spinenie..Hlavne kludovy rezim a setri sa tehulka 😉
@sara34valentina @badimeria Baby, pridávam sa k vám. Presne niečo podobné zažívam od ovulky aj ja, som 8 DC. A strašne ma pobolievajú prsia, už aj nové podprsenky sa mi nejako zmenšili. 😅 Som zvedavá, dúfam, že je to ono. 🙂
A baby, prosím vás, čo ste z BA, vedeli by sme mi doporučiť nejakého dobrého gynekológa/gynekologičku, ktorí aj berú nové pacientky?

@sara34valentina Moja ahooj krasny vecer prajeem 🙂 mam jednu techn.otazku 🙂 Mam 31 DC..prvy krat tento cyklus som mala poz.ovu na 16.DC..Potom som testla este na 21. DC a 22 .DC a boli poz..takze sedi mi asi ten posledny,ze??a mala by som byt teraz podla vsetkeho 8 DPO a ,ked ma prist ms to by som bola 12 DPO a taka dlzka LF je v poriadku ,ano??dufam,ze siom to napisala zrozumitelnee :-* 🙂 dakujeeem