V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina tak drzim palcoky..😉 treba verit 😉 ja som este len 5dc.takze predomnou dlha cesta este..kedy budes testovat?
@sara34valentina ja sa tak teším na tvoje testovanie <3 <3 uvidiš že budu krasne dve čiarky 😉
@clauduska17 ahoj tehulka nasa 😉 no dnes mam 6dc po ovulke a zacali boliet prsia :( tie bodocky na dvorci sa mi zdaju akoby viacej take zdurene , ale to moze byt aj pred.MS .....brusko ma stale bolka take tvrde, zatial jemne ako na ms...................... no este tyzden cakat............................ 🙄 🙄 🙄
dufam u teba vsetko ok v tychto horucavach 😵
@lucia1002 juj ja az presne buducu sobotu ....)))) ale ma zacali dnes boliet prsia tak neviem :(
@sara34valentina u mna všetko v poriadku ani zle mi nie je zatial. Tiež ma pobolievalo brusko a ja ze isto na ms a mylila som sa. 😉
@sara34valentina prsia ta bolievaju aj inokedy ? Nestracaj optimizmus a nesleduj sa tolko 😉 tehu mozes byt a nemusis mat ziadne prejavy, nic, pripadne aj rovnake ako pred mrchou 😉
@lucia1002 neseldujem sa, len som viac citliva a prsia ma bolia hned po ovulacii teraz az po 6dnoch ,,,,, tak uvidime 😉 😉 😉
@clauduska17 aj mna boli ale len jemne zatial 🙂 prsia zacali dneska na 6den po ovulke, tak som zvedavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@sara34valentina tak to potom moze nieco znamenan 😉 treba verit 😉 aj ked tyzden je dlha doba..
Ja mam tento cyklus nejake divne priznaky..mrchu som mala len tri dni, bolia mna bradavky a podbrusko a teraz ako som si kychla tak ma tam neskutocne pichlo..nechapem 😒
@lucia1002 urob si test !! moja mamina mala 2mes ms a bola tehu , tiez ju boleli prsia preto potom sla ku gyn 🙂 urob test mozno si tehu 🙂
@lucia1002 urob si test moja 😉
Ahojte krasotinky mojeeeeee 🙂 Prajem vam naaaadhernu horucu nedelu cmuuuuk
@nicolettka2126 ahoj aj tebe krasnu🙂
@sara34valentina no zatial neprislaa 🙂 uvidim ci ma zajtra este neprekvapi 🙂
@sara34valentina
@limetka713 test som si urobila a nic...biely.. 😒 asi harasi tym mojim hormonom..ale dufam ze v dobrom, ze sa davaju do poriadku.. 😉
@lucia1002 oje tak to mi je luto,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, inak ja mavam tiez kratku ms ,,,3max 4dni 😉
@melisssssa juj zenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa drzim palce, zajtra napis, ze si tehu 😉 😉 😉 😉
@lucia1002 tak to som prekvapená..tie bolestivé bradavky mi udreli do očí..to bol jeden z mojich prvých príznakov..je mi to ľúto 😒
@sara34valentina juuj rada by som napiiisala 🙂 len maam pocit ,ze dojde...ale stale duufam 🙂
@melisssssa nedojdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😉 ja som 6dc a tiez zacinam sa citit na ms 😠 😠 😠 😠 len vrcim a vrcim a placem ,,,hormony 😠 😠 😠 😠
mne dnes skoncili podne dni a mam bazalnu teplotu 37,5 moze sa takato teplota drzat az do ms a ked pride ms tak uz nebude taka klesne ?
@sara34valentina ja praveze nie...vzdy tych 5 dni...ale tak ja som nejak vedela ze testik bude biely..ale preistotu som si spravila...asi to tie hormony...bohvie... 😉
@limetka713 tak aj mne to prislo nejake divne....ale tak cakala som biely testik...nevadii... 😉 asi sa davaju do poriadku hormony...bodaj by.... 😉
@zuzana256 ma sa drzat az do ms, den pred ms by mala klesnut dolu...ak ti klesne pride ms,,,, meraj kazde rano , hlavne pred ms 2-3dni a sama spoznas.........a ak v den ms neklesla mozes byt tehu
@lucia1002 je to individualne,,,mozno si tehu a este sa len uhniezduje, u niektoryh test ukaze az ked meska ms 4dni 🙂 este nevesaj hlavu 😉
@sara34valentina tak praveze by to bol zazrak podla mna keby som bola tehu...lebo som minuly cyklus ovu nemala podla vsetkeho...a navyse dnes som uz 7DC..ale nevesam hlavu a sustredim sa na tento cyklus 😉
@lucia1002 oki drzim palce teda v juli 🙂
@sara34valentina no ,kedze som rano zaspala do prace tak ma ani v tej rychlosti nenapadlo testovat..🙂 ale ms este neprisla..,ale citim ze pride..☹ ako nic ma neboli iba mam furt taky vlhky pocit ..neviem no tak zajtra testnem ak nepride 🙂 a ty ako??okrem vrcania a plakania sa citis ok? 🙂 🙂
@melisssssa ak mas vytok mozes byt tehu 😀
ja mam bolesti v podbrusku silnejsie ako zvyknem mat pred ms 😨 som nafuknuta, prsia ma bolia priserne, ( no mna furt tak pred ms..) vrcim, aj dnes na priatela, uz ma berie s rezervou,,,,, zatial ms nemam, v nedelu ma prist .. unavena som, som len 6dc-7dc zatial nic necitim,len ako na ms......... 🙄 ved uz mozes testovat sup sup do lekarne! 😉

@sara34valentina Ďakujem. 🙂