V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Kto mi poradi. Prečo mam tu druhu čiarku bledšiu??? Minuly tyžden som ich mala rovnako silne. A dnes som testovala a toto.!! Ale myslim že horšie by bolo keby zbledla tá druha,či?? Poradte?
Baby a co je s vami 🙂)) nikto nic nepise ja som bola stastna ale od dnes uz idu namna tie ms bolesti asi ma uz porazi zase nic ☹ ale este ze je tak krasne von a zas novy cyklus nova nadej a niesom vtom sama ze 😉 babule a co je so @sara34valentina kedy sa nam vracia?
Ahojte,
davnejsie som tu pisala, ze hlavne chcem schudnut. Tak sa mi zatial podarilo dat dole nejakych 7 kil. Citim sa vyroborne tak sme sa pekne posnazili, ale vcera som to dostala. Meskalo mi to 4 dni tak si viete predstavit moje sklamanie, bola aj slzicka. Ale nevadi tesim sa na dalsie snazenie a aspon mozem nadalej pekne chudnut 🙂
drzte sa baby
@clauduska17 veď to máš len dobre ze je testovacia silnejšia ako kontrolná.
@badimeria uz som tu 🙂 cmuk ♥ mas spravicku a dakujem za tvoje spravicky 😉
@nicolettka2126
@ajajaj00
@evi789 ahojte zeny 😉 prajem vam krasny slnecny vikend, boli sme sa 2 dni kupat v Lignane 😉 (ne)cakam MS zajtra , tak moc ju NECAKAM .. ale mam pocit, ze predsa ta svina pride 😕co uzzzzz...............
dufam sa mate dobre, a uzivate si krasne pocasie 🙂 bud.tyzden konecne objimem svoju mamicku na Slovensku, taaaak moccc sa tesiim ♥♥♥ cmuks ♥♥♥
@agathachristie chudnut mozes ale s mierou ..... lebo to zvykne narusit ms cyklus .. treba pomalicky 😉 pekny vikendik 😅
@sara34valentina a kde na Sk mas mamcu?
@badimeria okres Lucenec 😉
@sara34valentina ale dufam ze knej pojdes s novinkou 😉 ♡
@sara34valentina Zlatko aj tebe krasny vikend dufam ze ste si to tam uzili poriadneee a tesimee sa ze prides na SK 😘😉
@badimeria si ma pobavila 😀 😀 😀 😀 😀 dostanem ms viem to 🙄 🙄 🙄 ale bolo by to mile ♥ v septembri ma maminka 60tku tak by to bol darcek ♥
@ajajaj00 ajojky 🙂 dakujem pekne 🙂 ako sa citis, ? mas uz ms ??
@sara34valentina citim sa oukeej nie mrcha ma prist az v utorok ale tiez mi moj 6 zmysel hovori ze ju opat dostanem
@ajajaj00 aj ten moj mi to hovori ☹ ze ja dostanem zajtra ako hodinky 🙄 no uvidime , kym netecie nadej je stale 😉
@badimeria
@sara34valentina zase sme v tom spolu😘
@badimeria si dobraaaaaaaa 🙂 ja tipujem ajajaj00 😅 😅 😅 😅 ja vas zase obidem asi,.................... uz mam pocit ze coskoro to pride 😨 😠
@sara34valentina zlatkooo ja to nebudem urcite vies ze u nas je to komplikovane
@sara34valentina vies co je zvlastne ze ma zas presli tie bolesti ms uz ma nic neboli klop klop len aby to nedoslo v pondelok alebo mozno aj preto ze ta spirulina ja ti neviem......
@badimeria ved toto aj ja bolesti 4dni na ms a zatial nic,,,,,,,,,,,,,,potom to prejde a potom zase....spirulina tak rychlo nezaberie, teda az na 3mesiac by mala, ratam s tym, lebo tieto bolesti nechcem uz ani ja.................uz beriem aj ja 😉