icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

zuzana256
11. júl 2015

@ajajaj00 hej dlho uz rok

ajajaj00
11. júl 2015

@zuzana256 tak to neni az tak vela zuzi..inac aj ja som zuzana..

zuzana256
11. júl 2015

@ajajaj00 tak to ma tesi

sara34valentina
12. júl 2015

@melisssssa
@ajajaj00
@nicolettka2126
@evi789
@badimeria
@lauritka
@clauduska17
@ninka214
@butterfly333
@fergila
ahojte zienky, takze smutno oznamujem, ze som ako svajciarske hodinky dostala 12dni po mojej LF faze mrchu 😠
dakujem za mile spravicky, ako si jedna druhej fandime a prajeme byt tehu, je to milee a vazim si to............. som smutna, ze sa 3mes nezadarilo, ale tak ide sa dalej,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, vam ostatnym drzim palce v tehulkovani 😅 a snazilkam prajem aby coskoro mali kolajnicky 😉 pekny nedelny horuci den, ja uz frcim na ibalgine, take krce mam 🙄

lauritka
12. júl 2015

@sara34valentina ahoj, pridavam sa 1 dc.. ☹ a to nejak skoro.. uz po 20tich dnoch 😠 😠 😠

ajajaj00
12. júl 2015

@sara34valentina ach zlatkooooo tak to ti sa ma teda nepotesilaaa...do kelu..hnusna mrcha ako presne dorazila wrrrrr......ale nezabudaj co sme si pisali 😲 😲 😲 ide sa daleeej..ale uz by nas tu mohla nejaka dalsia z nas potesit // kolajnickami...a rozhadzat tu tie bacile...cmukeees milacik

sara34valentina
12. júl 2015

@lauritka ejha a aku si mala lf fazu? ja 12dnovu uz par rokov,,,,,

clauduska17
12. júl 2015

@sara34valentina to ma vážne mrzí! Nech ibalgin čo najskôr zaučinkuje a za dva tyždne sa znova posnažíte. Mne sa podarilo na 5ty cyklus a to uz mi pripadalo večnost. Teraz mam stale nadku a už druhy herpes.!!

melisssssa
12. júl 2015

@sara34valentina ach jaaj..a ja som tak verila ,ze budes tehu ..no nic tak ideme dalsi mesiac spolu v tom .. uvidis do konca leta to dame vsetky 🙂 ja dnes s ms koncim 🙂

ajajaj00
12. júl 2015

@melisssssa jasneee dame do konca leta vsetky tu co si drzime palceee 😲
@sara34valentina

lauritka
12. júl 2015

@sara34valentina nemerala som.. takze neviem vlasten ani ci bola ovulka, ale ak ano, tak tesne po ms. uz som tak niekedy mala, ultra kratky cyklus

melisssssa
12. júl 2015

@ajajaj00 urcite ano 🙂 🙂

sara34valentina
12. júl 2015

ste vsetky mile.............ano dame, lenze ja v auguste nemam muza doma ,,,takze ma caka este jeden cyklus a potom mes prestavka 😒

sara34valentina
12. júl 2015

co vam pomaha na ms naj? ja mam tak silne krce uz druhy ibalgin vo mne a stale boli a tie krce boze umrem !

zuzana256
12. júl 2015

@sara34valentina ahojte aj mne sa to stava ze mavam take silne krcove bolesti ked mam dostat ms a na to si dava alchemilku caj zabera to po nejakich 5-10 minut som snou spokojna pijem ju dva krat denne ibalgin uz malokedy uzivam neni to dobre na pecen

zuzana256
12. júl 2015

ja len nerozumiem tomu ze mavam kazdy den asi priblizne 37,3 bazalnu teplotu a stale neklesla a tehu nemozem bit bojim sa co to mozem mat zajtra pojdem na gyndu stale pocitujem praskanie vajicok a mr mam dostat aaz 17.7 a uzivam probiotika mozno aj to zabera aj v crevach

sara34valentina
12. júl 2015

@zuzana256 uz ho pijem len som nevedela naco je dobr fakt zabral a mam psenicove vrecko do mikrovlkny na ohrievanie, lezim

ajajaj00
12. júl 2015

@sara34valentina mojenko nech ti to cim skorej prejde

nicolettka2126
autor
12. júl 2015

@sara34valentina je mi to luto zlatko ☹ Neboj dalsi cyklis vyjde, nam to tiez na stvrty vyslo tak verim ze aj tebe ...hlavne aby to malo stastny koniec..lebo vidis, dnešnej dobe nielenze je tazsie otehotniet ale aj zvladnut to do stastneho uspesneho konca...drz sa zlatko a tes sa na novy cyklus, vyjde to nebojkaj..

sara34valentina
12. júl 2015

@nicolettka2126 moja zlata, ja to uz neriesim.......................proste mi je to jedno kedy a kde.... 😀 😀 😀 ovu testy nerobim a necham to na nahodu a boziu volu 😕 mojenko drzkaj sa mi, ja som uz v pohode nasavam cervene vinko 😨

nicolettka2126
autor
12. júl 2015

@sara34valentina prave vtedy to vyjde ked sa vykasles na vsetky ovu testy a budes sa riadit vlastnym telom uvidis....ak si spomenies u mna to tiez tak bolo, presne v ten uspesny cyklus som pisala ze kaslem na cele sledovanie sa aj ovu testy a bude ako ma byt...riadila som sa jesine svojim telom a vyslo to...priroda to naozaj dobre zariadila, telo ti vyslovene dava najavo kedy je ten spravny cas, len si ho treba vsimat..a tentoraz sa tiez budem riadit jedine vlastnym telom, nesklamalo ma minule tak verim ze ma nesklame ani tentoraz..lenze teraz uz to musime dobojivat do uspesneho konca, verim tomu..

zuzana256
12. júl 2015

@sara34valentina tak to som rada ze pomohlo ja ho pijem pravidelne aj ked nemam ms aby ked pride ms tak bolesti nebudu take

sara34valentina
12. júl 2015

@nicolettka2126 mas uplnu pravu, ))))) drzkam palce 🙂))))) bud mes sa uz snazite ze? 😉

badimeria
12. júl 2015

@sara34valentina ahoj moja tak to si ma fakt nastvala v dovrom ja som tomu strasne verila a tento mesiac je fakt divny ja co mavam ms ze 30-32 dakedy aj dlhsie tak teraz spinim od vcera a to je len 11dc od ovulky nervy uz tak ako som ti pisala iz to nejdem riesot ziadne testy proste nic ak ma byt bude ak nie ......co narobim ale uz dost bolo stresu a placu!

nicolettka2126
autor
12. júl 2015

@sara34valentina uz teraz zlatko...ak bude v utorok na kontrole vsetko v poriadku tak ideme na to....a akurat na vikend mi vychadzaju plodne dni...ak teda ovulka nabehne tak ako ma...budem sa riadit zase svojim telom a uvidime...

sara34valentina
13. júl 2015

@nicolettka2126 tak drzim palce ja si este pockam cca 17dni 😀 😀 😀 😀 😀 drzkam ti palcoky 🙂

nicolettka2126
autor
13. júl 2015

@sara34valentina dakujem velmi pekne...verim ze nas zivot nenecha dlho cakat a posle nam co najskor zdravú silnu bublinku...a preco 17dni? Mavas neskor ovulku?

sara34valentina
13. júl 2015

@nicolettka2126 ano na 16den poz testik tento mes a ovu bola na 18den
ale tento mes citim ze sa podari ♥

nicolettka2126
autor
13. júl 2015

@sara34valentina urcite sa ti podari o tom niet pochyb...a hlavne ked to citis ze sa podari...vidis u mna si to ako suprovo predpovedala...drzim velmi silno palceky 🙂

veselamuska
13. júl 2015

Ahote,nemal by niekdo zaujem o ovulacne testy 4ks v baleni a vitaminy na otehotnenie MIMISTAR ma 2 balenia stoho jedneho odobrane len 2 tabletky, uz to nepotrebujem.