V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Ahojte dievcence, tak ja uz si poslusne sedin v cakarni u Dr, myslite prosim trolilinku na mna nech je vsetko v poriadku..uz zacinam mat streeees...ale tak fyzicky sa citim fajn, cize myslim si ze by to malp byt ok...snad..
@nicolettka2126 nebooj vsetko bude v poriadku 🙂 🙂 drzkaj da a nestresuj🙂
@nicolettka2126 iste ze vsetko bude ok ine ani necakaj 😉 podstatne je ze ty sa citis fit
@nicolettka2126 Neboj vsetko bude ok uvidiiis cmukees
@nicolettka2126
@sara34valentina
@melisssssa zienky hlasim 1DC mrcha presna ako hodinky
@nicolettka2126 ahoj drzkam palceky draha 🙂 vsetko bude ok 🙂 😉
@ajajaj00 svinuha jedna 🙄 🙄 🙄 🙄 tak snad ta nic neboli, a nech rychlo nabehne ovulka, a dalsia sanca o snazenie 😉 dnes mam stresy balim veci na sk, takze sa tu majte az v sobotu sa ohlasim a nakuknem 🙂
@melisssssa
@badimeria
@ajajaj00
@sara34valentina
Tak babulky asi ste mi veeelmi drzali palceky 🙂 Vsetko je v uplnom poriadku, vsetko sa pekne samo vyplavilo a dostali sme zelenu na snazenie 😵 Citujem doktorku: "a teraz vsetko do toho dajte" 🙂
Mala by som absolvovat aj preventivku o mesiac ale vravela mi ze bhde veelmi silno drzat palce aby som jej mavala ppzitivnym tehu testikom pred ocami ked pridem 🙂 Mam naozaj uzasnu lekarku...
@ajajaj00 zlatkooooo, skodaa...Ale nevadi, ved vies, teraz prichádza ozajstna sanca 😉 Musime to tento cyklis dat obe a uz do stastneho konca :-*
@sara34valentina dakujeeeeeem zlatkoo ty sa pekne bal a sup sup na SK cmukeees a stastnu cestuu😘
@nicolettka2126 super moja gratulkaa vidiiis som ti vravela ze bude vsetko ok..som to vedela..nie som smutna z mrchy ved vies vcera som ti vravela..musime to dat tfuuj tfuuj zlatickoo
@ajajaj00 veru musiiiime...aj mne doktorka povedala ze vidíme sa teda o mesiac a dufam ze s pozitivnym testom 🙂 Hovorim posnazime sa 🙂
Aj mi odporucila ten femibion 1tku a drahemu Nosifol(ten co obsahuje zinok) no vravela mi ze to je v praskovej forme tak som jej povedala ze neviem teda ci mi to drahy vypije lebo ma slaby zaludok a taketo vselijake praskove veci mu nie vzdy zlezu krkom..tak povedala ze nech vyskusame a keby nie tak obycajny zinok v tabletkach nech berie, ze ten napomaha spermiam v pohyblivosti..tak som kupila aj ten a uvidime...kokso ale skoro 40eur som nechala v lekarni, az mi sanka padla..ale s prepacenim seriem na tie peniaze len nech nam to pomoze 🙂
@nicolettka2126 tusim ten nosifol je vyrobol co zeny beru inofolic strasne drahe to je ja som si od dnes nasadila femibion tiez
@ajajaj00 hej hej je to aloby inofolic len v muzskej forme...len neviem aky moze byt chutovo preto som sa poistila tym obycaknym zinkom lebo viem ze drahy moc take nezvlada...pokiaľ to nebude huste tak to vypije v pohode, inak nie...on aj ked daaavnejsie zvykol posilovat tak tiez mevedel tie praskove somariny vypit prave preto ze boli neskutocne huste...tak verim tomu ze toto bude konzistenciou nieco podobne ako napriklad sumivy aspirin...take zvladne v pohodicke..ale drahe to bolo veru..to bolo najdrahsie z tych troch veci..20eur stal, femibion bol okolo 14 a zinok necele 3eura
@nicolettka2126 inofolic bol len biela zafarbena voda v pohode to bolo tak podla mna pre muzov to bude velmi podobne
@ajajaj00 tak to by mal zvladnut potom si myslim. .prenho je problem len ak je to moc huste...A chutovo to bolo ake??
@ajajaj00 ach jaaj tak to je skoda ..☹ a zasa sme v tom vsetky odznova tento mesiac🙂 nevadi do konca leta je to tam 🙂 ja uz dnes 7DC..ale nebudem robit ziadne ovu testy ani nic kaslem na to 🙂
@nicolettka2126 podla mna to bolo bez chuti ako cista voda lebo najprv je to kalne dokym sa to rozpusti
@melisssssa vsak to zasee sme v tom vsetky spolu...netestuj daj na svoje pocity...ja od tohto mesiaca chodim na folikulometriu..
@ajajaj00 no super tak to si ma teda potesila 🙂 Tak snad uz to vyjdeee konecne všetkým. ..a uz si zacala brat ten femibion?? Ja uz som si dala prvu tabletku 🙂
@nicolettka2126 vies co nakoniec si idem dat omega tri mastne kyseliny a este kyselinu listovu beriem
@ajajaj00 no tak uz vitaminkujeme naplno teda 🙂 Akurat som aj s drahym volala ze mam aj prenho vitaminiky tak bol prekvapeny ze to aj pre chlapov existuju vitaminy 😀 Skoro som sa z neho pototo...tak verim zlatko ze v auguste si najdeme dve caarecky 🙂
Chcela by som sa spytat ci stalo niektorej zvas, ze je ukazalo na tehotenskom teste 2 cierky jedna bola sice slabsia, ale bola a zrazu ako keby som dostala MS taku slabsiu, moze to byt? dakujem
@nicolettka2126 noo mojenko ja to uz nehavam na nahodu..lebo uz mi bude z toho sibkat😂😂
@ajajaj00 no ved pockaj, ako zacnes brat ten clostyl a budes chodit na tu folikulosku uvidis jak ta to.nabudi 🙂
@nicolettka2126 neviem moja mam z toho celeho obavy
@ajajaj00 preco zlatko?? Coho sa obavas?
@nicolettka2126 vsak z toho lieku ako bude na mna reagovat..tolko som uz o tom nastudovala..ze mam milion otazok v hlave...strasne ma to uz unavuje😔
@ajajaj00 ty si jak ja sakra...uz by nam niekto po prstoch mal dat...tiez vzdy vsetko.studujem a potom.si akurat tak vyrobim v hlave este vacsi gulas ako som mala..normalme by nam to mali zakazovat...Neboj, dobre bude, pomoze ti to.urcite nemaj boja 😙
@ajajaj00 ahoj ja som z neho nemala ziadne neziaduce ucinky, tak sa zbytocne dopredu neboj lebo si to sama vsugerujes! Davala som si ho pre istotu pred spanim lebo tiez som citala ako niektore baby z neho kolabovali ci co ale bolo to v pohode ak aj nejake drobne priznaky boli tak len jemne, isla som si lahnut a nepripustala som si nic zle.

@veselamuska ahoj a aka cena