icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

ajajaj00
14. júl 2015

@sara005
@nicolettka2126 dakujem baby ste zlatee..uz nebudem o tom lieku nic citat..a sama uvidim co bude

evi789
14. júl 2015

@nicolettka2126 ajoj moja 🙂
Som rada, že je všetko,, ok ,, a máte zelenú! Takže všetko do toho 😀 cmuuuk 💜💜💜💜💜

evi789
14. júl 2015

@ajajaj00 krásna fotka barbienka 🙂
Kľud, všetko bude dobreeee 💜💜💜

ajajaj00
14. júl 2015

@evi789 💙💙💙💙

nicolettka2126
autor
14. júl 2015

@evi789 dakujem zlatko 🙂 Zase tomu nechame volny priebeh ako minule a snad sa znova podari 😵
A ty sa ako citis milaacku??

evi789
14. júl 2015

@nicolettka2126 Tak treba moja veru.. nechať to tak a príde to. Ja sa mám v celku ok. Výsledky histologie sú ok. Na ďalší ster idem v decembri. Už aj mrchu som mala... brutálne silnú ale to je ok po zákroku. Takže tak mojka :').

nicolettka2126
autor
15. júl 2015

@evi789 jeeej tak uz mas prvu mrsinku za sebou 🙂 A som velmi rada ze vsetky vysledky su v poriadku 🙂 Kolko este musite cakat kym sa zacnete snazit?? Este mesiac ci dva??
No my veru nechavame zase tomu volny priebeh, drahy dokonca ani nechce tie vitaminiky co som mu kupila...ze naco sa bude pchat niecim ked sa zadarilo aj bez nich...najprv ma to dost rotcertilo ale v podstate ma pravdu...Ani tentoraz si nebudeme keksik planovat podla ovu, zhodli sme sa na tom ze ak nam to je proste sudene tak sa trafime tak ci tak, presne ako v minuly cyklus 🙂 Pretoze ani jeden z nas vobec necakal ze by sa na teste mohli zjavit 2ciarocky a predsa...a o to krajsie to bolo obaja sme ostali sokovany ale prijemne samozrejme 🙂

evi789
15. júl 2015

@nicolettka2126 Tak ešte 2 mrchy určite podľa mňa. Môj drahý je zrazu taký ohladuplny že vravel, že treba počkať 6 týždňov 😠.... vravela som mu že už tretí týždeň taham... už by ma tak jemne mohol chapes 😀 a on že nniee, treba počkať do 6..... ach vravím.. bozeeee... nie snažiť som sa chcela vieš len tak 😉 no ale zrazu je z maniaka abstinent 🙂... čo už...
A tie vitamíny pre tvojho to bolo treba? Alebo iba tak si chcela?

nicolettka2126
autor
15. júl 2015

@evi789 nebolo treba, mne odporucila lekarka bud nech beriem iba obycko kyselinu listovu alebo ten femibion ze tam je toho viacej a som sa opytala na draheho ci by mal aj on nieco brat tak vravela ze nie je to nevyhnutne ale ze keby sme chceli tak mi odporucila ten prasok alebo teda ten zinok...no ale drahy, typicky chlap, ze preco by to mal brat ked sa zadarilo aj bez toho...on vyslovene neznáša lieky (asi ako kazdy chlap)..vravim mu ze nemusi to brat ale ze nicomu tym neuskodi keby ich bral...no ale tak rozpravaj zatatemu...najprv som chytila nervy ze naco som to teda kupovala ale potom som rozmyslala a v istom zmysle ma aj on svoju pravdu cize nejdem z toho robit ziadne halo ze preco to neberie..ked nechce tak nechce no...on je typ ze proste v snazeni chce nechat vsetkemu volny priebeh co je super, aj sa to osvecilo len mne to nie vzdy ide...este v tom plodnom obdobi ano, to si fakt uzivam, nenutim ho mat sex v den ovu, proste to nechavam na nahodu ci akurat vtedy budeme mat chut alebo nie..a potom si to iba zapisem do kalendarika..no a minuly mesiac sme sa brutalne na chlp trafili-nahodne..cize ono to ide...len potom ked pride to poovulacne obdobie tak uz vkuse premyslam-ci to vyslo ci nie a za kolko ma mrcha prist a taketo...cize tazko je aj so mnou 😅

evi789
15. júl 2015

@nicolettka2126 rozpravaj zatatemu 😀 😀 prdelka.
Máte obaja pravdu ale podstatnejšie je podľa mňa aj tak to aby si ty brala vitamíny, tvoja maternica musí byť silná. Ale jasné, chlap ako chlap 🙂 haha.
Moja maličká 🙂 výjde to určite bez problémov. 😚😚😚😚💜

nicolettka2126
autor
15. júl 2015

@evi789 snad ano...tak tomu chcem verit....no ved uvidime co sa nam podari zamiesit, ci cesticko na mrchu alebo cesticko na babenko 🙂

evi789
15. júl 2015

@nicolettka2126 🙂 🙂 cesticko 😀

sara34valentina
19. júl 2015

@nicolettka2126
@evi789
@ajajaj00
ahojte zienky, takze uz som domka, boli sme na Slovensku 3dni , a operovali mi malinku bambulku (moju civavku) tak bola narocna noc, halucinacie a taaak, ale dnes uz je dobre, papame, cikame pijeme vodicku, zeny som tak moc plakala ked som ju videla po narkoze tam lezat s infuzkou, taku bezmocnu ☹ ale uz je lepsie a verim, ze bude kazdy den lepsie.,,,,,,,,,,,,,,boli sme v Bojniciach na zamku a na Devine v Bratislave , mojmu sa velmi pacilo, tak som rada,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 10 dni este bude mat vejarik na krku, ale tak zatial jej nevadi, tak snad to zvladneme ..... 😲
vidim ze ste nic nepisali, tak dufam ste vsetky ok a snazilkujete dalej,)))))
prajem krasnu nedelu

ajajaj00
19. júl 2015

@sara34valentina jeeej milacik dakujem za spravuu..no to co si zazivala velmi dobre vieeem..nasu malu uspavali 2x tak velmi dobre tu bezmocnost poznam..nebooj vsetko krpana zvladne..a tesim sa ze sa drahemu pacilo na SK...uzite si este nedeluu a posielam cmukeees

sara34valentina
19. júl 2015

@ajajaj00 jeeej zijes , to som rada , take vymrete sa mi to tu zda 😎 😎 😎 😎 😎 dakujem pekne, je horuco dusno, tak len dnuka sme, vecer snou pojdem na prechadzku ( lebo este mi nekakala, nech sa jej creva trosku pohybu) pekny den 😎 😎 😎 😎

nicolettka2126
autor
19. júl 2015

@sara34valentina ahoooj vyletnicka nasa 🙂 A co sa malinkej porobilo?? Drzim palce aby sa cim skor dala dokopy chudatenko malinkate...este aj teplo je jak slak...nas ani po operacii nie je chvalabohu a je uplne K.O.Mazdu pol hodku ho namacam, osviezujem vodickou..Posielam pusinkyyyy

ajajaj00
19. júl 2015

@sara34valentina nasa dva aj pol dna po narkoze nekakala...neboj to prejde a bude vsetko Ok..po tej narkoze su totalne ko

sara34valentina
19. júl 2015

@ajajaj00 ok mojko dakujem pekne 🙂

sara34valentina
19. júl 2015

@nicolettka2126 sterilizovala som ju a cistenie zubkov .... aby nemala len jednu narkozu ,,,chudatko moje este mi nekakala .... snad zajtra

nicolettka2126
autor
19. júl 2015

@sara34valentina ono to pride nebojkaj, len musi nazbierat sily malinka...skore zotavenie prajem :-*
A ty ako?? Uz skoncila mrcha??

nicolettka2126
autor
20. júl 2015

@evi789
@ajajaj00
@sara34valentina
Dobre ranko dievcence. ..Ako sa mame?? 🙂
Vikendik ste si dufam riadne uzili, bolo krasne :-*
Dnes uz by sme to tu mohli trochu ozivit lebo je to tu vymrete 🙂

ajajaj00
20. júl 2015

@nicolettka2126 neuveritelneee..........teraz som ti poslala IP

nicolettka2126
autor
20. júl 2015

@ajajaj00 sme prepojene bejbyyy 🙂 🙂

melisssssa
20. júl 2015

Ahojte kočky ,ako sa mate? Vikend bol krasny,pocasie super🙂 my sme boli s drahym na takej 5-dnovej dovolenke..levocska dolina..bolo tam super chceli sme ist do raja len to bolo zavrete kvoli tej tragedii...teraz trcime 4hodiny uz v poprade..☹ ☹ na dialnici v 130-tke nam vyletela kapota do celneho skla..este teraz sa trasiem z toho...chvala bohu sme v poriadku a ludia nam to dnes este spravia...uz sme mohli byt doma ,takto prideme tak o 22:00..ach jaaj..drzte nam palce nech sa nam uz nic zle nepritrafi na ceste...

nicolettka2126
autor
20. júl 2015

@melisssssa pre paaaaana....chvalabohu ze ste obaja okey...Drzim palce aby sa to cim slor podarilo opravit a nech uz ste doma v klude...Davajte potom velky pozor na seba po zbytok cesty..Posielam objatie, hlavne nestresuj milacku-hlavne je ze sa nic nestalo vam cmuk

evi789
20. júl 2015

@ajajaj00

@nicolettka2126
@sara34valentina
Cauteeeeeeeee..hlasim sa..vcera som sa konecne milovala hahahaha 😀 ale iba jemne nebojte sa a samozrejme sme si davali pozor 🙂.
teplo je...ach...NIc extra..vo stvrtok sa chystame na jeden den do Bojnic alebo Trencin...uvidime...som v robote,ale nejak sú ludia neviem kde ani....asi na dovolenkach pri mori,co? 😀

melisssssa
20. júl 2015

@nicolettka2126 dakujem ti pekne moja..no hlavne,ze sa nam a nikomu nic nestalo...som strasne rada ,ze som ja nesoferovala,lebo neviem ako by som sa ja zachovala v 130-tke zrazu nic nevidiet..aach..uz nech sme doma..uz do pol hodky hadam pojdeme..

sara34valentina
20. júl 2015

@nicolettka2126 ahojky jasne ze skoncila dnes som uz 9dc 😉 tento mesiac sa nesnazime, proste som to nechala taaak................................................................................. ked to pride pride ........................ kaslem na to 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 malinka sa zotavuje dnes uz kakala konecne, ty si kolky dc?

sara34valentina
20. júl 2015

@evi789 my sme boli v Bojniciach nadheraaaaa, sadli sme si na taku lavicu a potom sprievodkyna povedala ze ti co sedite na pravej strane budete mat dievcatko 🙂 tak sme sa potesili hahahahahhahaha legendaaaaaa 😉

sara34valentina
20. júl 2015

@melisssssa ahoj ,,,no stava sa kadeco my sme tiez taku havarku videli ze mi srdco zastalo vtedy na 1minutu od strachu....................................................treba davat fakt pozor...................tak hlavne ze ste v poriadku ♥