icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
20. júl 2015

@evi789 juuuuuj tak to musel byt ale pocit konecne si zaspasovat po takom case ze?? 😀 viem si uplne zivo predstavit 😀
A od ktoreho mesiaca teda mozte zacat snazilkovat??
U nas je tiez vsetko vymrete, ludia dovplenkuju, deri su v taboroch cize nula bodov 🙂
Inak aj my sme vcera stvarali s drahym neplechu 🙂 Este by aj dnes bodlo, podla svojej intuicie ovulka vcera alebo dnes 🙂 Len neviem ci sa mi este podari s drahym cokolvek dnes urobit, mal totiž na dnes naplanovanu nejaku narocnejsiu pracu tak neviem ako velmi bude unaveny..ale keby sa mi ho podarilo aj dnes znasilnit tal by to bolo supeeeeer 🙂

nicolettka2126
autor
20. júl 2015

@sara34valentina pockaj pockaj ako to ze sa nesnazite??? Ze si aj budete davat pozor ci ako???
Ja som dnes 15.DC a podla pocitov a intuicie ovulka vcera alebo dnes 🙂

melisssssa
20. júl 2015

@sara34valentina no to je prave to,ze clovek moze davat akokolvek pozor,ale toto by ma ani vo sne nenapadlo,ze ti na dialnici vyleti kapota...sme mali stastie ze za nami nebolo ziadne auto vtedy a len sme zabrzili ...

sara34valentina
20. júl 2015

@nicolettka2126 nedavame...len tolko nesustredim na to..................................drahy ideprec bud sobotu..............proste sme si povedali ze nechame to na nahodu...... bez testov atd

nicolettka2126
autor
20. júl 2015

@sara34valentina tak toto ti veeeeeelmi schvalujem, podla mna je to to najspravnejsie rozhodnutie ake ste mohli spravit 🙂 Spolievah sa iba na svoje telo a intuiciu, uvidis ze to vyjde 😉

evi789
20. júl 2015

@nicolettka2126
Noo už bolo na čase veru. ...4 týždne robia svoje 😀.
V podstate by som mala počkať 3 MS. Takže zatiaľ opatrne 🙂.
Znásilni tvojho alebo radšej ho skus prehovoriť 😀.

@sara34valentina Bojnice sú krásne. ....asi sa nechám prehovoriť 😉

nicolettka2126
autor
20. júl 2015

@evi789 reci musia ist teraz bokom...ako moj drahy zvykne hovorit nekecaj ale konaj 😀 Tak teraz jeho slova vezmem smrtelne vazne 😀 On sa len tvati ze je znasilneny ale usmev ma od ucha k uchu neboj 😀

nicolettka2126
autor
21. júl 2015

Dobre ranko sa praje mojim cicuskam 🙂
Nech mate krasny pohodovy a usmievavy dnik cmuuuuuk 😙😙

evi789
21. júl 2015

@nicolettka2126 Dobré ráno Dobrý deň prdelka🙂 :-*
No ako dopadol včerajšok? 🙂

mimikas
21. júl 2015

Caute baby, tak ja sa zas o neaky cas budem musiet pridat k vam snazilkam. Dnes som bola na gynde a miminku uz nebije srdiecko a za posledne 3 tyzdne ani vobec nepodrastlo ☹ lekarka este zobrala hcg pre 100% potvrdenie ale myslim ze to je jasne aj bez toho. Pravdepodobne budem musiet iat na kyret kedze podla poslednej ms som uz 10tt a nekrvacam. Ani neviem co mam robit, citi. Sa akoby ma zrazil kamion

nicolettka2126
autor
21. júl 2015

@mimikas boze mojenko ☹ ☹ ☹ ☹
Je mi to tak velmi luto....nechapem co sa to deje...kazda druha takto dopadne ☹
Je to hrozna nespravodlivost a uplne presne viem ako sa citis a pritom my sme sa nedopracovali ani k tomu srdiecku a bolelo to jak slak ☹ Drz sa mojenko, posielam vela vela sil a daj vediet ako dalej...

nicolettka2126
autor
21. júl 2015

@evi789 velmi priaznivo milacik 🙂 🙂
Ani som nemusela draheho znasilnovat, pekne krasne sa poddal uz hned ako som sa okolo neho len obkrutila 😀
Potom uz som bola ja ta znasilnena 😀

sara005
21. júl 2015

@mimikas tak to ma velmi mrzi :_( Ja sa tohto bojim hrozne, kazde vysetrenie je pre mna adrenalin. A pred 3 tyzdnami srdiecko videli?

mimikas
21. júl 2015

@sara005 ano pred tromi tyzdnami srdiecko bilo

sara005
21. júl 2015

@mimikas Och tak to je naozaj hrozne potom. Ani si nemala ziadne spinenie pocas tehotenstva ani nijake obtiaze mimo tych beznych tehotenskych? Drzim ti palce, nech sa cez to dostanes a nech si onedlho opat tehu a babo to zvladne az do konca!

mimikas
21. júl 2015

@sara005 praveze nic nebolo, ziadne spinenie, ziadne bolesti nic, akurat mi posledne 4 dni uplne prestalo byvat zle

janulik19
21. júl 2015

Ahojte kočky, sem-tám vás sledujem a kukám čo máte nové a @mimikas, veľmi mi je to ľúto. úplne presne viem, ako sa cítiš.my sme sa v decembri rozhodli pre bábo, hneď v januári sa zadarilo. V 8 tt všetko OK, srdiečko krásne bilo, následne v 11tt tá osudná veta: Nemám dobré správy, srdiečko nebije-missed abort. Predtým žiadne kŕče, špinenie,krvácanie, nič, ešte aj zle mi ráno bývavalo, aj chute boli...Ani neviem ako som vyšla z ordinácie a zašoférovala domov, následne na druhý deň kyretáž, teraz po 3 mesiacoch je všetko fyzicky v poriadku, pripravené pre bábo, ale psychicky som ešte stále nie OK.

mimikas
21. júl 2015

@nicolettka2126 presne to ma napadlo ze kurnik u nas to bolo vytuzene babo, nepijem nefajcim ani ja sni mm a pozri co sa stalo. A mame tu na ulici susedu co ma 10 deti v ustach cigu aj ked je tehotna a vsetky deti krasne zdrave. Virm ze asi to tak malo byt a babo by asi nebolo zdrzve ale ta myslienka velmi nepomaha. A co ma nsjviec desi ze musim ist na kyret kedze moje telo sa necisti samo aj ked babo sa uz 2 tt nevyvija. Toho kyretu sa velmi bojim

sara005
21. júl 2015

@mimikas hm no to moze byt aj nahoda, lebo sa uz v tom obdobi zacina aj tak hladina hcg ustalovat. No kazdopadne tazko sa mi to aj cita, drz sa moja :(

mimikas
21. júl 2015

@janulik19 no chvali bohu so mnou bol manzel inak neviem ako by som domov dosla. Ja som sa rozrevala este na "koze" v ordinacii. Prosim ta ako prebieha te kyret?

sara005
21. júl 2015

@mimikas Kyret je kratucky zakrok v celkovej anesteze, toho sa neboj, horsie budu tie psychicke rany liecit ako aj @janulik19 spominala...

evi789
21. júl 2015

@mimikas je mi to ľúto ☹ drz sa ☹

evi789
21. júl 2015

@nicolettka2126 😀 tak to som rada mojaaaa 🙂

melanie2009
21. júl 2015

@mimikas Ahojky neboj sa aj ja som sa strašne bálá a ani neviem ako prebrala som sa na prebudzačke 🙂
zákrok je sám o sebe bezbolestný ale ked som sa prebrala doľahla namna psychika a revala som až do večera mne to robyyli vo štvrtok a tiež 10 týždni ☹
Ako keby nestačilo dnes som bola na kontrole a spravili sa mi zrazeniny ☹ budem chodiť na injekcie každý deň a ked pojdem v piatok a nebude všetko OK idem zase na kyret ☹
všetko je na figuuuu

sara34valentina
21. júl 2015

@mimikas boze moj ,,,to mi je moc luto ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ja uz nerozumiem nicomu ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

mimikas
21. júl 2015

@melanie2009 moja to mi je luto, kurna sa to neak velmi serka, hadam bude vsetko ok a nebudes musiet zas na kyret, predsa to je velky zasah do maternice

mimikas
21. júl 2015

@sara34valentina ani ja moja, zeny co tuzia po detoch ich nemaju a tie co ich nechcu maju aj 3

sara34valentina
21. júl 2015

@mimikas ved prave, kazda zena tuzi mat zdrave vynosene dietatko a pristupuje ku tehu zodpovedne ( berieme vitaminy, sportujeme, starame sa o vsetko.. ..) mame potraty, akadeco...................a tie co ako pises fajcia, piju, alebo taka romka, ma aj 7deti ...........................zdraveeeee deti................. nespravodlivost bola vzdy na svete a aj je a aj bude 🙄 prajem ti skore zotavenie , viem co prezivas , mam to za sebou...... dolezite je byt v spolocnosti a nie sama 😨

mimikas
22. júl 2015

Caute babule, ako sa mate? Ja uz trosku lepsie, ukludnila som sa trosku a dnes cakam na telefonat z gyndy ohlas hcg. Dakujem vam za vcerajsiu podporu, velmi si to vazim. Inak aby ste mali predstavu aky je svet maly. Pisala som do skupiny Porodnica Koch, rodila som tam prveho drobca a na kyret chcem ist tiez tam. Tak som pisala ci mi baby daju info kde a ako sa objednat a pod. Na to mi vola moja velmi dobra kamoska ze co sa deje a ako som dopadla na gynde, ze nasa spolocna znama tam videla moju otazku a ze co sa deje 🙂. Virtualny svet je velmi maly.

mimikas
22. júl 2015

Takze baby vysledky HCG je 2200, co vobec nezodpoveda tyzdnu tehu, lebo by som mala byt uz v 10-11 tt a toto je vysledok tak na 5tt, plus hcg kleslo z viac ako 3 tis na 2 tis. Zajtra ma caka dalsi ultrazvuk a vypisanoe papierov na kyret. Este stale sa s tym nedokazem zmierit a ani o tom hovorit. Vy sa ako mate? Dufam ze snazilkujete poctivo