icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
27. júl 2015

@evi789 mojeeeeeee 😵 😵 Dakujeeem 💙💙
Som v dllllllhej cakacke a voobec netusim ci ano ci nie 😀 Ale este je asi skoro aby som cokolvek citila, som len cca 5DPO 🙂 Mozno o den dva viac ale radsej si hovorim to najmensie mozne číslo aby ma to potom nnepokusalo s testovanim 😀

ajajaj00
27. júl 2015

@evi789 dakujeem zlatkoooo..akurat som na ceste k dr...a vitaj spat medzi nami cmukees😘💙

sara34valentina
27. júl 2015

@nicolettka2126 moja zlata veli Ti to prajem z celeho srdca♥

sara34valentina
27. júl 2015

@evi789 ahoj, to ti verim, ved aj mne tak bolo kadejako, unavena len som sa tak motkala od toho dusna ......ale uz je chladno lepsie 😀 😀 😀 😀 ale bud mesiac uz mozete ci=? ci az v septembri 😉

nicolettka2126
autor
27. júl 2015

@ajajaj00 zlatkoooo hned sa hlaaas co bolooo, umieraj zvedavostou 😵

nicolettka2126
autor
27. júl 2015

@sara34valentina ale ty si ma minule nesklamala tou tvojou intuiiiciou tak mi povedz co citis teraz 😵

ajajaj00
27. júl 2015

@evi789
@nicolettka2126
@sara34valentina baby hlasiiiim saaaa takze boli dva foliky jeden mal 22mm a druhy 19,5mm...pichla mi pregnyl takze 3 dni sa musime snazit...a od 21 dna duphaston mam brat

nicolettka2126
autor
27. júl 2015

@ajajaj00 jupiii jupiiiiii 😵 😵
Tesiiiiiim sa, mozno sa oplodnia oba foliky 😀 xixi 🙂
Takze nasadte riadny keksikovy maratooooon a o dva tyzdne cakam pozitiiiivny testiik 🙂

ajajaj00
27. júl 2015

@nicolettka2126 vies ako sa doktorka tesilaaa..ze to zabraloo..noo musime keksikovat hlavne ze vcera sme 2x...polovickaa bude frflaaaat🙈🙊🙊no este nemame vyhratee ale uvidimee ale tesim sa ze mi to zabralo to je dolezite

nicolettka2126
autor
27. júl 2015

@ajajaj00 vsak tvoj drahy tooolko čakal na ten pregnyl ze nemoze frflat 😀 Nech všetku energiu vlozi do svojho partaka teraz 😀 😀
Musi vam to vyjst zlatko, verim tomu 🙂

ajajaj00
27. júl 2015

@nicolettka2126 vsak to ze tolko sa vypytovaal a teraz ked je to tu dufam ze nebude hundrat..a vy ako zlatkoo

nicolettka2126
autor
27. júl 2015

@ajajaj00 urcite nebude hundrat neboj sa 🙂 Vie ze teraz je to ine, ze vam pomohli k tomu aby boli vyssie aance na uspech 🙂
My nevieme milacik, ta cakacka uz zacina byt na zblaznenie 😀 ale vydrzime-musime..vikend tak rychlo ubehol ako voda, tak verim ze aj tento tyzden zbehne raz dva 🙂

ajajaj00
27. júl 2015

@nicolettka2126 nebooj zbehne to..je to tazke to cakanie mna to caka tiez..teda kazdu z nas co tuzime po babatku...my sme take cakatelky🙈ale netestuj skorej zlatkoo az ked bude mrcha meskat..silno vam drzim palce

nicolettka2126
autor
27. júl 2015

@ajajaj00 niee nebudem, v nedelu by mala prist tak to snad vydrzim..som zvedava co bude 🙂

agathachristie
27. júl 2015

Ahojte,

@ajajaj00 drzim ti palce 🙂

mna bolia od soboty prsia neskutocne pri kazdom kroku.. co si vobec neviem vysvetlit lebo som 18DC. Nikdy ma takto neboleli. Vcera som podla mna mala ovulku tak sme sa 2x snazili. Vsetky moje kamosky su tehotne.. citim sa normalne menejcenna :DDD ale aspon sa mozem tesit s nimi 🙂

evi789
27. júl 2015

@ajajaj00 Dakujem mojaaa a som rada,ze bolo vsetko v poriadku! Tak teraz uz iba suuuup a nestarat sa o frflanie 😀

evi789
27. júl 2015

@nicolettka2126 Nebude to lahkeeee cakat ale prejde to raz dva 🙂.Na uducu nedelu ti ma dojst ci este o tyzden v nedelu?

evi789
27. júl 2015

@sara34valentina Áno...a teraz nam bude zima 😀
Vies co,pockam asi do septembra 😉

evi789
27. júl 2015

@sara34valentina toto foto je na tej lavicke z Bojníc 😀

nicolettka2126
autor
27. júl 2015

@evi789 teraz tuto nedelu , 3.augusta...ale neviem preco mam takeho tusaka ze to nevyslo :-/

evi789
27. júl 2015

@nicolettka2126 Joooj tak to je uz bliiiizkooo :-O

ajajaj00
27. júl 2015

@nicolettka2126 vyslooo nemysli negativne

ajajaj00
27. júl 2015

@evi789 dakujem zlatkoo uvidimeeee ako to dopadne

ajajaj00
27. júl 2015

@agathachristie dakujeeeeem mna boleli prsia strasne ked som bola prvykrat tehu..ten pocit ked su okolo teba vsetky kamosky tehu velmi dobre poznaaaaam ale musime mysliet pozitivnee

nicolettka2126
autor
27. júl 2015

@evi789 veru je 🙂 uz zacinam stresovat 😀 Ale nie, som celkom v pohode len sem tam mam take chvilky ked ma prepadne pocit ze isto to nevyslo, taky akoby tusak...potom si vzdy povoem ze bude ako bude ved aj tak na tom nic nedokazem zmenit 🙂

nicolettka2126
autor
27. júl 2015

@ajajaj00 veeeelmi sa snazim mysliet pozitivne len nie vzdy mi to ide 😀

ajajaj00
27. júl 2015

@nicolettka2126 ved to ze nie vzdy to ide ale zlatko vies ako to je osud uz davno rozhodol💙cmukes

sara34valentina
27. júl 2015

@nicolettka2126 davas mi tazke otazky a ja nerada na ne odpovedam ............................................ hlavne ked teraz nemam tusaka 😔 ale tak nikdy nevies , mozno sa vam zadarilo 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 moja mysel je teraz uplne inde 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 snazim sa co najviac nastudovat o stravovani, ziadny cukor len tuky a bielkoviny, take z univerzity novej doby v <Cechach, takze od zajtra ziadne cukor ( glukoza a fruktoza) a ziadny lepok ,,................................ a uvidime 🙂 ja ovulujem asi zajtra, 17dc 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 milujeme sa tak kazdy druhy den treti ked je chut 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 aj tak ti drzkam palce 😝

sara34valentina
27. júl 2015

@ajajaj00 si ma velmi velmo potesila a verim ze do konca roka isto iste otehotnies 😲 😨 to ti pisem isto iste tak bude 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 si vytrvala a dockas sa skoro 😉

sara34valentina
27. júl 2015

@evi789 aka foto? dala si daku, nist nevidim mojko 🙂