icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
22. júl 2015

@mimikas moje chudatenko ☹ ☹ Normalne sa mi vratili pocity z mojej navstevy u doktorky ked som kukala na to bďiedne nizke cislo hcg ☹
Je to skara hnusny pocit, bolest, sklamanie, hnev, bezradnost a smutok ☹
Znie to ako fraza ale naozaj je to tak-casom bude lepsie...kazdym jednym dnom...zabudnut mezabudnes nikdy, ale naucis sa s tym zit a brat ttotak ze sa to proste kvoli niecomu stalo...teraz je najdolezitejsie aby si ty bola v poriadku, aby si cim skor na zakrok, nech uz to mas za sebou lebo takto je to zataz na psychiku neskutocna...neboj, slniecko vyjde len musis byt silna...drz sa nam princezná, myslim na teba

nicolettka2126
autor
22. júl 2015

Tak babule nam dnesnym dnom koncia plodne dnicky, od zajtra uz na 100 percent 1DPO, tak teraz uz len cakat co bude-ci nam bublinecka posle z nebicka dalsiu uz hned teraz alebo az neskor...cakaju ma dlllhe dva tyzdne 🙂

mimikas
22. júl 2015

@nicolettka2126 a robila si si ovu testy ci to len z pocitu vies ze siala ovu? No pekne uzivaj kyselinu listovu, oddychuj a uvidis ci sa podarilo alebo nie. Ale ja verim ze ano

nicolettka2126
autor
23. júl 2015

@mimikas nie nerobila som ovu testy ani som nemerala, spoliehala som sa len a len na svoje telo a intuiciu ako aj v minuly cyklus ked to vyslo 🙂 Tak verim ze aj tentoraz to bude tak ale uz so stastnym koncom 🙂
A ty ako moja??

mimikas
23. júl 2015

@nicolettka2126 super budem drzat palceky, neboj raz sa to musi podarit. Ja iden dnes na gyndu na 11:30, urobia este jedno sono a vypisu papiere a potom pojdem do Kochu, daju ma k neakemu lekarovy a tam rozhodnu kedy co a ako. Bola by som najradsej keby to mam za sebou hoc aj zajtra. Toto cakanie je asi najhorsie.

nicolettka2126
autor
23. júl 2015

@mimikas drzim ti palce aby si to mala cim dkor za sebou lebo takto je to najhorsie cakat...potom sa treba dat fyzicky aj psychicky poriadne do poriadku a ked uz bude ten soravny cas tak sa sustredit znova na snazenie. ..to ti doda novu nadej silu aj energiu...aspon ja to tak citim momentalne...

mimikas
23. júl 2015

@nicolettka2126 no presne toto cakenie je take frustrujuce, beham stale na gyndu a pod a strasne to chcem mat uz za sebou hlavne fyzicky, psychicky to asi bude este trvat. Sme sa dohodli s drahym ze buduci vikend niekde vypadneme, oddychneme si a prideme na ine myslienky. A potom ked pride cas urcite skusime mat dalsie babo. Inak ty si kadernicka ze? Kde mas salon? Rozmyslam k tebe zbehnut lebo ja uz nemam vlasy ale Leviu hrivu 🙂

nicolettka2126
autor
23. júl 2015

@mimikas urcize vam ten vikendik pomoze, o tom niet pochyb...treba trosicku vypnut lebo sa clovek z toho vsetkeho zblazni...
Ano som kadernicka a salonik mam v BA v Ruzinove na Komárnickej ulici 🙂

mimikas
23. júl 2015

Tak baby zajtra sa ide na to, rano o 7:00 sa mam hlasit na prijme. Drzte palce nech vsetko dobre dopadne.

melisssssa
23. júl 2015

@mimikas drzim palceky,nech vsetko dobre dopadne..☹

evi789
23. júl 2015

@mimikas všetko bude dobré, drz sa.

nicolettka2126
autor
23. júl 2015

@mimikas urcize vsetko dobre dopadne, drz sa moejnko, budeme na teba vsetky mysliet..

mimikas
24. júl 2015

Babenky uz mam po tom, anesteza bola kratka ale este by som stale spala. Teraz uz lezim na izbe, trosku mam boliati v podbrusku ale inak je to ok, verim ze za par dni budem v pohode. Inak baby lezi tu so mnou kocka co ma uz 4. missed abortion, musim povedat ze je velmi obdivujem a aj mi dala vela cennych info ako to prebieha a pod. Dufam ze vy mate pekny piatok a uzivate si slniecka

mimikas
24. júl 2015

Babenky uz mam po tom, anesteza bola kratka ale este by som stale spala. Teraz uz lezim na izbe, trosku mam pobolieva v podbrusku ale inak je to ok, verim ze za par dni budem v pohode. Inak baby lezi tu so mnou kocka co ma uz 4. missed abortion, musim povedat ze je velmi obdivujem a aj mi dala vela cennych info ako to prebieha a pod. Dufam ze vy mate pekny piatok a uzivate si slniecka

nicolettka2126
autor
24. júl 2015

@mimikas ahoj mojenko, tak uz mas po tom...moje male...neboj kazdym dnom bude o kulilincek lepsie...treba sa vzdy niecim zamestnat aby si sa nepoddavala bolesti a smutku...jeeejda chudatko babenka...to uz by som psychicky ale ze vobec nezvladla...aj tento jeden potrat mi dal na psychiku dost zabrat..mna uz by aj druhy zlozil uplne na kolena a nieto este stvrty...

evi789
24. júl 2015

@mimikas Ahoooj,som rada,ze si uz po tom...oddychuj par dni a bude vsetko ok,neboj.Urcite si silná zienka,neboj,vsetko bude dobré.Pekny den prajem

sara34valentina
26. júl 2015

@evi789 stratene zienky, ako sa mi mate? 🙂 u nas konecne zimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

sara34valentina
26. júl 2015

@nicolettka2126 zlatusik ahojky, ako sa mi mas? reku dnes nazriem a nikde nikto 🙂

sara34valentina
26. júl 2015

@ajajaj00 ajoj ajoooj 🙂 ako sa mas?

ajajaj00
26. júl 2015

@sara34valentina mojenko ahooj..ja nic novee a ty ako?

nicolettka2126
autor
26. júl 2015

@sara34valentina ahoooj nezvestná nasa princezna 🙂 Aj u nas je dnes chladnsjsie 22stupnov nam ukazuje meteo stanica 🙂 Okolo 2hej vsak mame naplanovanu grilovacku tak snaaad nezmrzneme 😀
Inak sa mam fajn, som v "cakacke" 🙂 tak neviem ma com som..uvidime o tyzden 🙂
A ty ako?? Co noveho??

sara34valentina
26. júl 2015

@ajajaj00 no nove ani ja nic, ale zacinam citi ze pride ovulacia bud tyzden uz zacali pichania na strane,,,,,,,,,,a taaaak sa na to nechcem sustredit! sme si povedali ze bez testov a milovanie z chute a nesustredenie🙂 😎

sara34valentina
26. júl 2015

@nicolettka2126 tak verim ze sa vam podarilo 🙂budem silno mylsiet na teba a podaj spravy potom ♥ ja snazim ale len obcas,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,proste sa nechcem na to sustredit

ajajaj00
26. júl 2015

@sara34valentina aj ja cakam ovulu asi pondelok utorok zajtra idem na folikulosku tak som zvedava

nicolettka2126
autor
26. júl 2015

@sara34valentina no neviem mam taky pocit ze sa nem podarilo ale to ja mavam vzdy 😀

sara34valentina
26. júl 2015

@ajajaj00 drzkam ti palcoky, ja sa uz nesledujem , necham to na nahodu ♥

sara34valentina
26. júl 2015

@nicolettka2126 ak to tak citis, superrrrrrrrrrrrr 😀 som rada ze tak skoro sa zadarilo, drzim palce nech mas kolajnicky a uvidis tentokrat to bude az 9mes tehulkovanie 😅

ajajaj00
26. júl 2015

@sara34valentina noo ja sa bohuzial musim sledovat kvoli clostylu

nicolettka2126
autor
26. júl 2015

@sara34valentina nieeee ja som pisala ze mam pocit ze sa nam NEM podarilo 😀 😀

evi789
27. júl 2015

@sara34valentina
@ajajaj00
@nicolettka2126 Ahojte babenky moje.No ako?Uz sa Vam lepsie dycha? 😀 ja som bola preto stratená,lebo som ledva zila z tohto tepla :-P ale zas mam rada teplo,ved je leto 😉.
Inak ja mam tiez plodne dni ,ale nic z toho 😀 ved este dávame pozor,takze prdelke drzim palce <3 aj Zuzankaaaaaaaaaaaaaam <3