icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

ajajaj00
30. júl 2015

@zuzkasu ahooj...noo ja nemam nic nove stale som cakatelka a ty ako?

nicolettka2126
autor
30. júl 2015

@zuzkasu ahooj dakujem ze na nas myslis 😵
Ja po tom nestasti zatial nic noveho nemam, stale sa snazime a cakame ma vysledok 🙂
A ty ako?? Co noveho??

zuzkasu
30. júl 2015

@nicolettka2126
@ajajaj00 dievcata som rada ze ste v poriadku a dalej sa snazite, snad Vam to uz vyjde a aj sa babo udrzi, ja stale nic prestala som testovat stresuje ma to. Ale velmi sa tesim s kamosky 4 roky sa snazia ma za sebou 4 umele oplodnenia, od noveho roka sa snazia bez pomoci v marci ostala tehu ale 1. aprila potratila a teraz po mesiaci folandrolu a infolicu sa im zadarilo opet prirodzene tak to snou prezivam a modlim aby sa to udrzalo 😃 som happy ze som ju dokopala do tych vitaminov 😃 Tak dufam ze to uz aj Vam vyjde ja to nechavam na nahodu drzte sa a pekne leto prajem

ajajaj00
30. júl 2015

@zuzkasu jeej tak super gratulujem kamoske..nech vsetko dobre dopadne aby mala krasne tehulkovanie..ja sa zase vytesujem z kamosky vcera porodila krasne dievcatko tak zajtra idem kuk do nemocky uz sa neviem dockat...a dojdi nas sem kuk na mk castejsie..aj tebe krasne letoo este

mimikas
30. júl 2015

@nicolettka2126 moja ja verim ze v nedelu nam sem das pozitivny testik, velmi velmi v to dufam

sara34valentina
30. júl 2015

@zuzkasu no ja som dnes alebo vcera mala ovulaciuu znasilnila muza tak sa caka teraz 12dni, 😉 😉 😉 😉 😉 a co ty , ??? ako sa citis?

badimeria
30. júl 2015

Ahoj kocky vratili sme sa z rodinnej dovolenky 🙂 a ja mavam presne ovulku ako @sara34valentina a myslim ze tento cyklus mam anovulacny nemala som ovulku vzdy citim bolest teraz proste nic 3dni po sebe som cikla na test a veru nebola ☹(( tak budem cakatelka zas bohvie dokedy stava sa mi to dakedy ze aj dva tri mesiace nemam ale zivot ide dalej a aj napriek tomu budem s muzikom tutu mutu iba z lasky a pretoze mame chut ostatnim drzim palce a do konca roka bude kazda tehu uvidite 😉

nicolettka2126
autor
30. júl 2015

@mimikas jeej dakujem pekne, kiezby si mala pravdu 😵 Bola by som velmi velmi stastna..uvidime, este tri dlhe dni treba vydrzat 🙂

mimikas
30. júl 2015

@badimeria moja bodaj by si mala pravdu, lebo mna zmraka lutost ze teraz aspon 3 mesiace nic nemozme, dokonca teraz po kyrete sni len tutu mutu. Ale verim ze v decembri pod stromcekom najdem 2 ciarky. Ty budes mat dve hadam skor

sara34valentina
30. júl 2015

@badimeria ahojky stratena 🙂 mozno si len vela na dovce pila a nezachytila si vrchol..... ja predvcerom pozitivny silno silne a dnes ovulacia, citim to z kazdej strany kde sa pohnem :( tak snad sa nam zadarilo na 4pokus 😉 daj o sebe vediet, drzkam ti palce 😵

sara34valentina
30. júl 2015

@nicolettka2126 uz len 3dni ,,,ah ty 🙂 to je hned 🙂 😝 😝 😝 😝 😝 😝

nicolettka2126
autor
30. júl 2015

@sara34valentina hej hej uz len 3dni ale mam pocit ze to nevyslo :-/ Neciem prrco ale silneho tusaka mam..

evi789
30. júl 2015

@zuzkasu ahoooj
už som po operácii! Dopadla dobre, už čakám odvtedy na druhú MS 🙂
A ty moja?

sara34valentina
31. júl 2015

@nicolettka2126 a ako sa citis, vies to porovnat ?

nicolettka2126
autor
31. júl 2015

@sara34valentina praveze to je to ze absolutne neviem...ked sa tak zamyslim, tak vtedy som bola viacej unavena, posledny tyzden pred ms by som vkuse spala vtedy, teraz nemozem povedat ze by som citila nejakú velku unavu...dalsia vec je ze minuly mesiac som mala aj to uhniezdenie, kedze som jednorazovo zaspinila na 7DPO a teraz ani to...prsia ma sice bolia rovnako ako vtedy ale to nemusi nic znamenat...neviem, proste nieco mi vravi ze cervena dorazi :-/

evi789
31. júl 2015

@nicolettka2126 Nie je to vsak mojenko stále rovnaké 🙂
Takze to moze byt samozrejme.A ak nie,tak sa to podarí na buduci mesiac 😵 😵 😵 😵 😵

sara34valentina
31. júl 2015

@nicolettka2126 no vies druhe tehu moze mat ine priznaky, take ze ziadne 😵 drzkam palce, este 2dni 🙂 😉 😉 😉 ja ked som bola tehu som nespinila pri uhniezdovani ............drzkam palce, a mozno sa len telo potrebuje 2mes zotavit, ved si vezmi ze pre telo je to velky sok,,,,,,, telo sa pomalicky vysporiaduvava so stratou ..... ak nie sim tak 2-4mes budes isto, viem to ! 😉

sara34valentina
31. júl 2015

@evi789 tebe sa to uz tiez krati 🙂 1mesiac este a mozete ist na to 😅 😅 😅 😅 😅 😅 cas tak ryhlo plynie 🙂

evi789
31. júl 2015

@sara34valentina 🙂 áno,kráti sa 🙂. Ale ja teraz velmi uvazujem nad tym,ze pojdem robit do Rakuska....tak teraz neviem co mam robit.....Robim si opatrovatelsky kurz,precvicim jazyk,lebo niekedy davnejsie som ja uz robila vonku...tak neviem co ma to chytilo ale pilne rozmyslam,ze pojdem... 😕 😕 😨 😉
A Ty ako moja?

sara34valentina
31. júl 2015

@evi789 ejha take zmeny, ja som zacinla a prisla do rakuska tiez ako opatrovatelka v r 2009 🙂 ostala som potom tu 🙂 no ja mam nove to, ze vcera bola ovulacia 😉 a teraz cakam 2tyzdne na zazrak 😉 pokus c4 . 😉 dnes konecne po 8 dnoch vyslo slniecko a je konecne krasny den tak daco ukuchtim na rychlo a hajde do prirody s mojou princeznickou, sme nikam nechodili lebo furt prsalo..... budem od zajtra 3tyzdne sama :( drahy ide na cestu cele Rusko 9ooo km !! na 21dni........................... mna caka novy nabytok dojdu stredu montovat, caka ma poriadok, a mozno prvy pohovor za pracu, ak ma pozvu ..... joj moja tak si ale dobre premysli, co a ako 🙂 lebo ma to plusy a aj minusy !! 2tyzdne alebo tri si bez rodiny...............................................

nicolettka2126
autor
31. júl 2015

@sara34valentina no uz by som rada do koca leta otehu...verim ze nam to vyjde...uvidime co bude teraz, som zvedava ci mam dobreho tusaka 🙂

nicolettka2126
autor
31. júl 2015

@evi789 ano tiez som na to myslela ze každé tehu moze mat uplne ine priznaky, pripadne aj ziadne 😀
No uvidime ako to dopadne 🙂 Ak nie teraz tak dalsi cyklus uz to proste musiii vyjst 🙂

evi789
31. júl 2015

@sara34valentina Jooj,tak drzím palce.Nudis sa teda nebudes :-*

sara34valentina
31. júl 2015

@evi789 no nebudem dojde ma aj kolegynka navstivit 🙂 a asi skocim do svajcu na par dni, no uvidim 🙂

badimeria
31. júl 2015

@mimikas neboj jasne ze sa to raz splni ja som sa trosku musela od toho uz odosobnit lebo mabzel bol zomna uz na nervy 🙂 jazdy mesiac ovu testy potom po 10dnoch od tutu mutu som behala s tehu testami potom furt plac ze nic uz fakt som bola ako posadnuta 🙂 teraz to uz nerobim iba teraz som skusila ci bola ovu a nebola zial ☹ tak uz to neriesim a ani nebudem lebo bolo mu blbe sxikovat na prikazanie podla testov uz je to super uba ked chceme my a verim ze takto to pojde lahsie tak hlavu hore uzivajte si jeden druheho a pride to

badimeria
31. júl 2015

@sara34valentina ahojky kocka to mne by sa nestalo ze by som ju nezachytila vies ake mavam ovulqcne bolesti 🙂 a aj menstruacne neboli ziadne bolesti a testik potvrdil ze nebola ovulka nevadi ide sa dalej mbe sa to stava koli mohim polypocistickym vajecnikom ale ty uz musis na stvrty pokus uz sa tesim co nam oznamis ktoreho testnes?

mimikas
31. júl 2015

@badimeria no ja neake ovu nerobim 🙂, skor teraz mam take blbe obdobie po potrate, verim ze dalsie tehu bude ok, ale davame si s muzom pauzu minimalne do decembra, aby sme si mentalne oddychli. Oboch nas to dost zasiahlo kedze to uz bolo na koci 3 mesiaca.Takze teraz sme sa rozhodli ze si ideme uzivat jeden druheho, pochodime co to, nasetrime peniazky a ked pride cas tak hadam aj druhe miminko nas navstivi 😀

badimeria
31. júl 2015

@sara34valentina citam a citam tak teraz si myslim ze svojm drahemu posles na ceste pekne foto s dvomi ciarkami nech sa ti to splni zelam ti to moooc nech nemas pocit ze si sama ale budete dve 😉 teda so psikom tri

sara34valentina
31. júl 2015

@badimeria jaaaaj rozumiem, no ja som si povedala tento mes ze budem bez ovu testikov , ved aj tak citim vzdy ovulaciu 🙂))) no nevydrzala som, ocikala testik a BUm bol pozitivny ako hrom,,,,, tak sme to dali v tu noc a o 2dni rano, kedze muzi pracoval , tak teraz cakat ci sa zadarilo a poprosil ma aby som mu v augsute ked sa vrati z cestovania ( ide ma 3tyzd 9000 km turu po Rusku ) nehovorila kedy ju mam, ze ved sa aj tak milujeme kazde dva dni skoro , ze ho to potom len znervoznuje ........tak teda bud mes mlcim a len ho znasilnim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja som len dva-tri po ovulacii >🙂 cize som uz 20dc 🙂 este 9-10dni cakat 🙂dakujem mojko, ja netestujem tehu nikdy ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, vzdy si pockam na MS a zatial furt svinucha prisla na cas, ocakavam ju 10.8.-11.8. 😝

badimeria
31. júl 2015

@mimikas ja som toto zazila minuly rok v maji som potratila v 3mes. MA nebilo srdiecko nerastlo ja z osobnej skusenosti by som uz tolko necakala a vrhla sa nato hned pokial sisa vycistila sama a nemusela na kyret lebo ja som sa sama a dr povedala ze po ms mozeme hned nato ze su hormony take ze sa to hned podari ale psychicky som sa necitila nato rozhodla som sa cakat tri mesiace a odvtedy uz je tonu vyse roka nic nedari sa lutujem ze som nesla do toho hned po ms