V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina no presne mozne je vsetko 🙂 ja som tiez unavena by som spala 🙂 ale to ked mam byt v praci tak to vzdy 🙂 dnes som ale po zobudeni za nejaku hodku isla zasa na chvilku spat..🙂
@sara34valentina Ja sa pridávam k @nicolettka2126 s 1 DC- tebe gratulujem, že už ju milostivú konečne máš 🙂 . Buď to bol anovulák, alebo sa mi posunula ovulka, alebo ja neviem. Normálne mám LF 12 dní. Tak čo už, možno niekedy za 100 rokov sa dočkám... 😝
@sara34valentina neviem preco ale ja to.tak citim veru ze tento cyklus by sa to mohlo podarit a pevne verim ze aa nemylim 🙂 Velmi velmi dufam ze ty uz tehu si a aj @ajajaj00 aj @melisssssa 🙂
@alexik11 oooo tak vitaj v klube 😀 A neboj ziadnych 100rokov, uz to proste musi vyjst-sme v tom spolu 😉
Dievcataaaaa mojee a tu je aka debatka
@nicolettka2126
@melisssssa
@sara34valentina 💙💙💙
@ajajaj00 klebetny kruuuuzok 😀
@nicolettka2126 anoo anoo vsetko som si spat precitalaaaa
@ajajaj00 kruzok nekruzok radsej podaj o sebe spravu ako sa citis? ja citim sa na mrchu teda cakam nie v pondelok ale asi ma predbehne uz v nedelu, akosi casto dostavam v nedelu ms 😕 😕 😕 😕 😕 zacali jemne bolesti podbruska, vcera krize (dne suz nebolia) a prsia mam azse ako melony 😔 😔 😔 😔 😔 a taaaaaaak som verila ze sa konecne po 4mes podarilo 🙄 no este je tam nadej 😅 6dni cakat 😠
@sara34valentina a ty zlatko este nezufaj este tam nadej je😘tak hore hlavicku a mysli pozitivne💙
@nicolettka2126 prislaa mrcha a nech sa aj rychlo odprace prec na velmi velmi dlho💙
@ajajaj00 ved to, ze nadej............... ale necitim sa tehu 😢
@ajajaj00 no 5dni mi bude robit spolocnost a potom dufam ze sa s nou 9mesiacov neuvidim 😀
@nicolettka2126 ale uvidis lebo budete tehulkovat spolu mam pocit ze obidve otehotniette naraz a to uz bud mesiac 😀
@sara34valentina noo ja budem testovat v nedelu v utorok 11teho mAm dostat mrchu tak uvidime ale ani ja sa necitim tehuu a tak som dufala ze clostyl zaberie ale to chcem vela aby zabral na prvykrat
@nicolettka2126 presne tak tfuj tfuj pre stastie zlatko
@ajajaj00 zaberie ten dalsi mes mam tusaka 😉
@sara34valentina oooooo pocujes @ajajaj00 zlatko zeby nam to predsa vyslo?? 🙂
Hanka, veeelmi dufam ze mas pravdu a ty to trnto mesiac cele odstartujes 😵
@ajajaj00 ak sa Hanka nemyli (co sa nezvykne) tak buduci mesiac si najdeme obe kolajnicky 😵
@nicolettka2126 noo Hanka je taka sikula?ze ma takeho tusakaaa juuuj no som zvedava
@ajajaj00 mame tusim rovnake prichody ms🙂 ja si myslim ,ze ty tehu budes a ziadna svinucha uz nedojdee 🙂 ja som strateny pripad☹ som sa vobec nesledovala,ze nebudem na to mysliet tento mesiac..v podstate som ani nemyslela az tyz.pred ms uz to mam v hlave furt...a to som si myslela ,ze bude asi takto: cca 40 DC si spomeniem,ze kedy mala byt ms?a v tom zistim ze uz nepriiiide 🙂 ale zevraj je dobre,ked clovek sniiva 🙂.🙂
@sara34valentina som zvedava lebo uz som z toho celeho unavena
@melisssssa moja a kedy mas dostat mrchu?juuj vies kolko snivam uz ja az tak vela ze mi z toho sibkaaa
@ajajaj00 myslela som si ,ze 8.8 ,ale mala by byt 10.8 ..,ale poslednou dobou sa mi to dost rozhadzalo tak uvidim,ale ku koncu tyzdna urcite.no to sme asi viacere take trafene 🙂ja uz som bola na tom tak extremne,ze cakam ze ma moje zlato posle do riti zatial 🙂proste v maji chceme svadbu a ja uz ,ze mesiac po porode sa vydavat nebudeem 🙂jak keby som uz v tom 🙂 uz ma pochybnosti o mne 🙂
@melisssssa noo aj
@sara34valentina ma dostat 10teho a ja 11teho juuj baby sme v tom zase spolu..no ja mojej polovicke ani nehovorim ze mam registraciu na mk..lebo by ma zaskrtil..stale mi hovori ze nemam nato mysliet..ale teraz ako mi nasadili ten clostyl tak to sa neda uz vobec..ale vies co uz mi dochadzaju sily...
@ajajaj00 no sak to je to,ze nemysli na to..,ked to nejde..ja len nerozumiem preco niekto nechce a bach je v tom .. a my co tuzime po babatku tak to nie je take jednoduche...mozno nam prepina z tohto mk 🙂 neboj ja ti verim,ze ti to vyslo 🙂 a ked nie teraz do konca leta urcite 🙂 toho sa aj ja drzim🙂ako som ti uz raz pisala ,ze neznasam,ked nie je nieco podla mna ako si zaumienim tak saliem,tak preto som si dala dlhsie obdobie 🙂 a to by mali byt este 2 cyklusi tak to na milion percent dame 🙂 a vsetky 🙂 a ked to vyjde tak dame hromadny zraz s brusiskami 🙂
@ajajaj00 no 10teho a v sobotu si urobim z rannheo mocu testik to bude ale len zaciatok 10teho dna, ale musim lebo dojde kamaratka z daleka ku mne na vikend a od marca sme neboli tancovat a aspon budem vediet ze si mozem dat poharik 😀 ma akosi picha vo vajecnikoch ju ci ta mrcha nenavidim ☹
@melisssssa juuuj tak ta beriem za slovooo jasneee zraz s bruskami by bol 🔝🔝🔝
@sara34valentina juuj toto bude testovaci vikend kokoos🙉
@ajajaj00 aj ty testnes?

@nicolettka2126 no ja som taka unavena ze si idem prave lahnut nevaldzem sediet...............a to spala od 22hod do 08.00 !! ok mojko teskam sa stebou ze mas 1dc a o dva tyzden otehotnies, 😉 presne tak to citis 😉 dufam ta nabolka brusko, pekny den vsak aj sa ozvem 🙂)) 😀