V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@ajajaj00
@sara34valentina
@nicolettka2126 počujete baby? 😀 ani ja nemám taký pocit že by som bola tehu 😀 😀 😀 😀
@ajajaj00 zalezi kolky den si mala ovu a aka dlha je tvoja l faza,,ale duch tam bude....ja budem len 10ty den a tiez by malo ukazat...................................
@evi789 no len pockaj pockaj ci nebudes ty nakoniec 🙂 viem, viem........................ 😝
@sara34valentina no ved uvidime mojenko co bude vsak sa budeme informovat
@ajajaj00
@sara34valentina jasné 😀 ja som vás chcela rozosmiať iba 😀
Aj ja testujem v sobotu alebo v nedelu mne ma ms prist 12.8. Vobec som ovulku tento mesiac nesledovala a ani som ju necitila zeby bola inak citim vzdy a riadne asi som ju nemala ale nadej umiera posledna 🙂 vcera som pozvracala celu spalnu neviem co mi bolo nedtihla som ani vybehnut z postele.crevna virozka alebo z tepla ☹ zaludok mam po vcerajsku ako na vode takze tento vikend je nas hodne 🙂
@badimeria alebo si tehu 🙂 drzim palce 🙂 no , ale je nas veru dost🙂 jednej z nas to musi vyjst 🙂 alebo najlepsie vsetkyym 🙂
@melisssssa tehu si nemyslim som taka nesvoja asi zo vsetkeho unavena myslim uz z cakania a nervozna ☹ uz to namna dolahlo ja dufam ze to vinde aspon jednej kocke a potom postupne kazdej z nas nechce sa mi verit aby bolo v jednej skupinke tolko cakajucich kde je spravodlivost
@badimeria ved prave,ze je nas dost ..,ale musime byt optimistky ono to pride🙂 duufam 🙂 🙂 staale je naadej ,ze nam to vyslo prave tento cyklus 🙂
Baby 11 dpo mam jasneho ducha a uz 15 minut hystericky revem v kupelni!!! Som v soku neviem co robit so sebou. Idem asi vyliat rannu kavu 😀 srdce mi vyskoci z hrude !! A to ani nebol prvy ranny moc lebo som nechcela testovat ale nedalo mi.
@agathachristie huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa blahozelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm daj fotku, ja sa asi ku testovaniu neodstanem, fotooooo blahozelaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@agathachristie Obcas vas tu citam ked sa nudim, tak vidim ze dobra sprava, gratulujem! Ak ti to pojde tak pridaj foto 🙂
@agathachristie huraaaaaaas, kludne sa vyplac to pomaha 🙂 ciarka bude uz len silniet a vsetko bude ok 😀
dakujem baby ste uzasne. foto nepridam lebo som v robote a asi by to ani nebolo vidno.
Je to ale jasny ruzovy dusik ani som to nemusela moc pod svetlom skumat.
Vcera som mala negat. dnes som nechcela testovat, ale nakoniec mi to nedalo. test som nechala v kupelni a sla sa chystat do roboty... skoro som nanho zabudla.
Potom vojdem do kupelne a hned som to zbadala.. v tej sekunde totalny rev :D
Este som to nepovedala ani muzovi. cakam ci zajtra zosilnie. mala som ale vela priznakov (aj take ktore si tazko nahovorim - mastna pokozka na tvari) tak verim, ze je to pravda!!!
V pondelok ma prist MS tak uvidime drzte palce 🙂
@agathachristie jupiiiiii potichucky gratulujeeeeem 🙂
@nicolettka2126 aka pjekna fotka 😉
@sara34valentina dakujeeeeeem 🙂
@nicolettka2126 dobru nocku, ja sa zberam do hajan🙂 dnes bol narocny den , bru 🙂
@sara34valentina dobru nocku zlatko 🙂
ah zienky dnes zacali ms pocity a bolesti, takze zo 4pokusu asi nic nebude.................................. ☹ v nedelu isto dostanem 😢
@sara34valentina ja dnes zas slaby dusik (presne to co vcera) a mam totalne pocity ako na MS, vcera som aj slzu vyronila, ze asi nic z toho tak ktovie. Keby som nevedela o tom duchovi tak by som si bola ista, ze nic z toho.
@agathachristie Tie pocity na menstruaciu su uplne normalne aj v tehotenstve. Ja som prve tyzdne tiez chodila s obavou na wc ze ci sa nespustila ms, lebo stale som mala take pocity. A kedze si testovala den po dni tak je logicke ze je rovnaky, nebooooj.
@agathachristie moja musis pockat neaky 3 dni aby ciarka zosilnela. Inak prve pocity tehu a ms su takmer rovnake. Ale ked uz bol duch nieco tam je musis len vydrzat a davat si pozor 🙂
@agathachristie skus si kupit rozne aspon 3testy 🙂 tak snad ti zosilnie kazdy den ma dvojnasobne tmavnut.. viem pisala mi kamaratka ze tiez mala take bolesti na ms a to sa jej maly uz zabyval 🙂 ale ja viem ze dostanem , necitim sa byt tehu a tak moc som tuzila 😅 ved pockam do nedele .. .. 😀
@agathachristie ano ja vidim, mne sa to zacinalo presne takto isto 🙂
Pozri toto bol prvy alebo druhy moj test
@nicolettka2126 Ja som slepaaa ja na tom tvojom prvom ani nic nevidim :D Ale aj mne to na fotkach bolo na zaciatku zle vidiet, nazivo to bolo vyraznejsie 🙂
@nicolettka2126 tak sa tesim uvidime zajtra.
@sara005 vobec sa ti necudujem ze tam nic nevidis :DDD

@sara34valentina asi ano v nedelu?ked ma prist mrcha v utorok..to by tam uz mal byt nejaky duch vsak