icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

ajajaj00
7. aug 2015

@melisssssa no v decembri som mala mmt pred tym sme sna snazili pol roka ale to tak ze som ani neriesila plodne dni..a teraz sa snazime zase od marca a stale nic..mysli pozitivne

ajajaj00
7. aug 2015

@rula no ja uz viem ako som na tom ale tebe drzim palce silnoo

ajajaj00
7. aug 2015

@sara005 Tak to je super ze na prvykrat vam to takto vysloo..gratulujeeeeeeem uprimne a od 💙

melisssssa
7. aug 2015

@ajajaj00 no uvidis ,ze to aj teraz vyjde coskoro,ale s lepsim koncom..🙂 a mozno uz si ,ved never hned prveemu testu 🙂 pekne cakaj do 11.8 ,ci pride mrsina..a potom testuj 🙂 ja mam stastie,ze nemam ziadne testy v zasobe 🙂

ajajaj00
7. aug 2015

@melisssssa no asi je lepsie fakt doma ziadne nemat😂😂nadej umiera posledna💙

nicolettka2126
autor
7. aug 2015

@ajajaj00 mojka nedakuj, vies ze keby sa dialo hocico, na mna sa mozes spolahnut 😙

mirrina
7. aug 2015

ahojteee kocky 🙂 tak my tiez cakame, co tento cyklus prinesie, snad menzes nepride 😉

rula
7. aug 2015

@mirrina jeeej dievča naše , Ty žijeeeš ?

rula
7. aug 2015

@ajajaj00 ešte nestresuj, skoro si testovala, snáď zajtra 12 dpo sa môže dačo zjaviť ale na 14,16 dpo to bude už peeekne vidno

mirrina
7. aug 2015

@rula jasnee 😀 troska som sa odmlcala, uzivam si leto. Minuly cyklus sme sa nesnazili, moj drahy bol chory akurat...pekna chripka ho chytila. Takze teraz sme hadam zasiali 🙂 Menzes cakam cca 20.8.
Ako sa mas moja? 🙂

ajajaj00
7. aug 2015

@rula dakujeeem vam baby vsetky co ma to podporujete svetove steee💙

melisssssa
7. aug 2015

@ajajaj00 no ja dostanem ms uz asi coskoro...je mi zle..☹ trochu ma picha v podbrusku..takze klasika ...

rula
7. aug 2015

@ajajaj00 už sa teším ako spolu testneme 😉

rula
7. aug 2015

@mirrina no, máš pred sebou dlllllhé čakanie, ale Ty si trpezlivá ženička, takže nejaké 2 tý Ťa nerozhádžu 😉

ajajaj00
7. aug 2015

@rula rozmyslam ci mam este vobec testovat

ajajaj00
7. aug 2015

@melisssssa ja sa zase na mrchu vobec necitim

mirrina
7. aug 2015

@rula to nerozhádžu 🙂 Jedine, že by som sa cítila divne, tak budem testovať 😉

mirrina
7. aug 2015

žienky...krásny plodný víkend všetkým 😎

melisssssa
7. aug 2015

@ajajaj00 no tak to je dobre🙂 ani nepride 🙂

sara34valentina
7. aug 2015

@rula hallo 🙂 tak a ty ako? cakas tiez? kurnik my uz 4mes no som zvedava ja testujem zajtra rano,,,,,,,,,,,,,,,, mrcha ma rpist v pondelok na 12den po ovulke, zajtra je len 10ty..............necitim sa nijako ani na kramy ani na tehu 😉

sara34valentina
7. aug 2015

@ajajaj00 zena ani ja sa dnes necitim na ms,,.................ale viem ze pride ta svina 😒 zajtra testujem 😉

ajajaj00
7. aug 2015

@sara34valentina testuuj som zvedavaaaaa

sara34valentina
7. aug 2015

@ajajaj00 milacku pockaj do ponedlka a rano testuj 😉

sara34valentina
7. aug 2015

@ajajaj00 no toto testovanie nase 🙂 zatial som netestovala lebo furt mrcha prisla .................svinucha,,,zajtra testnem dojde mi kamoska na vikend tak nech si dame poharik vina a nechcem mat zle pocity ze co ak som .............................................. bolo by to super, ale ja uz akosi neverim 😔

ajajaj00
7. aug 2015

@sara34valentina aj ja mam zajtra na plane popijat mame grilovacku...ja ani neviem co ma to napadlo testovat a este o 3tej rano😂

rula
7. aug 2015

@sara34valentina ahoooj , nooo, ja tu ms už cítim, uvidím, čo urobí teplota cez víkend, počkám do pondelka.urobil sa mi taký pupák, čo nezvykne a ráno som mala takú mastnú tvár čo tiež nemávam.... ale tie volesti sú echt krámové

sara34valentina
7. aug 2015

@rula to nevadi .... kamoska si dala silny ibalgin a bola tehotna vraj kazda tretia zena ma silne bolesti v tehu ako na ms dokoc´nca nielen prvy mes ale aj 5mes..nevesaj hlavu a ta tvar hovori ze si tehu🙂

sara34valentina
7. aug 2015

@rula ja tiez citim v duchu ze dostanem, ked to porovnam s min mesiacom tak som nie tak podrazdena a mam peknu plet na tvari co tiez nezvyknem 🙂 a nemala som tie prezieracky co zvyknem mat .. .. tie chute ............. tak neviem 😠

rula
7. aug 2015

@sara34valentina no veď ja sa tvárim , že som v tom... 😀 až na tie ms bolesti , ale inak dobre. Fakt počkam na vikendové b.teplotky a v pondelok testnem.

rula
7. aug 2015

@sara34valentina no, ty kks, ani ja sa teraz neprežieram ako vždy pred ms.... žiadne sladkosti, čokoládky..hmmmmm