icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara005
6. aug 2015

@agathachristie cize nemusim urgentne utekat k ocnemu hej? :D

mimikas
6. aug 2015

@agathachristie mojko ja vidim ale velmi slabulinko, este pockaj par dni 🙂

nicolettka2126
autor
6. aug 2015

@sara005
@agathachristie haha, no bolo to vyslovene umenie fotit tie prve testy a pritom nazivo to bolo krasne vidiet, dokonca aj to ze ciarocka je pekna ruzova 🙂

sara005
6. aug 2015

@nicolettka2126

Ale na tom od @agathachristie trosinku vidim kedze viem ze tam ma byt. Ale na tvojom Niki vobec co je sranda kedze ty si skutocne tehu bola 🙂 Ja som tiez prvy test fotila na stokrat a vselijako stelovala :D

nicolettka2126
autor
6. aug 2015

@sara005
@agathachristie
a potom takto zosilnela 🙂 Toto bol moj najsilnejsi testik potom uz sa to cele pokazilo ☹

sara005
6. aug 2015

@nicolettka2126 Teda paci sa mi testik, nie ze sa to pokazilo...

nicolettka2126
autor
6. aug 2015

@sara005 jasnee chapem 🙂 Tak co uz..boli to este stale, aj to bude uz navzdy...ale treba ist dalej a mysliet na to ze to urcite malo svoj dovod ktory sa my nikdy nedozvieme...ale verim ze coskoro sa znova dockam pozitivneho testiku 🙂

sara005
6. aug 2015

@nicolettka2126 Velmi velmi ti to prajem!

nicolettka2126
autor
6. aug 2015

@sara005 dakujem velmi pekne, vazim si to 🙂

mmoni89
6. aug 2015

@agathachristie jej super gratulujem, ďalšia tehulka! 🙌👶sledujem vás stále babulky a všetkým držím palce. A k tým bolestiam, no ja som teraz 17tt a bolesti mám také stále od začiatku a niekedy teda veľmi silné že až mám obavu. A do 8-10tt je to úplne normálne, ja mám takú drazdivu maternicu takže ja sa toho nezbavim asi do konca.
Inak žienky budeme mať druhého nezbednika, tak Maruško bude mať aspoň partaka 😊

agathachristie
6. aug 2015

No este by som sa tehu nenazyvala. Ak bude aj o dva tyzdne ciarka tak unerim, ale dakujem Ti 🙂 gratulujem k druhemu ! 😉
@mmoni89

agathachristie
7. aug 2015

Baby tak dnes to konecne trosku zosilnelo. uz to nie je duch ale jasne viditelna druha ciarka aj ked svetla.
Ale neviem to odfotit :(
Muzovi som to stale nepovedala... budem cakat este tyzden. je to strasne tazke lebo sa chovam ozaj divne. Mam vela priznakov a neprehliadnutelnych. asi nieco sipi ale diplomaticky sa na nic nepyta :DDD

zdencaaaa
7. aug 2015

@agathachristie skus to odfotit na bielom podklade, ale ciarocka je, tisko gratulujem 🙂 a muzovi to povedz originalne, ja som to na neho v soku ze vidim ciarocku vybafla cez telefon 🙂

ajajaj00
7. aug 2015

@sara34valentina
@nicolettka2126
@melisssssa
@evi789 dievcataaaaaa dnes o 3tej rano som chytila zachvat ze idem testovat a akurat tak som si den pokazila...opat jedno velkeeee niic

sara005
7. aug 2015

@ajajaj00 Pocuj ale este je skoro nie?
Ja som tiez testovala od 10DPO, bola som sklamanaaa, ani neskor niiic a potom v den (ne)ocakavanej mrchy - 16ty den rano po pregnyle po chvilke slabuckaaa ciarka 🙂 Vydrz este, ja som to vtedy uz aj oplakala a nakoniec predsa len to bolo tam!

agathachristie
7. aug 2015

@ajajaj00 10DPO som nemala absolutne nic ani ja. drzim palce 🙂

ajajaj00
7. aug 2015

@agathachristie
@sara005 jaaaj baby ja som dnes 11DPO mrcha ma prist presne na moje meniny 11.8...uvidime nadej sice umiera posledna dakujeeem ste zlate

sara005
7. aug 2015

@ajajaj00 No ved ja som potom skusala 11 aj 12 a nic, som sa zasa raz vyrevala :D 13 som si dala pauzu a 14 si vravim ze kaslem na to este jeden skusim...(teda pregnyl mi dali 16 dni predtym ale az poobede tak ja si myslim ze to aj tak bolo 14 dni od ovu)

ajajaj00
7. aug 2015

@sara005 a tebe davali aj clostyl a potom pregnyl?

sara005
7. aug 2015

@ajajaj00 Ano, clostil od 5. do 9. dna. Potom som isla na folikulometriu 13.den a mala som jeden velky folikul, a pichol pregnyl. Snazili sme sa v ten vecer a potom ten dalsi este.

nicolettka2126
autor
7. aug 2015

@ajajaj00 ja si tirz myslim milacik ze este ani zdaleka nie je nic stratene, ciarka este klidne moze o par dni vyskocit 😉 Ja stale pevne verim ze si tehulka :-*

ajajaj00
7. aug 2015

@sara005 a podarilo sa vam s clostym na prvykrat?ja som mala presne taky isty postup ako ty dokonca som mala 2 foliky dobre muz ma spermiogram vyborny cize to je ok jedine ze by som ja nemala priechodny vajcovod to ma jedine napada..tebe ale prajem krasne tehulkovanie uzivaj si to

ajajaj00
7. aug 2015

@nicolettka2126 ty si moj vecny optimista💙

melisssssa
7. aug 2015

@ajajaj00 mojaa neboj ,ja verim,ze ona sa este objavii 🙂 zrovna na tie meninky si das krasny darcek 🙂 ja idem 20.8 na gyndu tak budem verit,ze zasa ona mne povie nieco pozitivne k narodkaam 🙂

ajajaj00
7. aug 2015

@melisssssa velmi silno ti budem drzat prsty💙vies ako to je ze uz je davno rozhodnute a preto to tak aj beriem..uz som to rozdychala🙉

nicolettka2126
autor
7. aug 2015

@ajajaj00 tak vies, niekto musi byt 😀 😀 👭

melisssssa
7. aug 2015

@ajajaj00 dakujem ti moc..,aj ked si myslim ,ze to zasa nevyslo..mne by to ani nevadilo keby to bolo za rok,dva...len keby som vedela ,ze tie deticky budu 🙂 moja a ako dlho sa snazite?

rula
7. aug 2015

@ajajaj00 zasa sme narovnako, aj ja.som 11dpo. Tiež som v očakávaní....

sara005
7. aug 2015

@ajajaj00 Hej vyslo na prvy a to sme sa predtym snazili skoro dva roky. A pritom aj folikulometriu som nemala bez liekov nejaku hroznu, co viem ze ty si pisala ze si mala zlu. Ale vyslo to az takto 🙂

ajajaj00
7. aug 2015

@nicolettka2126 💙💙💙dakujem za vsetko