icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
8. aug 2015

@nynyky urobim zajtra druhy tiez z ranneho mocu, su to take lacnejsie testiky , sama tomu neverim ale potichucky verim ♥

nynyky
8. aug 2015

@sara34valentina drzim ti palce nech to vyjde

sara34valentina
8. aug 2015

@nynyky ja tomu neverim ale tak si pockam , boli na ms tak preto sa nejdem tesit urobim rano zajtra ak bude silnejsi zacenm mat podozrenie 😉 test som dala do kontrastu

nicolettka2126
autor
8. aug 2015

@sara34valentina waaaaaaaa ja odpadneeem srdieckooo mojeeeee je to jednoznacne pozitiiivne 😵 😵
Ja sa tak tesiiiiiiiiiiim
A bolesti ako na ms vraj zvyknu byt aj na zaciatku tehu preto sa vraj priznaky velmi nedaju odlišovať 🙂
Juuuj hned mam lepsi den a tesim sa na zajtrajsi testiiiiiiik 😵

ajajaj00
8. aug 2015

@sara34valentina je to taaaaaam huraaaaaaaa bozinkuuuuu

ajajaj00
8. aug 2015

@sara34valentina tak hned budem mat lepsi den mojenkoo tesiim sa💙

sara34valentina
8. aug 2015

@ajajaj00

@nicolettka2126
zeny zajtra mudrejsie 🙂 si vezmite ze som chcela test UZ vyhodit po cca7minutach a BUM reku ja tam daco predsa len vidim 🙂 no uviidme dnes zacali bolesti ako na ms len su ine,,,,take pichanie vo vajecnickoch,,,,,,,,,,,,,,,,,,,hned mi bolo podozrive ze tento mes som akai kludnaaaaaaaaaaaaaaa a ze mi jest akosi nesmakuje

evi789
8. aug 2015

@sara34valentina ahoj mojaaa. Ja tam vidím niečo 😕

agathachristie
8. aug 2015

@sara34valentina gratulujem to je nadhera 🙂 ak to vyjde mame skoro rovnaky termin 🙂 tesim saaaaaaaaaa

evi789
8. aug 2015

@sara34valentina no na upravenom jednoznačne áno 🙂 🙂 🙂 🙂 jupiiii ale za to si dnes vínko kľudne daj 😀

agathachristie
8. aug 2015

Inac mne silnie az kazdy druhy den tak sa nelakaj ak bude zajtra rovnaky

sara34valentina
8. aug 2015

@evi789 ono je len 9dc preto sa nejdem dopredu tesit, ved vies..... 😀

sara34valentina
8. aug 2015

@agathachristie ok asi kupim dnes a investujem do viac testov ale najpr kupim len jeden , vies bojim sa, ja tomu neverim akosi sa citim na ms bolia ma krize

evi789
8. aug 2015

@sara34valentina jasné... chápem.. už aj z vlastnej skúsenosti. Ale držím palce a verím že je to tam ❤

evi789
8. aug 2015

@nicolettka2126 prdelka moja 🙂 tá sexnomba fotka Nicol Kiddmanova je čerstvá? 😀

melisssssa
8. aug 2015

@sara34valentina zenaaaaa ja odpadneeem 🙂 🙂 🙂 to je supeer 🙂 ja som to vedelaaa,ze tu cosi pozitivne pribudne pocas viikendu 🙂 🙂

ajajaj00
8. aug 2015

@sara34valentina neboj mysli len pozitivne a dneska sa dobre zabav...vinko si urcite mozes dat ach jaj tak sa tesiiim strasneeee velmiii..si to tu odstartovala pekne💙💙💙💙💙

lauritka
8. aug 2015

noo neviem, mne sa to zda tenke .. aj ked tak to moze zacinat..
pozri tu.. takto zacinalo jednej kocke tehu 🙂 potom uz dusik musi byt siroky a do ruzova.. a este jedna seria
a dušik

jasne to bude tak okolo 11-12 dpo

lauritka
8. aug 2015

jezis sorry co pisem, ved vyssie to vobec nemas tenke 😉

sara34valentina
8. aug 2015

@lauritka on je hruby ako kontrolna palicka len to tak nevidno dobre fotakom je hruba ako kontrolna a ruzova 😉

lauritka
8. aug 2015

@sara34valentina ano ano, ja som povodne asi na iny prispevok odpisovala, je to tam 😉 teda reakcia na tu prvu fotku, ale na druhej je to uz pekne siroke ..

sara34valentina
8. aug 2015

@lauritka neni len sa mozno zdalo, je fakt hrubaaaaaaaaaaaaaaa 🙂 boze cela sa trasiem lauritka , stale tomu neverim nemam ziadne priznaky len to brusko a pichanie , a som kludna a unavena co nezvyknem pred ms

sara34valentina
8. aug 2015

@melisssssa dakujem pekne, ved mas rovnake priznaky ako ja sup urob testik 🙂

lauritka
8. aug 2015

jj, to su jasne priznaky 🙂

agathachristie
8. aug 2015

@sara34valentina neplakala si? Kedy to povies muzovi? 😉

sara34valentina
8. aug 2015

@lauritka neprejedala som sa ako zvyknem pred ms a som kludna unavena a az dnes len ma zacalo boliet na ms, som cca 9-10dc od ovulky , poz ovu test bol 28+29.8.

sara34valentina
8. aug 2015

@lauritka a este nieco, pri umyvani zubov ma vcera aj dnes napinalo 🙂

sara34valentina
8. aug 2015

@lauritka ale sa bojim, ved vies KOLKO ZIEN takto mali a potom dostali ms, no ideme mysliet pozitivne !!! ♥

sara34valentina
8. aug 2015

@agathachristie plakala ale ja tomu aj tak neverim ( po tolkych sklamaniach )ja budem teraz testovat kazde ranko,,,,ci silnie a ak neodstanem do utorka ms a bude palicka silniet budem pokojnesia, drahy pride az 22.8,domkov, no a ja mu to nepoviem, on to spozna podla usmevu na letisku ked si po neho pridem, ale ak to nespozna, tak zabalim darcek( dievcenske topanocky +testiky)ale nepredbiehajme ,,..

sara34valentina
8. aug 2015

DAKUJEM VAM VSETKYM zienky co mi pisete, gratulujete a drzite palce vazim si to, a davam vam mozno nadej, ze aj po tolkych sklamaniach sa deju zazraky♥ ( ale nepredbiehajme, vsetko sa moze zmeint este len cakam MS) idem ja sa spamätat a nakupit cakam dnes navstevu tak nech mame cerstve salatiky 😉 pisete mi ze ake priznaky ako som uz spomenula, neprezierala som sa tento mes ako zvyknem a som kludna a unavena, bolia ma prsia , podbrusko ako na ms, mam krasnu plet bez jedinej vyrazky, a viac sa tulim ku mojmu psikovi, a ked som sa kupala ma 3x silno pichlo v podbrusku ( mozno uhniezdovanie) UVERIM AZ KED NEPRIDE MRCHA ♥ prajem vam krasny vikend a samozrejem sa zajtra vecer ozvem papa