icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

alexik11
8. aug 2015

@sara34valentina Tíško gratulujem, je tam!!! Vidíš, žena. 🙂 🙂

ajajaj00
8. aug 2015

@melisssssa mojkooo uz nedufam zmierila som sa s tym ze na meniny dostanem mrchu

angel25
8. aug 2015

@ajajaj00 ďakujem, uz sa cítim tak všelijak, prsia a kríze ma bolia, tak ako vždy pred menzesom, však uvidíme 😉

badimeria
8. aug 2015

@sara34valentina ahoj moja pekna ja som ti to vravela ze mu oznamis ked pride domov ze si tehu ja snad ani neverim je to uplne super blahozelam najviac ako viem ♡♡♡ Tesiim sa ja som testla ja zial nic ....ale tak raz to vinst musi 😉

agathachristie
9. aug 2015

Baby toto je dnes - 15 DPO. Vyzera to zatial dobre. Zajtra mam dostat MS. Inak je to zatial peklo. Tie priznaky ma nicia. Snad take nebude cele tehotenstvo ak sa podari.

rula
9. aug 2015

@agathachristie pekne dýchaj a užívaj si babenečko. Čiarka je silná, neboj sa, všetko je ok.

agathachristie
9. aug 2015

Mala by som prestať chodiť na Koníka lebo tu sa človek dočíta hlavne o tom čo všetko sa môže pokaziť 😀

rula
9. aug 2015

@agathachristie ná, to už som si aj jaaa vravela, tak treba teraz čítať len pozitívne veci a pozerať rozprávky 😀 . No a potom prejdeš do témy aprílovčatá, tam to bude veselšie.

melisssssa
9. aug 2015

@sara34valentina moja ahoj 🙂 no co robila si aj dnes testik? Mna picha v lavom vajecniku a krize ma zacali pobolievat,takze svinucha dorazi urcite zajtra ako ma ☹

sara34valentina
9. aug 2015

@melisssssa mozno nedorazi mna tak jemne bolelo a teraz uz neboli nic len mi je akosi zle 🙂 ano zosilnel a poriadne zajra testujem tiez a pridam foto 😕

sara34valentina
9. aug 2015

@agathachristie ty 15 ja 12 :P budeme mat aprilove detur 😉 ence

sara34valentina
9. aug 2015

@badimeria kolky dc si mne ukazalo uz na 10dc slabulinkooooooo

agathachristie
9. aug 2015

@sara34valentina jeej velmi sa tesim 🙂 hned dve naraz v skupine.. dlho nic a teraz sa roztrhne vrece 🙂
podla mna najlepsie je rodit marec-april. nebudes musiet s bruchom trpiet letne horucavy a ani pri porode a babo sa narodi uz do celkom prijemne pocasia 🙂

sara34valentina
9. aug 2015

@alexik11 dakujem a posielam bacilkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ♥

sara34valentina
9. aug 2015

@agathachristie to ano ale ked bude po mne tak dakujem pekne .-)

melisssssa
9. aug 2015

@sara34valentina tak to ma tesi 🙂 som moc rada 🙂 ja uz zacinam s ms...☹ smutno mi je ☹ aj slza bola....

alexik11
9. aug 2015

@sara34valentina Ďakujeeem, treba ma už poriadne nakaziť konečne. 😀 Mám z teba radosť, teda z vás. 🙂 Vravela som ti a ty si stále tú protivnú mrchu riešila. 🙂

alexik11
9. aug 2015

@melisssssa Mrzí ma to... Aj ja som si poslzila. Posielam velikánske objatie, tento mesiac je náš! 🙂

sara34valentina
9. aug 2015

@melisssssa to poznam moja :( neboj nic posielam aj tebe bacilky a dalsi cyklus uz mrcha nepride, ak len spinis, a nemas silne bolesti je tam este nadej, ja som ani nespinila zatial .... mne je uz dobre len mi je akosi zle od zaludka 🙄

melisssssa
9. aug 2015

@sara34valentina prosim o radu 🙂 kedze necitim ovu ,tak presne neviem kedy ju mam..predtym mes.som robila ovu testy,vysiel mi na 21 DC pozitivny,ovu bola asi na 22DC..niekde som citala,ze ked nevieme kedy byva mame si odcitat 15 dni,ked pride ms a vtedy bola ovu..moze to tak byt? Ak si pamatas cykly ,alebo pises vychadza ti to tak? Mne by to za tieto 2 cykly aj sedelo ,len predchadzajuce neviem ,lebo som nerobila testy...tak ak to je pravda som smutko ,lebo ovu mi vychadzala na nedelu a zrovna ten vikend bol drahy prec ☹ a bolu sme spolu az v pondelok v noci ☹ dakujeeem 🙂

melisssssa
9. aug 2015

@alexik11 dakujem ti moja ☹ no dufam,ze uz ano..clovek aj citi,ze pride ,aj je s tym zmiereny,ale v kutiku duse stale veriiii 🙂 ☹ tento mesiac to uz musi vyjst 🙂

alexik11
9. aug 2015

@melisssssa @melisssssa Ja to poznám. 🙂 Ja som si ešte pre istotu ako blbá aj urobila test, že nič. 😅 Určite to vyjde. 🙂
A k tomu vyššie- je to tak, pretože to závisí od dĺžky luteálnej fázy (trvá od ovu do ms- v priemere tých 14 dní) a mala by byť vždy rovnaká. Ja mám 12-dňovú a myslím, že aj Hanka písala, že má tak. 🙂 Mávam 32-dňové cykly a ovu na 20. deň.

melisssssa
9. aug 2015

@alexik11 a 15 dnova nemoze byt? Ci to uz je dlho? Lebo predty mesiac by mi to tak sedelo..aj ja mam take dlhe cykly 32-33 dnove..budeme verit,ze uz to musi vyjst 🙂

alexik11
9. aug 2015

@melisssssa Jasan, že môže, to sú všetko len priemery. 🙂 Už v biológii na ZŠ sa hrajú, že je všetko tabuľkovo priemerové, a potom mamičky majú stres, že nemajú ovulku presne v strede cyklu a spol, tak ako by mali mať. 😠
Toľko dňový máš cyklus, resp. si mala ten, čo si vedela, kedy je ovulka? 🙂

1234lubka
9. aug 2015

@melisssssa neboj to vobec niesu dlhe, krasne cykly mas. Kazda z nas je ina, neznamena ked nemas 28 dnove ze mas dlhe alebo nepravidelne...vsade sa skolunuju 28dnove a ovulkarede cyklu..no sa musis citit ako debil ked to citas....by som ruky odrubala tomu co to pise....ja mavam 30-34dnove..teda mala som 😉 moze byt kludne aj 15dnova to je total OK. Ja som mavala 14dnovu, ta.sa nemeni, zistis podla ovu testov alebo bbt aku mas...nech som mala hocijaky cyklus..stale som podla ovu vedela.kedy presne cakat ms.

sara34valentina
9. aug 2015

@melisssssa milacku ja odcitavam 12dni ..mam 12dnovu lfazu, ja som mala ovulacne testy a mala som ovulku teda poz test 28.7. a ovulku na druhy den 29.7. +12dni mala som dostat dnes ,,kazda zena je ina, naj bude kupit si testiky ( Lauritka predava lacne a presne !!) my sme sa snazili 4mesiace prve dva na blind a druhy dva s ovu testikmi 🙂 na 2x to vyslo ♥ mozes mat aj 14dnovu lfazu ....odporucam ovu testiky!drzim palce

sara34valentina
9. aug 2015

@melisssssa ak mas 32dnove tak ovulka je na 18+20den ja tvrdim na 20den !! 😝

melisssssa
9. aug 2015

@1234lubka dakujem pekne si zlata 🙂 aj som si myslela,ze je to v poho ,ale ,ze radsej sa opytam 🙂 🙂 no nic zajtra papier,pero,kalendar a idem ratat 🙂 uz sa to proste musi podarit 🙂 ked uz nemas 30-34 ,znamena ,ze si tehu ? 🙂

melisssssa
9. aug 2015

@alexik11 ten co som vedela bol 34 dnovy...sa mi posunul teraz posledne 2 -3 mesiace...

melisssssa
9. aug 2015

@sara34valentina dakujem ti zlaticko 🙂 uz som mala od lauritky 🙂 a objednam teda este raz a budem mudrejsia...zajtra budem pocitat ,ze ako to teda je so mnou 🙂