V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Dobrú noc, babule. 🙂 A @sara34valentina teším sa na test! 🙂
@sara34valentina cakaaaaaam na test!!! 😀
@sara34valentina pocuj milaciik..tak sobotu nas tu prekvapis krasnym tehu testom a potom nist...a to sa robi....cmukees
@ajajaj00 haaahaaa svetovo si to napisala, ja uz tiez cakam ako na ihlach nech vidim tie krasne testiky dvojciarkove 🙂
@nicolettka2126 vsak a nie?opica jednaa si mysli ze je daleko od nas tak nemoze dostat pat a dvadsat na zadok😂😂😂
@nicolettka2126 mala ritka zase nova fotka cicuska krasna
@ajajaj00 ooo dakujem 😀 😀 Sme mali s Leuškom chvilku fotenia 😀
No veru @sara34valentina my za tebou kludne zbehneme aj do Rakuska a prehneme ta cez koloenko za to ze aa nam nehlasis s krásnymi testikmi 😵
@ajajaj00 ved idem dat fotecku, aby ste pekne videli, mala som navstevu vcera a nebolo mi najlepsie, som unavena a dakedy mi plava zaludok ,,zvykam si 😲
@nicolettka2126 no vsak nebooj my si ju to pockameeee nasu krasavicu tehulkovu
@sara34valentina juuj ten z 10teho je TOPKOVY💙
@sara34valentina jeeeeeeeeeeeeej uzasne!!! gratulujem ti. kedy sa chystas k lekarovi? ja neviem ci uz ist alebo nie alebo ako 🙂
@nicolettka2126
@ajajaj00 zeny dakujem ste zlate , obidvom posielam bacilky ♥ mam vas rada aj ked sa osobne nepozname, davali ste mi nadej a teraz som tehu ♥ vazim si to, prajem vam skore tehu a vela vela sexu 😉
@ajajaj00 to je dnesny 🙂
@agathachristie no zatial nie, ale staci tusim o take 2-3tyzdne ked zacnem 2mesiac 🙂 som len 2tyzden tehu, (cize 4tyz 1mes ) 😉 ty si tusim dnes 16den a ja som tusim dnes 12-13den 😉
@sara34valentina dakujemee aj s
@nicolettka2126 ...ty sa hlavne opatruj uz so sa objednala k dr?polovicka bude hotova ked pride
@sara34valentina ja som tiez chcela tak ked budem 6tt, ale mam dnes strasne krce ako na MS, ale take strasne, ze mi to nahana strach. tak neviem ci radsej neist.
@agathachristie joj tak chod ale ja si mylsim ze sa roztahuje maternica mna obcas pichne a neviem na brusku spat ale inak ma nic zatial neboli, len mi je na omdlentie musim sa prinutit papat !!
@agathachristie pokial nekrvacas je to ok ale tak skos mozno ti pichnu daco na udrzanie
@agathachristie mne krvaca nos druhy den :(
@sara34valentina waaaaaaau paraadicka zena 🙂 🙂 ty pocuj ale tebe brutaaaal silneju-nebudu to nahodou dvojky??? 😀 😀
A za bacilky velmi velmi krasne dakujeme, snad sa cim skor nakazime 😵
@nicolettka2126 no TUZIME MAT DVOJICKY A AJ MNE SA ZDA ZE DVOJNASOVNE SILNEJU 😉
@sara34valentina tak vam to veeeelmi prajem 🙂 Lebo vacsinou zvyknu testiky zosilniet za 2dni tak ako mas ty z 10 na 11DPO ale ty ked porovnas 10 a 12DPO tak to je nenormaaaaalny skok 🙂
@sara34valentina moja krásne kolajnice gratulujeeeeem. 🙂
@sara34valentina moja gratulujem, ja som vedela ze to das 🙂, juj vteraz sups pekne oddychovat, pit vela vody, zdravo papat a uzivat si to 😀
@sara34valentina no to už heeeeeej jupiiii 😀 💜💜💜💜💜💜 a teraz čo bude? Pôjdeš na sk k gyn. ? Keďže si spomínala že nemáš v Rakúsku ešte lekára. Jaj odpadnem ak budú dvojičky? 😀
@sara34valentina aha milacik, urobila som take mensie porovnanie (druhu foto som si pozicala od jednej zienky na konikovi, dufam ze nevadi 🙂 )
A porovnaj si tvoje 10 a 12DPO ako ti to britaaaaalne zosilnelo a kuk tej zienke ledva vidno rozdiel 10-12DPO 🙂
@nicolettka2126 no tak budu dvojicky co uz ♥ tesiiiiiiiiiiiimmmm ♥
@ajajaj00 uz som to polovicke vcera vytrubila , volal mi a plakal od stastia ♥
@evi789 nie nie tuna pojdem , platim si extra 2mes uz pripoistenie, budem mat sukromneho gynekologa aj lekara v nemocnici, 🙂 ale este pokckame, pojdem s priatelom v 6tyzdni

@melisssssa No tak ak si mala ovu 22DC a 34-dňový cyklus, tak máš luteálnu fázu 12 dní. 🙂 Každopádne hlavne, že máš ovu, a aj luteálku dosť dlhú. 🙂
No a zase ja vôbec necítim ovu na ľavom vaječníku, aj tento cyklus som mala kratší, fakt to chce len cvik to odkukať. 😀 Si tie potvory robia srandu z nás. 😅