icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
22. máj 2015

@evi789 no vcera ze veeeelke nic nebolo 😀 😀 Najprv som mala hlavu v smutku ze sme premeskali niečo no dnes este silnejsie pozitivny ovu testik bol cize tesiiim tesiiim a dufam ze dnes uz nieco bude 😀 😀 Uvidim ako sa bude citit drahy ked pridem z roboty 🙂 Cize nakoniec som vobec nemusela mat hlavu v smutku ze sa vcera nic neudialo aspon sme aj "material" usetrili 😀 😀

tamcika
22. máj 2015

Baby mne dnes konci ms, kúpila som Inofolic. Takze tento mesiac to vyjde !!

vikina6
22. máj 2015

@tamcika aj ja som toho mesiaca tak začala brať Inofolic,vraj začína učinkovať o 8 dní,tak akurát v čase ovulácie,ale dnes mala byť a akosi nedošla,spravím ovul. test zajtra a uvidim

alexik11
22. máj 2015

@22lucinka22 Gratulujem! 🙂

22lucinka22
22. máj 2015

@alexik11 dakujem 🙂

tamcika
22. máj 2015

@vikina6 ja som to tu niekde čítala tak som dnes kúpila a hned si aj dala. Je jedno kedy ci ráno ci vecer? To ano akurát mi to tak bude vychádzať. My sa snažíme mesiac, teraz bude druhý, nejak sa v tej svojej ovulácii nevyznám a nechcem kupovať ovu testy, myslim si ze by som sa stresovala a myslela na to viac ako myslim takze skúsime asi od 10dna do 16teho trosku intenzívnejšie tutu-mutu 🙂 síce sledujem aj hlien ale poslednú dobu mam tak 31dnovy cyklus a plodný hlien sa mi zdal cca 10den. Tak neviem

vikina6
22. máj 2015

@tamcika ja ešte len druhý cyklus skúšam testy, snažíme sa už 11 mesiacov preto už som sa priklonila aj k tomu aby som presnejšie vedela a či vôbec bola...inofolic beriem rano aj večer...ja som dnes 13 DC, tak možno ešte len príde...ale malo by stačiť aj bez testov to skúšať v takom období ako píšeš 🙂

littledesire
22. máj 2015

No, baby ja dnes uz zacne testovat ovu testiky tento cyklus, som 9 DC, mozno este skoro ale tak ja ovu testiky mam rada 🙂 berirm gs mimistar ale mam kupeny femibion. Mimistar doberiem teraz cez vikend a zacnem femibion.. ;) tesim sa na testovanie 🙂

epsonka45
22. máj 2015

@littledesire mna uz mrle zeru ze ako vydrzim este do dalsieho vikendu sa netestnut

littledesire
22. máj 2015

@epsonka45 ale ty ide tehu testy testovat vsak? 🙂 ja len zatial ovu cakam ;) a ovu testy rada mam 🙂 tak ty len vydrz netestovat, ja som dala testy skryt muzovi a dostanem ich len na pridel 🙂

epsonka45
22. máj 2015

@littledesire hej hej uz tehu...ja som teraz na vikend u nasich a tak zostali doma...ale v pondelok uz idem znova domov

tamcika
22. máj 2015

@littledesire
@vikina6 myslíš ze by som mala aj ja 2x za den? Som ba krabičke čítala ze 1x. Veď to ano ked 11 mesiacov tak to uz chces vedieť presne. Baby teraz nam to vyjde som si istá 🙂 koľkokrát uvažujem ze preco my co chceme nemôžme na prvý šup byt tehulky a ine ani nechcú a ani nevedia a ako a su tehu

isabella22
22. máj 2015

@littledesire ja beriem tiwz femibion skvela vecicka 😉

littledesire
22. máj 2015

@epsonka45 no, esteze tak ;) ze ostali doma ;) len vydrz, tvoj cas na testovanie pride ;)

@tamcika hm, neviem ci dvakrat za den, raz som dala dvakrat, ale to preto lebo o tretej poobede som mala velmi koncentrovany, tsk som spravila opat za dve hodky ;) mozno ked viem ze uz sa blizi ovu, tak spravim aj dvakrat, ale mne zatial vecer vzdy ukazal dobre ;)

littledesire
22. máj 2015

@isabella22 a brala si aj ine? Mne sa pacilo ze v gs mimistar bol inozitol, co je aj v inofolicu a ze tam bolo aj magnezium. Ale zase femibion sa mi paci ten metafolin a ze nemusim brat 3 tabletky denne aby som mala 800ug listovky v sebe ;)

vikina6
22. máj 2015

@tamcika ano dva krát za deň,ide to dosť do peňazí ale zatial to je lacnejšie ako skúšať to v nejakom centre...Dr. mi ho odporúčala pri Duphastone na 4 mesiace...potom dúfam uvidím výsledok...teba ale nechcem stresovať a prajem čím skôr 2 čiarky 🙂

tamcika
22. máj 2015

@littledesire hi 🙂 myslela som ale ci brat dva krat za den Inofolic.. Ovu zatiaľ netestujem. Ak nic tento mesiac tam budúci uz budem testovať ovu

tamcika
22. máj 2015

@vikina6 no skúsim asi aj ja 2x za den, veď ak to vyjde tak co tam po peniazoch o jedno balenie viac 🙂 este len dnes mi konci ms a uz tlačim očami kalendár 🙂 a nestresuješ ma v pohode, práveže chcem vedieť co a ako lebo sme si povedali ze skúsime a uvidime ale ja to neberiem ze uvidime ja CHCEM ! 🙂

epsonka45
22. máj 2015

@littledesire musim vydrzat

littledesire
22. máj 2015

@tamcika jaaaaj, som neciitala pozorne ;) toto mne vadilo ze musim dvakrat, aj ked neberiem inofolic ale gs mimistar ako som pisla vyssie , zalezi od obsahu listovky v jednom sacku..

radka0
22. máj 2015

@tamcika aj mne vcera dr hovoril ze 2x za den aspon 4mesiace

vikina6
22. máj 2015

@tamcika ja to toho mesiaca velmi prežívam lebo verím, že už sa to podarí 🙂 ja som toto forum len dlho potichu čítala až som sa rozhodla napísať, už len z toho dôvodu, že je tu také spoločné pozitivne myslenie a možno sa niekomu zíde to čo tu napíšeme 🙂 ja som si aj baz. teplotu začala merať od 1 DC tak som zvedava na tu krivku

littledesire
22. máj 2015

@vikina6 ja som tiez tak chvilku citala len a pozorovala, az som sa rozhodla zapojit 🙂

isabella22
22. máj 2015

@littledesire ja beriem kys.listovu na predpis a aj femibion kvoli bitaminom inak nic jne

littledesire
22. máj 2015

@isabella22 a beries v jeden den aj kyselinu listovu aj femibion naraz? kolko kyseliny listovej teda beries za den?

vikina6
22. máj 2015

@littledesire vidim, že si pár DC za mnou tak najbližšiu (ne)mrchu budeme prežívať spolu 😀 som rada, že som sa zapojila a našla aj iné snažilky s podobnými problémami 🙂

isabella22
22. máj 2015

@littledesire 1800....kys.listova ti neuskodi mozes jej brat an 3000 ug 😉 mam doma chlapa hematologa tak som mudrejsia 🙂

littledesire
22. máj 2015

@vikina6 ty si ktory DC? A aky mavas dlhy cyklus? Ja som zvykla mavat 30, ale cim dlhsie beriem listovku a gynex, tak minuly mesiac mi skratilo na 28. Ale lutealka vzdy vzdy 14 dni jak hodinky. .. hm.. takze ja ocakavam buduci tyzden ovu a potom niekedy okolo 10. - 12. 6 neocakavam mrchu ako si spravne napisala 🙂

littledesire
22. máj 2015

@isabella22 heeej? No dobre vediet ;), ja som sa len bala ze listovka potom moze rozvijak aj nejake zle bunky, nedajboze rakovinotvorne.. kebyze.. ja som mala predtym endometriozu tak som sa bala ci mi vela listovky neuskodi 🙂

tamcika
22. máj 2015

@radka0 ano? Super tak od zajtra idem aj ja na dva kusy denne 🙂
@vikina6 my síce teraz druhý mesiac ideme skúšať ale ja som presvedcena ze dve krabičky tampónov co mi zostali budem potrebovať až nabudúci rok 🙂
@littledesire ja som čítala tajne asi tyzden necelý a vcera som sa pripojila 🙂
@isabella22 ja od dnes Inofolic a pijem alchemilku 3x denne prvé dva týždne cyklu uz druhý mesiac