icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

melisssssa
11. aug 2015

@ajajaj00 no budeme verit,ze uz nepride 🙂 🙂 mne prisla v nedelu tiez az na vecer ☹ zacala som od obeda tak trolilimku spinit..,ked som isla na wc len som sa modlila,ze prosim prosim nerozbehni sa...,a predsa svinucha...no co uz som 3 dc a uz som sa opat zmierila s tym...teraz sa budem 2tyzdne tvarit,ze necham to tak ,a potom zasa pridu "naadeje "a "priznaky " 🙂

sara34valentina
11. aug 2015

@ajajaj00 ti pisem ze mne tak isto BOLO !!!!!!!!!!!!!!! pokojna unavena, nepodrazdena ako pred ms,,,,! nejdela som sladke co zvyknem tony zezrat pred ms!! a BUM,,,,,,,,,,drzim palce podaj spravu sup sup test kupit ♥

sara34valentina
11. aug 2015

@melisssssa podari sa nebojkaj , drzkam o par dni palce hlavu hore !♥

melisssssa
11. aug 2015

@sara34valentina dakujem ti moja 🙂 bodaj by si mala pravdu 🙂 ale nieco mi nasepkava ,ze do dboch mesiacov to asi vyjde🙂 idem si objednat ovu testiky aby som v tom mala jasno,lebo min.mesiac sme ju asi nestihli...teda dufam ,ze nestihli 🙂 🙂 🙂

dasenkabb
Autor odpoveď zmazal
melisssssa
11. aug 2015

@sara34valentina ty pises,ze tak kazdy druhy dnik sexik je najlepsie pocas ovu? Lebo ja by som s tym mojim kexovala staaale 🙂 aj 2x denne ,ked okolnost dovolujuu...a to je zle?? Ci ??

ajajaj00
11. aug 2015

@nicolettka2126
@rula
@sara34valentina
@melisssssa baby nebudem testovaaat ved ani nemeskaaaa tak ma nenahovarajte a ved som testovala minuly tyzdena velkaaaa beloobaaaaa

agathachristie
11. aug 2015

@ajajaj00 obdivujem tvoju trpezlivosť 😊

nicolettka2126
autor
11. aug 2015

@ajajaj00 joooj no minuly tyzden este mohlo byt skorooo ☹ Ja by som nevydrzalaaaaaa, klobuk dole 😀

ajajaj00
11. aug 2015

@agathachristie
@nicolettka2126 zeny.....zena to citi ked je tehu viem aky je to pocit...a idem si akurat do lekarne pre druhu varku clostylu

melisssssa
11. aug 2015

@ajajaj00 min.tyzden bola beloba,lebo mohlo byt skoro este 🙂 tak nas nenapinaj 🙂 🙂

evi789
11. aug 2015

@sara34valentina 🙂 krásne koľajnice 🙂 prdelka naša má pravdu 😀 v pohode KE BA 😀
Pekne ti silnejú fakt...každým dňom! To sa hovorí, že sa stáva pri dvojickach?

agathachristie
11. aug 2015

@ajajaj00 máš pravdu ja som to hneď cítila aj keď muž sa mi smial, že si to nahovaram.

ajajaj00
11. aug 2015

@agathachristie tak tak zena to citiii😉aj ked ja sa necitim ani na mrchu a ani na tehu😂😂😂

nicolettka2126
autor
11. aug 2015

@ajajaj00 ja ked som oatala tehu tak som necítila ani ze by som mala byt tehu ani ze by som mala dostat mrchu 🙂 Takze ja by som predsa len testla, uz ti na miliooon percent musi ukazat 🙂

sara34valentina
11. aug 2015

@melisssssa my sme sexovali predtym 3mes kazdy den a nepodarilo sa teraz len v case ovu kazdy druhy den a potom uz nie .. boze vsetkoo mi smrdkaaaaaaaaaaaaaaaaa bola som nakupit a citila som daco az ma naplo hovorim si sakra asi budem musiet nosit sacok ( vezmem rovno ten pre psa :P

ajajaj00
11. aug 2015

@nicolettka2126 zlatkoooo prestaaaan nebudem testovaat

nicolettka2126
autor
11. aug 2015

@ajajaj00 jooooj teba sa neda a eda presvedcit 😀 No dobre tak uz nenalieham ale uvidis ze nepride mrcha 🙂

agathachristie
11. aug 2015

@sara34valentina pri mne kamoš jedol v sobotu hamburger. Myslela som ze odídem. Hnusny smrad. Inak už som v čakárni a predo mnou 4 dôchodkyne 😃 snáď má nevyhodi že som skoro 😃

agathachristie
11. aug 2015

Tak vybavila ma za 10 minút ze mi nič nie je, že kŕče sú od žalúdka.. a ze ide na mesiac na dovolenku. Krása 😃 jasne ze nie sú od žalúdka snáď to poznám čo ma bolí 😃

sara34valentina
11. aug 2015

@agathachristie no srdiecko este vidiet nebude,,,,len bodku

sara34valentina
11. aug 2015

@agathachristie no ale ta riadne pozrela dufam?

sara34valentina
11. aug 2015

@ajajaj00 prt !!!!! nic som necitila, dva krat ma pichlo v bazene, bola som kludna, a trosku snad viac som zjedla na grilovacke kuracinky , ale som myslela ze to nevyslo,,,,,, nemyslim si ze to zena vyciti..... nie kazda teda.....ale ak si pokojna a nemas tie stavy pred ms tak si tehu uvidissssssssss 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 budeme spolu rodit ♥

agathachristie
11. aug 2015

@sara34valentina ultrazvuk nerobila ze to nemá zmysel a musela by som platiť 10 eur. Pozrela krcok . V piatok mám prísť na ultrazvuk lebo to je posledný deň kedy robia. No zbohom. Je to nová lekárka uvidíme ako sa mi bude páčiť.

sara34valentina
11. aug 2015

@ajajaj00 mozno aj preto lebo sme sa 4x sneazili a 3x to nevyslo tak clovek je v podvedomi ze to zase nevyslo...... ti hovorim asi 6dni po ovulke ma bolelo jemne brusko na mrchu a potom sa to malo stupnovat u mna ( prsia krize brusko az pichanie do noh) ale nic sa nekonalo, tak reku mozno som v bazene prechladla a pride ms neskor, no a potom ma boleli prsia ako pred ms presne tak isto !! jedno mi nebolo zname ze som bola kludna co ja idem vrazdit ked som 4dni pred ms,,,,,, vadi mi aj sikmo obrus vtedy na stole, a vtedy mi tuklo, ze co ak predsa.......................... no a tesla som na na 9dpo a BUm duch ...................zena zena ...♥

sara34valentina
11. aug 2015

@ajajaj00 nikto ta nenahovara len sme zvedave a zo srdca ti vsetky drzime palce chapes uzzzzz !!!????? 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

sara34valentina
11. aug 2015

@evi789 to porovnala len testiky Nicolka s inou zenou tak ale kazda sme ina, a ak budu dvojicky mozno sa zblaznim ale od stastia ♥♥

sara34valentina
11. aug 2015

@ajajaj00 nie neciti to zena az ked meska MS citis,,,,,, take jemne stuchanie v maternici ♥ !! ah ty budes ma presviedcat ♥

ajajaj00
11. aug 2015

@sara34valentina budem vas vsetky informovat ci mrcha prisla alebo nieeee cmukeees

nicolettka2126
autor
11. aug 2015

@ajajaj00 povinne musis hlasit a este nam musis slubit ze ak dnes nepride tak zajtra rano testnes oki?? 🙂