icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara005
11. aug 2015

@ajajaj00 ALe prd to citi, ja som si tie priznaky spojila az ked som uz bola tehu. A mam pocit ze
@sara34valentina tiez, ved tu najprv vypisovala ze citi ze uz mrcha ide a vidis co sa z toho vyklulo :D
To az spatne si uvedomis detaily, ktore suviseli s tehotenstvom vacsinou 🙂

ajajaj00
11. aug 2015

@nicolettka2126 oukeeej ale prideee lebo uz zacinam citit brucho

sara34valentina
11. aug 2015

@ajajaj00 krasne meninky zo srdca Ti prajem, aby si bola stastna a nasla si skoro kolajnicky *

sara005
11. aug 2015

@sara34valentina Pocuj ale ved na 4ty krat, to je super uspech. Ako jasne su baby co to daju na prvykrat, inak o tych byva najviac pocut lebo vies tie sa pochvalia. 🙂 Kopa zien vsak skusa roky, takze 4 cyklus je aj pre mna ako keby sa vam to hned zadarilo. Ako jasne aj ja som byvala aj na zaciatku trosku sklamana ked mrcha dorazila, ale povedala som si, ze sa snazime kratko, ze to je normalne. Ale ked to neslo pol roka, rok a viac to si skus potom tie nervy predstavit. A to si myslim ze mozem byt rada ze sa nam to podarilo, su zeny co aj 4-5 a viac rokov skusaju, to je na slucku.

ajajaj00
11. aug 2015

@sara34valentina jeeej mojenkoo dakujeeeem

sara34valentina
11. aug 2015

@sara005 ved ano, len ja som pozerala na svoj vek (34) vies....ze chceme mat dve deticky, tak reku ci sa skoro zadari, sme si povedali ze sa budeme snazit do konca roka ♥ jasne ze 4pokus je superrrrrrr aj piaty by bol ♥ ako pises poznam pary co nemohli aj 7r a povedali im ze tam je 12% len a potom baba otehotnela dva krat po sebe ma dve deti ♥ podla mna je to v rukach prirody a Boha ♥ja to beriem ako velky dar, uz som neverila...... 😉

sara34valentina
11. aug 2015

chcem sa pekne podakovat za srdiecko, neviem od koho, snad to cita este raz pekne dakujem ♥

sara005
11. aug 2015

@sara34valentina Samozrejme, uplne ta chapem. Ja nemam este ani 30, ale tiez uz som mala riadne nervy aj kvoli veku. Kedze dieta sa narodi o 9 mesiacov. A jedna vec je kolko mam rokov ja a druha to kolko ma moj partner.
Velmi gratulujem k tehotenstvu, dufam ze to vsetky tehotne dobojujeme do uspesneho konca 🙂

sara34valentina
11. aug 2015

@sara005 dakujem pekne za gratulaciu, ale ano, donosime pekne 9mes a krasne si to vychutname ♥ aj tebe prajem vsetko dobre, hlavne zdravie ♥

mimika123
11. aug 2015

ahojte kocky, vidim ze ste tu uz par stran zapisali 😀 a rada sa k vam pridam. uz som v takejto skupine bola pred rokom, vtedy to 4 mesiace nevyslo, potom sme si dali pauzu a teraz sa ideme pokusit znova. hadam sa tu najde este nejaka snazilka, ci uz ste vsetky tehu? 🙂

mimika123
11. aug 2015

@nicolettka2126 jeeej ahoj, ak sa nemylim tak si ta pamätam zo snaziliek september a po roku sme asi zase na jednej vlne 🙂

evi789
11. aug 2015

@mimika123 Vitaj 🙂 este sa tu najdu snazilky 😀

mimika123
11. aug 2015

@evi789 tak parada ze som v tom neni sama 😉 ja sa tu minimalne mesiac zdrzim kedze dnes len 2DC

evi789
11. aug 2015

@mimika123 Drzím palce...teraz sa tu baby nejak rozbehli,tak to verím,ze vyjde aj Tebe 🙂

mimika123
11. aug 2015

@evi789 dakujem pekne, napodobne. ako dlho to uz skusas?

evi789
11. aug 2015

@mimika123 Ja som sa v podstate zacala skusat cca v maji ale potom koncom juna som musela projekt stopnut 😀....zo zdravotnych dovodov...a cca od septembra mozem zas 🙂.JA tu pekne teraz cakam a citam a sledujem moje krasne babulky a drzim im palce a teraz uz aj Tebe 🙂

nicolettka2126
autor
11. aug 2015

@mimika123 anoooo aj ja si ta pamataaam 🙂 Ale naostro sme zacali az vo februari tohto roku 🙂 Vtedy to bolo len take ze co osud da kedze som vysadila antiku 🙂
Teraz uz je to cielené do tych spravnych dni 🙂 drzim palcekyyyyy

melisssssa
11. aug 2015

@mimika123 ahoj,vitaj u nas 🙂 ja dnes 3dc takze snazilkujem dalej 🙂 ale tento mesiac aj keby tanky padali tak to dam 🙂 drzim ti palce nech mas coskoro // 🙂

sara34valentina
11. aug 2015

@melisssssa jasne ze to das 🙂 drzkam palce 🙂

alexik11
11. aug 2015

@mimika123 Ahoj, aj ja ťa vítam. 🙂 Ja som 8DC a pokračujeme. Držím palce nech si skoro tehu. 🙂

nicolettka2126
autor
11. aug 2015

@alexik11 inak aj ja som 8.DC 🙂

ajajaj00
11. aug 2015

Baby rozbieha sa mrchaaaaa

agathachristie
11. aug 2015

@ajajaj00 nevadí nabudúce to výjde, už sme ta nakazili bacilmi 😊

ajajaj00
11. aug 2015

@agathachristie dakujeeeeem si zlataaaa💙

alexik11
11. aug 2015

@nicolettka2126 To hej, začínali sme rovnako. 🙂 Ty ale mávaš kratšie cykly a ovulku skôr, však?
Tak dúfam, že to konečne vyjde...

nicolettka2126
autor
11. aug 2015

@alexik11 ja mavam 28dnove cykly a ovulku tak medzi 15-17.dnom 🙂

alexik11
11. aug 2015

@nicolettka2126 Ja až 20 DC a cykly mám 32dňové, budeš mať krajšie čakanie. 😅 No aj keď ten minulý bol tiež 28-ovulku na ľavom vaječníku vôbec necítim. 🙄

melisssssa
11. aug 2015

@ajajaj00 ajaaaj tak to mi je luto ...☹ tak sme opät na cakacke spolu..ale teraz to daaaame...je august a deti sa nam narodia v maaji 🙂 maj lasky cas 🙂 jeden z mojich najobluubenejsiich mesiacov..

melisssssa
11. aug 2015

@sara34valentina dakujeem ti kraasne za podporu 🙂 si moc zlata 🙂

ajajaj00
11. aug 2015

@melisssssa ajaaaaj ako dobre si to napisalaaaaa..ja som vedela ze dostanem takze ma to neprekvapilooo...raz snad k nam bocian zavita