V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina ano mala aj mam ovu testiky ale jonasovu som si dala iba tak zo zvedavosti urobit ked sa rok nedari ze mozno motyka vystreli🙂) tento cyklus som mala ovulku pekne neskoro mavali sme vzdy spolu a mala som az 10.8
Baby este ste sa neroztopili? Ja mam pocit, ze sa zacinam. Uz to je dnes nad moje hranice s tym teplom...
Už nech aspoň trošku sprchne a vyspim sa. Už nech je jeseň.
@badimeria napisem ti do spravy co som sa dnes dozvedela co musis zmenit aby sa zmenilo a zadarilo, vsetko je to v psychike a podvedomi pisem ti spravu!
@sara34valentina ahooooj tehulka ako sa ciiitis??? 🙂
@nicolettka2126 ahoj draha, dnes mi ubehol rychlo den ta a ni ked kazde poobedei lezkam 2hodinky ♥ dnes sa citim super, rano som taka ze nizky tlak, ale uz kolo obeda zase mam silu, brusko zacalo rast , citim ze si babätko uz miesto naslo ♥ citim sa stastna, pokojna, radostna a neviem sa dockat bud soboty kedy uvidim oci mojej lasky ako budu plakat ♥od stastia ♥ pozajtra idem ku kamoske snad zvladnem cestu ( 144km tam a 144km spät ) ak budem unavena tak prespim tam 🙂 Svagrinka mi dala hrubunku knizku od pocatia co vsetko musim vediet o zdravi a vyvoji, strave atd takze sa nenudim, (vela veci som netusila ze nesmies ....) tak sa snazim aby prve 3-4mes som bola zdrava ♥ rozpravam sa uz s drobcekom a automaticky si hladkam brusko ♥
ah zena som taka stastna ♥
@sara34valentina boooize ako nadherne sa to vsetko cita zuenka moja 🙂
Vidis a ty si esre minuly tyzden tvrdila ze citis bliziacu sa mrchu a pritom kukni teraz na seba-kypiiiis stastim a spokojnostou, tak sa z teba tesiiiim 🙂 Vabenko si k vam naslo cestu a bude mat uzasnych rodicov ktori budu davat na kazdy jeho krocik aj ten najmensiii 🙂 Davaj na seba na tej ceste pozor, hlavne ked je toto brutalne teplo..ked bude treba tak aj 100x zastan hlavne sa nepremahaj..Posielam maminke objatie a bublinke pusiinkuuuu 🙂
@nicolettka2126 boze aka si mila, veru bublinku uz citim v bjusku ♥
neboj bud mes sme sa dohodli ze aj ty budes mat bublinku, ci bublinky :P tak drzkam palce 🙂
@sara34valentina dakujem zlatko, buduci tyzden zacina snazilkovanie tak snad budeme uspesniii 🙂 🙂
@nicolettka2126 snazte sa kazdy druhy den draha nie kazdy ♥ hlavne ked je chut ♥ dobru nocku ♥ chodim pred 22 spinkat , som moc unavena, bru nocku ♥
@sara34valentina my vzdy iba kazdy druhy den, kazdy den nikdy 😉 Tak som aj otrhu ked bolo kazdy druhy 🙂
Dobru nocku mamicka 🙂
@nicolettka2126
@sara34valentina zlaté ste 😊😊😊😊😊☺☺☺☺💜
@evi789 cmuuuuuk 😙😙
@nicolettka2126 Cmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk 🙂
A inak ako sa mas moja mala prdelka?
@agathachristie Jeeeeej,supeeeeer,tak uz potvrdene 🙂 Gratulujem.
@evi789 dakujem za opytanie mojaaa super sa mam 🙂 Uz mam na dosah pkodne dnicky tak sa zase tesim jak malaaaaa 🙂 A ty akoooo??? Uz buduci mesiac idete snazilkovaaaat ci nie??? 🙂
@nicolettka2126 Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer drzím palceee 🙂
Ja este uvidíííííííííííííííím 🙂
@evi789 precooooo ze uvidiiiis?????
Zaciatkom buduceho tyzdna bude v tomasove a blizkom oholi vyhlaseny najvyssi stupen zemetrasenia s erupciou na Mlynskej ulici takze radim vsetkym aby sa tomuto miestu vyhybali v zaujme vlastnej bezpecnosti 😀 😀
@agathachristie krasna, pekne davaj na seba a aj na nu pozor oddychuj a vytesuj sa
@agathachristie prekraaaasna bublineckaaaa 🙂
Ďakujem. Chcela som to utajiť, ale dnes bude veľká oslava s rodičmi tak im to asi poviem, lebo neviem kedy ich zas uvidím 😉
@nicolettka2126 Dora blazniva 😀 😀 😀
@evi789 ti vravim, plodne dni sa blizia tak mi zacina hrabkať 😀
@nicolettka2126 😀 nevadí,len mu daj 😀
@evi789 radsej nech on daaa mne 😀 😀
Baby aj u vas uz tak fajnovo prsi??? 🙂 to je paraada 🙂 a ten vzduch🙂
@melisssssa u nas je stale hic a 37C ☹

@ajajaj00 bre ranko, nie nepozerala som, vcera som sla skorej spinkat, bola som moc unavena ♥ snad si ale videla padat, a nieco pekne si si zelala ♥ bud mes si tehulka ♥ pekny den draha ♥