V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@dasenkabb ďakujem. V piatom som 😉
@nicolettka2126 awojky, kurnik rano kosa musela som si dat ponozky uplne kosa vonku a teraz zase hic ..ma sa ale ochladit trosicka .....dva dni tu nikoho 🙂 asi z tych horucav sa nikomu nechce, na keby neboli trosicku prsia tak ani neviem ze som tehotna, citim sa SUPER ♥ no ved ale este sa to moze zmenit aj ked mi kazda hovori ze ked hned nezvraciam tak uz ani nebudem huraaaaaa ♥
@sara34valentina tak to si stastlivec. Mňa bolia kríže a hlava a zivam asi každých 10 minút. Chce sa mi stále spať. Prsia bolia ako čert. Keď ti je tak dobre budeš krásna tehulka 😉
@agathachristie no unavena som a 2x doobedu a raz poobede si idem furt lahnut ale inak nic ...troksu prsia az mi je to divne, akoby som ani nebola tehotnaaaaa 😀 😀 😀 😀
@sara34valentina Nooo nic sa ty neboj, to este vsetko moze prist :P A aj tie nevolnosti, tie suvisia so zvysujucimi sa tehu hormonmi a tie sa este len rapidne zvysovat budu. Ale drzim palce, aby ta to obislo. Ja som nezvracala, iba tazko od zaludka mi niekedy byvalo, musela som pravidelne jest.
@sara34valentina ja som patrila tiež medzi šťastné tehulky! Vôbec ale vôbec nič mi nebolo...až dokonca tehotenstva mi to aj vydržalo. .. 😉
@sara34valentina ajooooj, som rada ze mas take dobre tehulkovanie bez nevolnosti aspon si to mozes riadne vychutnavat, kazdu jednu minutku 🙂
My sme uz zahajili snazilkovanie, ovulku tipujem na utorok stredu stvrtok 🙂
Ale tak clovek nikdy nevie tak uz radsej od dnes a pekne kazdy druhy den 🙂
Chvalabohu mame teraz aj také perfis obdobie ze máme na seba velku chut tak ma to veeeelmi tesi 🙂 🙂
Snad sa zadari 🙂
A tvoj drahy kedy pride domenko?? 🙂
@nicolettka2126 v sobotu si idem vecer po neho na letisko ♥ uz sa neviem dockat na jeho okale 😅 ako ma bude tuho objimat v aute a celu noc drzat v naruci ♥ este stale si to ale neuvedomujem ze cakame babätko, som zvedava kedy to zacne 🙂
@nicolettka2126 aka si ty kocanda krasna :D
@evi789 super, no ved uvidime postupne, ale vravia mi baby ze asi mi zle uz nebude, som sice unavena ale nie je to hrozne 🙂 bolia prsia ale inak nic ,,,,,,, 😝
@ajajaj00 kraska ty si nam kde ? inak moja krasna civavka je stal epri mne lezi mi vzdy pri nohach !! vzdy !!
@sara34valentina ooooo, nemyslim si ze som krasna ale dakujeeeeem potesilooo 🙂
Ja som sito tiez neuvedomovala vobec 🙂 Ked som uvidela pozitivny digi test tak som citila obrovitansku radost ale nedochadzalo mi to vobec 🙂
Podla mna si to zacnes uvedomovat bud ked ti zacne brusko rast alebo pri prvych kopancekoch pripadne hned na prvom ultrazvuku ked uvidis bublinku 🙂
@nicolettka2126 no asi tak to bude, ved ma dobehni tento mes aby sme sa mohli radit bambulka :P
@sara34valentina haha kieezby zlatko kieeeeeezby 🙂
@sara34valentina a hlaaavne ty budes radiť mne lebo ty si popredu :-P 🙂
Radšej si to chcem naplno uvedomovať až po 10-12 týždni. Teraz sa ešte trochu bojím.
@nicolettka2126 dobre zlatko len sa poponahlajte a ako som ti pisala , len kazdy druhy den :P
@agathachristie ved aj ja tak ale myslim si ze v sept ked idem na prve sono ze si to uz snad uvedomim 🙂
@sara34valentina ano ano to je aj moja zasada-kazdy druhy den 🙂 Dnes uz sme sa posnazili 😝
@sara34valentina ja som sa pred návštevou lekárky klepala strachom ako ratlik a ešte som aj dlho čakala takže som tam vstupovala ako kopa nervov, ale hneď pozrela na monitor a povedala "je to tam". To bola úžasná ulava. Dúfam že to isté nás čaká aj v septembri 😉
@sara34valentina maminkaaa ahooj mala som cely vikend neterku u nas tak som nemala cas moc tu byt vsetko ok?
@ajajaj00 jasne ze vsetko, citim sa kazdy den lepsie a lepsie ♥ keby ma neboleli prsia, a nebola unavena ani neviem ze som tehu ♥ dakujem Bohu, ze chce aby som si to vychutnala ♥ jeeeej tak si mala krasny den,,,, nicolke sa blizia dni pocatia, a tebe kedy mojenko?
@sara34valentina tak to sa tesim ze si to uzivas drahy kedy pride domov...ano pisem si s niki akurat..no ja este dva dni beriem clostyl a potom 25.8 folikuloska
@ajajaj00 tak aj tebe sa to blizi zienky budem vam palcoky drzat ♥♥ boze som unavena musim si ist este lahnut ....prsi mozno aj preto
@sara34valentina ach taaa unavaaa ved aj tak mas volno tak oddychuj
@ajajaj00 no ano, len musim nakupit cchem si brokolociu+cinsku kapustu+por+cukinu na oliv, oleji s cestovinou a zalievkou urobit 🙂 potom am caka zehlenie ,,,zajtra pride nabytok ! treba riadit postupne, postelne vymenit, prach, atd.....sobotu navarit daco dojd emoja laska, sa to nezda ale furt daco 🙂 a ta unava robi sovje idem si lahnut uz ani nevidim
Ajooooojte kočeny mojeee 🙂 Uz zase nam zacal novyy tyzden 🙂 Pochvalte sa ktora mate co noveee 🙂
Ahojte kocky🙂 krasny novy tyzden prajem 🙂 este min.tyzden som nervacila,ze zasa ms prisla a dnes uz 9 DC..v stredu idem ku gyndoske tak som zvedava co mi povie,ci je vsetko v poriadku 🙂 a vy ako ? Ktora uz ide snazilkovat opäť? Tento mesiac to urcite vyjde dalsiej..a do Vianoc sme tehu vsetky 🙂
@melisssssa ahooooj, neskutocne rychlo to leti vsak????
Ja som dnes uz 14.DC, v podstate polku cyklu uz mam za sebou 😵
A uz vcera sme odstartovali snazenie takze som natesenaaaa a plna nadeje te to tento mesiac vyjde 🙂
Drzim ti palceky aby bolo aj vase snazenie uspesneeee 🙂