V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina babula ahoj ako nepises nic 🙂 ako nevolnosti preslo to?Kedy ides na to sono ♡♡♡
@badimeria no vsak sme si pisali do posty draha 🙂 a tuna to akosi vymrelo :D no raz som zvracala ale potom uz nie, dnes napr super, kadejako, su dni ked sa len motkam a na zaludok cely den zle ale dnes bolo dobre, len uz zacali chute a nechute ..... a co ty nove ???????? 😀 😀 😀 😀
@sara34valentina tak parada ze to zvracanie neni si to aspon uzijes pekne 😉 ja 7.9 budem vediet co nove 😀 uplne si uzivam to asi posledne krasne pocasie zajtra ideme na kupalisko 😉
@badimeria davaj na seba pozor ♥ neprezen to ,,,,, pozor na infekcie 🤐
@sara34valentina jasnacka uz mam tie probioticke tamponiky 😉 dobru nocku
Ahojte baby,co nove?? Je to tu akesi vymrete ☹
Ja som na letisku a idem na služobnú cestu. Žalúdok mi skrúca 😁 koľko ste ktorá DPO baby?
Babulky vidim ze tu je mrtvo tak to tu trosku ozivim lebo to uz nevydrzim vie to iba moja spriaznena @sara34valentina konecne to vyslo po roku a pol a verim uprimne ze tento krat so stastnim koncom tu mate fotecku a som zvedava na ostatne kocky myslim ze Zuzka si davala vypocet od dr.Jonasa ako ja tak som zvedava a vsetkych teraz nakazim ♡♡♡
Ale budem potrebovat radu podla ms sa riafit nemozem pretoze to mi chodila raz za dva mesiace ale robila som ovu testy tak ze ktory tyzden som hm? 🙂))dakujem
@badimeria jeeeej gratulujeeeeeem 🙂 🙂 Aj ja som mala takyto, tiez mi ukazalo v stredu pred dvoma mesiacmi 1-2 a potom v nedelu som bola na pohotovosti a tam mi to vyratali na 4+3 🙂 Cize si v prebiehajucom 4.tyzdni tehotenstva cca 😉 Ale uz kazdu chvilu by si mala zacat piaty tyzden 🙂
Drzim palceky aby vsetko islo ako ma a opatruj sa 😵 Velmi sa tesiiiiiiim 🙂
@nicolettka2126 jej dakujem tesim sa ako male decko ale mam aj vela myslienok a strach tesim sa na prve sono a zaroven aj bojim.A ty si ako nato kolko dpo si uz???
@badimeria no na prve sono si este pockaj zlatko aby si aj videla niecoa a zaroven aby uz aj srdiecko bolo 😉
Samozrejme iba ak by si sa citila okey, ak by sa hocico vyskytlo tak chod aj skor, ale verim ze bude vsetko okey 😵
Mne ked vtedy na tej pohotovosti aj sono robili tak malinke este nebolo ani vidno, preto vravim aby si pockala 😉
Budes ivela kludnejsia potom ked uz aj srdiecko budes pocut 🙂 Joj tak sa tesiiiim ze ti to vyslo 😵
Ja som dnes 11DPO, skusala som rano test ale uplne biely, no neprekvapilo ma to, nejako som citila uz od ovu ze to nevyslo 😉 Tak uz len cakam na mrchu kedy pride 🙂
@nicolettka2126 ja som mala 10.8tutu a test mi slabeho ducha ukazal az 24.8 cize 14dpo tak by som nezufala aj to som ho uz isla vyhodit od hnevu a kuknem lepsie a tam duch 🙂 tak este pockaj urcite ja som chcela na sono 7.9. Ze aby aspon povedali ci to nieje nahodou mimomaternicove a ci tam je aspon plodovy vacok uz som opatrna naposledy to bol zamlknuty potrat.
@badimeria ale teraz sa citim kludnejsia a nieco mi hovori ze to je ok aj ja som pisala @sara34valentina ze mam take tusenie ze to proste vyslo ze druhe ja mi to hpvpri ze ma strasne bolia bradavky 🙂)) potom 11dpo som jej pisala s placom ze zial som sa asi mylila ale nic z toho no na 14dpo mi to nedalo testla a vidis ♡♡♡
@nicolettka2126 aj to vyssie je pre teba 🙂))
@badimeria zlatko dopisala som ti spravu, isla na wc a tadáááá ms sa rozbieha 😀 😀
Ale 1.DC budem ratat asi az od zajtra, nie?? Ked az takto vecer sa zacinaju :-/
@nicolettka2126 ale nieee ☹(( ale zas novy cyjlus nova nadej aj predtym sa to podarilo rychlo ze ano ♡ ano ak to bude iba take spinenie rataj az od zajtra.Do troch mesiacov si isto tehu!!!Tak moja pekne vyckaj kym to skonci a sup na muzicka potom kazdy druhy den ako baby odporucaju aj ja som tak 😀
@badimeria no vtedy to vyslo na 4 . cyklus uvidime, teraz uz zacneme 7.mesiac snazenia, babo asi caka na moje narodky 😝 Aby som dostala ten najkrajsi darcek 😀
@badimeria ahoj krasavcia moja, tak si to uz netajila dalej, )))))) tesim sa s tebou ved to vies 😅 😅 😅 bud v pokoji a uzivaj si ze to po takej dlhsej dobe konecne vyslo ♥ ja koncim 7tyzden, zacali chute, a vo stvrtok konecne sono🙂)))) pekne bud v klude, a pekne papaj 😉 vsetko bude dobre ♥ musi ♥
@nicolettka2126 ritka nasa ;) ojeeeeeee tak uz mas MS, nevadi, si aj pisala ze ste sa asi netrafili,,,,, bud mes zacnie pekne poctivo ovu testiky aby si to nepresvihla ♥ drzim palce ♥
@ajajaj00 ty co noveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zenaaaaaaaaaaaaaaaaaaa♥
@badimeria jeej gratulujeem ,supeer 🙂 tesim sa a nakaz nas🙂
@sara34valentina musim objednaat 🙂 Ale zacnem, pekne od 10.DC 🙂 Plus zase meranie teplotky na porocnanie 🙂 Snad uz to vyjde, teraz som to cakala ze nic z toho-tusila som to ale tak velmi si prajem aby to vyslo uz teraz 🙂 dostala by som najkrajsi darcek k narodeninkam 🙂
@nicolettka2126 mojaa ,to niee...,ale nevadi ..novy cyklus-nova nadej 🙂 urcite to coskoro vyjde 🙂 ja som este v nadeji 🙂 tak uvidim co ja o tyzden 🙂
@melisssssa drzim palceky 🙂
Veru novy cyklus nova nadej, ideme dalej, snad uz naposledy 🙂
@nicolettka2126 urcite to coskoro vyjde 🙂 dakujem ti ,keby to vyslo u nas tak sme splodili presne na narodky,ked mi vysiel poz.ovu testik 🙂
@melisssssa jeej to by bolo pekne 😵
Verim ze sa vam zadarilo 🙂

@sara34valentina budu musiet vydrzat 🙂 tieto uz nepustim 🙂