icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

badimeria
30. aug 2015

@melisssssa jasnacka kazda ochorie tehotenskym hormonom 🙂 😉 baby moje ani neviete aka som stastna a ze ste tu

badimeria
30. aug 2015

@sara34valentina nevydrzala som to ♡♡♡ fuuu tebe to riadne bezi nedavno si tu dusika davala 🙂 uz sa neviem dockat tvojho sona hned potom pis ako bolo co si videla a vsetkooo

sara34valentina
30. aug 2015

@nicolettka2126 jasne ze to vyjde ♥ na narodeniny musi zelaj si to ♥

nicolettka2126
autor
30. aug 2015

@sara34valentina sice ich mam az koncom oktobra ale taky predcasny darcek v podobe dvoch ciarociek by veeeelmi potesil, mala by som tie najkrajsie narodeninky v zivote 😵

ajajaj00
30. aug 2015

@sara34valentina ja nic zlatko stredu idem na kontrolu tak uvidime

sara34valentina
31. aug 2015

@ajajaj00 no ale si uz po ovulke ci?

ajajaj00
31. aug 2015

@sara34valentina uz davno ale tento mesiac z toho zase nic nebude kedze clostyl mi urobil akurat tak cysty na pravej strane a na lavu kde mam vajcovod sa mi nevedel dostat lebo som mala nafuknute creva takze ani neviem ci boli foliky a nemala som pichnuty pregnyl takze opat nic

nicolettka2126
autor
31. aug 2015

Dobre ranko babulky 🙂 Ako ste sa vyspinkali????
Ja uz o chvilinku vyrazam do prace a samozrejme s krcami jak slaaaaak, hnusna mrcha, ten prvy den proste nikdy nejde bez bolesti 😖
Ale tesim sa, zacal sa novy cyklus a nova nadej 😵
Takze teraz mam od testovaní a meraní cca 10dni pauzu a potom sup sup zase odsledovat ovulku 🙂 Pekny dnik vam prajem 🙂

mimika123
31. aug 2015

@nicolettka2126 aleco? opät mrcha? ale obdivujem ako to beres ze zacina novy cyklus a nova nadej 🙂 si hrdinka. drzim palce nech to coskoro vyjde

nicolettka2126
autor
31. aug 2015

@mimika123 neboj aj ja mavam take depresivne chvilky ze preco este nie som tehotna a kedy to uz konecne vyjde a preco mi malinke odislo ked uz sa konecne zadarilo, ale ono zo trva tak den dva a potom sa proste premozem a nabijem sa pozitivnou energiou a poviem si ze proste bojujeme dalej, teraz uz 7.cyklus zacina tak snad nam ta sedmicka prinesie stastie 😉

mimika123
31. aug 2015

@nicolettka2126 veru, sedmicka je magicka. my mame s manzelom osudove cislo 13, tak hadam to nebude platit aj v otazke tehotenstva.a ty beres aj nejake lieky? myslim inofolic alebo femibion atd.?

nicolettka2126
autor
31. aug 2015

@mimika123 brala som hned po potrate v juli femibion, ten som minula niekedy na zaciatku augusta a teraz beriem obycajnu kyselinu listovu, lebo ten femibion je iny iba v tom od obycko kys.listovej ze tam je nejaka latka naviac ktora ma za ulohu lepsie vstrebat tu listovku kedze niektorych zenam obycajna nerobi dobre na zaludok..Ja s nou nemam problem, takze beriem tú. .inak neberiem nic..vela bab mi uz odporucalo inofolic ale ja sa bojim si ho nasadit lebo vela zenam rozhadzal cyklus ktory mali predtym pravidelny..ja ten moj mam toez pravidelny takze to by som bola velmi nerada keby sa to pokazilo. .takze ostavam aj nadalej iba pri tej listovke a zacnem pit aj grepovy dzusik, ten je vraj velmi dobry na plodny hlienik

mimika123
31. aug 2015

@nicolettka2126 aha, pytam sa preto, ze ja mam praveze nepravidelny cyklus 25-30 dnovy, vzdy v iny den. Tak ak sa tento mesiac nepodarilo ci by som nemala nieco skusit na upravu cyklu

nicolettka2126
autor
31. aug 2015

@mimika123 ahaa a ovulku si nejako sledujes?? Lebo ak sa ti posuva cyklus tak tym padom by sa mala aj ovulka, kedze ta lutealna faza byva vzdy konstantna

sara34valentina
31. aug 2015

@nicolettka2126 ahoj bambulka, prepac ze az teraz ale cely den sme behali v meste a to teplo🙂 troska vybavovacky ohladom materskej 🙂))) pripoistenie 🙂)) a den v cude, jedla som dnes kadeco sa cudujem ze mi zle nie je 🙂)))) ale aj zdrave som jedla ( dusenu zeleninu) ale v meste som si dala grilovanu klobasku vnutri so syrom 🙂)))) s horcicou, mnam, mam chute na take rozne jedla a hlavne na burger ked vidim na fotke dade 🙂)))) 😀 😀 😀 😀 😀 si plna nadeje a velmi pozitivny clovek preto verim ze sa vam to do tvojich narodenin podari, prajem ti to, ked Ta citam uau.......................tak to ma byt ♥

nicolettka2126
autor
31. aug 2015

@sara34valentina juuuj mojka tak to si papala same dobrotky mnam mnam 🙂 🙂 Tesim sa ze sa citis fajne, tak to ma byt aby si si vedela vychutnat kazdy jeden dnik tehulkovania 😵 A uz len zajtrajsok a v stredu uz ides kuknut bublinku vsak???? Juuuj sa tesim s tebou velmi 🙂
Ja som od dnes zacala pit dzusik cerveny grep nech si zlepsim ovu hlienik-snad pomoze 😵
Noa pridala som do jednej skupinky moj grafa jedna kocka mi pisala ohladom toho ze som mala LF iba 11dni..vraj lepsie by bolo ak by bola 14dni a ze ona by mi odporucila nasadit duphaston po ovulke..tak teraz neviem ci mam ci nie ja sa moc do toho nevyznam, lebo zase nechcem si pokazit cyklus ktory celkom dobre funguje..ale zase ak by to malo dopomoct...ach jaj netusiiiim 😅
A dakujem ti veeeelmi krasne ze mi tehu tak zo srdiecka prajes ani necies ako ma to povzbudzuje 🙂 Verim tomu ze malinke caka na tie moje narodeninky 🙂 Teraz by som pripadne tehu mohla zistit niekedy koncom septembra a narodky mam 26.oktobra tak snaaaaad budem mat ten najkrajsi oredcasny darcek 😵

melisssssa
1. sep 2015

Ahojte kočky 🙂 ako sa mame?? Mne je celkom zle☹ mam uz krce ako keby mala prist ms..pritom som este len asi 6 DPO..tak neviem ,ci sa mi moze takto skratit cyklus ... ☹

sara34valentina
1. sep 2015

@nicolettka2126 bre ranko, krasne si to napisala ♥ mne dnes akosi dobre je 🙂 pekne som sa napapala, citim sa dnes dobre ♥ dala druhy krat prat , lepim motyle na stenu 🙂 bublinku nasu az vo stvrtok ideme pozriet aj uz prve odbery tusim 🙂 uz sa teskame ♥ neboj nic pride to vtedy ked to ma, ak to bude az druhy cyklus v oktobri tak presne na narodeniny ♥ hlavne nech to priroda zariadi.... vies si mlada a na tvojom mieste by som nebrala ziadne lieky a kvapky co tu sa uz popisalo.....je to moj nazor..podarilo sa vam prirodzene , preto skusajte prirodzene .. Ak sa vam do konca roka nepoadri az potom sa daj riadne vysetrit ...vsetko je psychika su pary co nemozu mat a su obaja zdravi, proste niekto hore to tak nechce ....dolezite je podla mna aby zena bola zdrava to znamena mala ciste telo, ( napr detox tela aspon rok) sportovala, zdravo jedla, tak isto aj jej partner, a aby mala vsetko v hlave uzavrete, lebo napr moja znama nemohla 7r a to len kvoli tomu ze jej umrela mama a nevedela sa stym vyrovant 7rokov,,,,potom jej niekot pomohol a BUm a na rok zase bum a ma dve zdrave deti .... vsetko je v psychike, preto je dolezite si to uzivat ...♥ja som tiez neverila, predsa mam uz 34 r a vidis az na 4ty pokus ♥ a nie je dobre ani prilis vela citat co tu pisu zeny, ty si ty !! na teba to nemusi platit ...! uzivajte si jeden druheho, a podari sa ♥ viem to ♥ 🙂

sara34valentina
1. sep 2015

@melisssssa ahoj ake krce mas? popis mi ich, aj mne zacali na 6dpo 😉 potom za dva dni prestali take jemne ako na ms a na 9dpo bol uz duch az taky krc v bazene ze som musela prestat plavat a to sa uz bublinka uhniezdovala ♥

melisssssa
1. sep 2015

@sara34valentina ahoj...praveze ja ani nevieeem 🙂 take divnee 🙂ja som sa z nedele na pondelok zobudila ,ze ma cosi jemne pichlo,skor aj ako keby steklilo a vcera tak v priebehu dna zopar krat take jemnucke pichnutia..a dnes od rana sa citim fakt ako keby mam uz ms dostat,take slabe tlaky v podbrusku..fakt divnee...fuuu to fakt si mala?? 🙂 zeby konecne cosi bolo vo mne??? 🙂 🙂

sara34valentina
1. sep 2015

@melisssssa ja som mala ms bolesti trvali mozno tyzden ale boli *ine* a to pichanie bolo caste, som myslela ze som prechladala kedze bolesti boli ako na ms , tak som radsej vysla z bazena , trvali 2-3dni 😉 ine bolo ale to ze ja uz na 8dpo zvyknem sa prezierat a teraz som na sladke nemala chut len na mäso !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a dalsi priznak bol u mna ze som nemala tie hrozne nalady pred ms vtedy mi vadi aj obrus sikmo an stole a teraz som bola velmi kludnaaaaaa a to mi bolo podozrive .a to pichanie ano dost intenzivne bolo 😀

nicolettka2126
autor
1. sep 2015

@sara34valentina no ono ten duphaston nemoze zase ublizit...ktovie, mozno keby som ho brala aj vtedy ked som ktehu tak by ma bublinka neopustila...ale to su take otazku typu co by bolo keby bolo..lroste kvoli niecomu sa to stalo, to uz som si vtlacila do hlavy, som s tym v ramci moznoati vyrovnana a pripravená na druhu bublinku 🙂 Vies ono naozaj mam dost krarku tu lutealnu fazu a ono to moze sposobit ze sa oplodnene vajko nestihne poriadne zahniezdit ako ma, ma na to malo casu..ved idem buduci utorok k doktorke tak sa jej opytam co a ako by mi odporucila ona..je velmi zlata, trpezliva, vsetko dopodrobna povysvetluje takze sa na nu spolieham..ja to citim tiez ze to proste vyjde, len je otazne kedy 🙂 Ale VIEM ze bublinka k nam pride a o to viac ju budeme lubit...uz aj ovu testiky mam objednane 😵 Tesiiiim sa velmi...a pekne zase keksik kaudy druhy dnik aby sme sa neminuli 🙂 Akurat drahy sa ma vcera pytal ze kedy mam fialove dni..Ja nanho kukam ako puk ze o akych fialovych dnoch to vravi 😀 😀 A on ze no ved vies to v tom svojom kalendariku mas vyznacene fialovym dni kedy je najvacsia sanca na babo..no ja som sa tak schuti zasmiala 😀 😀 Ze fialove dni 😀 😀 Pritom fakt sa ze vooobec o plodnych dnoch mebavime, on ani nevie kedy ich mam pretoze nechcem aby to bolo take silene ja som za spontannost a ta nam zatial vychadza 🙂 Tak som sa cudovala ze odkial vie o tych "fialovych dnoch" v kalendariku a potom ako mi to povedal tak mi tuklo ze vsak vzdy si zapisujem kazde mojkanie a tam to oznaci takymi srdieckami...a raz vecer mi povedal nech mu ukazem kalendarik ze kolko srdiecok sme nazbierali za mesiac 😀 😀 A vtedy sa ma pytal ze co znamenaju tie dni co su vyfaebene fialovou a vtedy som mu jediny raz povedala ze to su plodne dnia on si to pekne zapamatal 😀 Takze prosim pekne odteraz to nie su plodne dni ale FIALOVE DNI 😀

melisssssa
1. sep 2015

@sara34valentina no pekne 🙂 no uvidiimci budem na tom rovnako ako ty,ale rada by som 🙂 ja som zasa milovnik kavy a tu akosi dnes nemozem dopit 🙂 🙂 len nechcem si uz teraz zasa vyvolat dalsi priznak zbytocne...len tie krce mi fakt nejdu do hlavy,lebo je to ozaj skoro...pritom by som mala ms mat okolo 9 .9..aj ,ked myslim ,ze teraz bude skor,lebo sa mi aj ovula posunula o par dni skor..a divno od zaludka ti nebolo?? Za chvilku aj bublinecku uvidis,co???

sara34valentina
1. sep 2015

@nicolettka2126 mileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ah ti muziiiiiiiiii ♥

nicolettka2126
autor
1. sep 2015

@sara34valentina oni si to vzdy tak po svojom zapamataju 😀 No zlaty bol velmi 🙂
Juj ale uz sa tesim na stvrtoook som zvedava na tvoju bublinkuuuuu, ides hned rano??

melisssssa
1. sep 2015

@nicolettka2126 ahoj..citala si si na nete o tych estrozin kvapkach?? Ked tak vyskusaj tie..🙂 podla mna mi pomohli na ovulku..ako som ti pisala,hlien som nemavala,ovulku som necitila..tento mesiac som ju prvy krat citila na 17DC ovu poz...a to som predtym mala az na 21 DC poz.ovu test..keby nemam tie bolesti tak by som to presvihla lebo som nemala nejako v plane testovat 17 Dc..a aj to ,ze sa mi spravil hlien..takze ja som s nimi celkom spokojna..

sara34valentina
1. sep 2015

@melisssssa nie nie od zaludka nie, az ked meskala ms potom zacali priznaky u mna len mierne, zvracala som len raz a uz potom nie,,,,,,,,,,,,,,,,,som unavena citim sa inak dobre, a sem tam ked sa najem tak o hodinku zaludok take jemne nevolno ale da sa to lebo furt daco chrumkam a potom to povolil ta kyselina v ustach je horor, takze som si kupila patsu s fluoridom(koncentrat) aj vodu ustnu aby sa mi napokazili zubky lebo tie sa kazia z tej kyseliny

sara34valentina
1. sep 2015

@nicolettka2126 ano tusim na 8.45

sara34valentina
1. sep 2015

@nicolettka2126 joj tak oni ano,,.,,, ja sa dakedy pukam od smiechu co si ten moj zapamäta ...ah jaj .... taze mate fialove dni 🙂

melisssssa
1. sep 2015

@sara34valentina tak to som rada,ze sa citis dobre 🙂 ta kyselina je veru nepriijemnaa ..ale hadam aj ta prejde 🙂