V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@melisssssa ale ano, hlavne ze mi nie je zle ako v 6tom tyzdni to bolo najhorsie
@sara34valentina ano ano, fialove dni ocakavame koncom buduceho tyzdna 🙂 Teraz mame akurat cervene dni 😀 😀
@nicolettka2126 no jasne,ze nie 🙂 ja som skusala tiez merat,ale mna to voobec nebavilo 🙂 urcite to vyjde 🙂 do konca roka tu nebude ani jedna snazilka ,ale kazda bude tehulkaa 🙂 🙂
Ahojte kočky, želám pekný deň. 🙂
@nicolettka2126 Tak fialové dni, to je zlaté. 😀 Môj zase teóriu celkom ovláda, aj sám sa popýta, že čo a ako. 😅 A inak je škoda, že mrcha mrchavá prišla, ale obdivujem, ako to s kľudom berieš. Držím palce, verím, že tento mesiac to príde. 🙂
@sara34valentina Ahoj maminka, sledujem vás, som rada, že sa máte dobre. Už si aj nakupovala nejaké drobnosti? 🙂 A som zvedavá na bublinku, dúfam, že hneď budeš poctivo hlásiť. 🙂
@melisssssa Pridávam sa do klubu, som dnes 6 DPO. 🙂 Sa mi to celé poposúvalo, ale ovulky som sa nakoniec dočkala.
@melisssssa ano anoo do konca roka sme tehu kazdaaaa jedna 🙂 🙂 A verim ze ked otehu ja tak @ajajaj00 tiez alebo naopak ked otrhu ona tak ja za nou lebo my sme jak siamské dvojcata, vzdy v tom ideme spolu, ci uz s MS alebo s blbnucim cyklom ale vzdy ako ruka v ruke 😀
@alexik11 hej hej som kludna ale mam pocit ze to preto lebo citim ze to coskoro vyjde 🙂 Takeho zvlastneho tusaka mam 🙂
@alexik11 awojcek ;) neboj dalsi cyklus nova nadej, drobnosti este nie, pohlavie chceme vediet az v 7 mes 🙂 nic nenakupujem, lebo 90% dostanem od svagrinej,skoro vsetko, kupia sa len hygienicke veci, plienky, a oblecenie aj 🙂 ja ani neviem co to vsetko obnasa vsetko si postupne citam a ucim sa...neboj nic vyjde to coskoro aj tebe . skus na to nemysliet , 😀
@sara34valentina S tým skús na to nemyslieť si robíš srandu, však? 😀
No každopádne ja ešte uvidím čo a ako, ešte stále mi neskončil cyklus. 😉 Aj sem na MK si vravím, že nebudem písať, no nakoniec, že aspoň pozdravím, nechcem nejako rozoberať moje stavy, pretože aj tak za pár dní uvidím čo a ako. No a aj tak vždy napíšem. 😝
Chápem, to potom ozaj netreba. 🙂 Zase ja nemám po kom dediť, no "odchovala" som 2 mladších súrodencov, takže predstavu mám. Mám doma škatuľu pre čmeliačika, kde ukladám veci, čo kúpim, keď sú výhodné alebo sa mi veľmi páčia. To mi veľmi psychicky pomohlo. 🙂
A aj tak- pohlavie je na 100% isté až po pôrode. 😀
@alexik11 tak sme na tom rovnako 🙂 drzim palce 🙂
@melisssssa Ďakujem, aj ja Tebe veľmi . 🙂
@nicolettka2126 nie, ovulku niako nesledujem. nechcem sa tym stresovat a nechavame to na nahodu. ziadne milovanie podla vypoctov tak snad nebude problem v nepravidelnom cykle. do vianoc to hadam dame a tato skupina zanikne pre 0 netehotnych zien 🙂
@mimika123 tiez dufam ze uz coskoro nastane ten cas ze si sem budeme chodit vymienat akurat tak bruskate fotky 🙂
@nicolettka2126 to hej, ale to asi zalozime novu skupinu, nieco pre tehulky 🙂
@mimika123 tourciteeeeeee uz sa tesiiiim na to obdobie 🙂
@nicolettka2126 a ty uz mas nejake deti, ci toto bude prve?
@mimika123 este nie bohuzial ☹
Uz aspon to jedno bym mohlo prist 🙂
@nicolettka2126 o to viac ti to prajem. my uz jedneho syna mame a preto to prajem vsetkym prvorodickam aby aj oni vedeli ake to je skvely pocit byt mamou
@mimika123 to ti verim ze je to uzasny pocit a dakujem ti velmi pekne mas dobre srdiecko 🙂
Aké ticho tu je....hm...hm 😕
@evi789 ja som tuuuuuuuuu 😝 😀
@sara34valentina mojkaaaaaa, ajoooj, dnes sa nezabudni hned hlaaaasit nech vueme najčerstvejšie infoskyyy 😵
@nicolettka2126 no supeer 🙂
Ja kukam každý deň že Hanka čo povie a to iba dnes pôjde? ?? Aaaaaa 😀
@evi789 ano ak di dobre pamatam tak dnes a uz som veeeeeeelmi nedockavaaa 😀
@nicolettka2126 aj jaaaa 🙂
Ako sa máš prdelka inak?viem,že je červená :-/ 🙂 ale veď máš správny postoj tak si starosti nerobím :-*💙
@evi789 dakujem za opytanie super sa mam 🙂 Pomalinky konci cervena, zajtra uz mozno len doobeda nieco bude a potom jej pekne zamavam a nezabudnem jej dodat any dosla az o necely rok 😝
Tento cyklus som maximalne pripravena; vybavena vsetkym noznym tak uz to musiiii vyjst 😀
A ty ako??? Zacinate snazilkovat, ci??? Aka je situacia?? 🙂
@nicolettka2126 🙂 No paráda! Tak treba, sikulka ☺.
My ešte iba tak.... akože si dávame pozor 🙂 😉
ajajajka moja kde je?
@evi789 davate si pozor alebo akoze si davate pozor?? 😀 😀
Ajajka je mihalnickach a potom ide ku mne na vlasky 🙂
ahojte kočky 🙂 pekný dník prajem 🙂 🙂
@sara34valentina som zvedavááá na správy čo nám podáš 🙂
@nicolettka2126 dávame si pozor 😀 chapes 😀 nechci prosím aby som to opísala. ..ci? 😀
ajajaka sa paradi ☺😊

@melisssssa ano ano citala som si aj o tom 🙂 No vsetko zase nechcem kombinovať 🙂 Teraz skusim teda ten duphaston, aby mi peedlzil o tie dva dni aspon LF, zaroven stale beriem kyselinu listovu a este ten grepovy dzusik pijem az do ovu..Plus bhdem mat ovu testiky a budem merat 🙂 Uz aj toto je na mna dost, snad nic nezabudnem 😀 uvidime co to urobi, sama som zvedava..ale verim ze to vyjde 🙂