V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@evi789 ty nezbednica...dosla som na vlasky k
@nicolettka2126
@nicolettka2126 nooo takže ono je to taaak že vieš, 😀 😀 a neviem kedy pôjdeme NAPLNO 😀 😀
@ajajaj00 budeš cacana 🙂
@evi789 Uz mam krasne vlasy ako vzdy od nasej malej ritky🙊
@nicolettka2126
@evi789 ty si koza blaaaaaazniva 😀 😀 Jasne jasne teraz uz uuuuplne chapem ako to u vas v spalni prebieha 😀
@ajajaj00 som veeeeeelmi rada ze si spokojnaaaa 😘😘
@nicolettka2126 a kde máš salón? Potrebujem súrne ostrihať.
@agathachristie v Ruzinove na Komárnickej ulici 🙂
@nicolettka2126 sikovnicaaaa mojaaaaaa😘💙
@ajajaj00 na krasnych zenach sa lahko spravi krasny uces 😄😜
@nicolettka2126 super a máš čas niekedy okolo 17:00?
@agathachristie dnes uz nie mojka, mam teraz farbu o 3tej a potom este jednu dalsiuu ale zajtra som volna cely den zatial 😉
@agathachristie niki je sikovnica velka urcite budes spokojna
@nicolettka2126 ale ty zas neprehanaaaj
@ajajaj00 vobec neprehanaaaaaam tyyyyy 🙂 🙂 Vsak pravdu vravim len 🙂
@nicolettka2126 jej super. Neviem kedy nás pustia z práce ale dobehla by som. Nehodis mi do správy svoje číslo? Či stačí keď ti napíšem tu?
Myslím zajtra 😉
@nicolettka2126 💙💙💙
@agathachristie napisem ti do IP svoje cisielko a kludne mi cinkni zajtra ked budes vediet kedy sa ti podari prist 😉
@nicolettka2126 no len by som sa ja kukla ako to vlastne chodí v tej vašej spálni :D😃😃😃😃😃😃😃😃
@nicolettka2126 takze dnes som skusila testnut 25DC ale test uplne biely ale kym nedojde mrcha este by sa to mozno mohlo zmenit aj ked pochybujem. no do vianoc to hadam stihame nech mame pekny darcek
@mimika123 Ja mam 26 Dc, a uz som nedočkavaa🙂 ráno som rýchlo bežala sa vycikať skôr než chytím test do ruky 🙂 🙂 držím palce nech sa ešte // objavia 🙂
@melisssssa tak to je dobra taktika 🙂 ja mam trochu nepravidelny cyklus niekedy 25 niekedy 29 dni tak neviem kedy uz mozem testovat. pockam do stredy a ak dovtedy nepride mrcha tak to skusim znova. drzim ti palce a potom si prosime zverejnit vysledok 😉
@nicolettka2126 dala som fotku do mojho albumu *poklad* mame sa dobre, a uz nam bije v 7tyzdni aj srdiecko ♥ vsetko je v uplnom poriadku, maternica krasne zavreta , bezrizikove tehotenstvo doteraz 🙂 dakujem, ze ste na mna mysleli 🙂 😉
@nicolettka2126 robili mi aj 3odbery , a 30.sept dostanem az pas, tu sa to ta robi , ze az po vysetreniach 🙂
@sara34valentina jeeeeej to som veeelmi veelmi stastna ze je vsetko v uplnom poriadku, uplne sa viem vzit do tvojej koze aka musis byt teraz spokojna 😵 Tesim sa s tebou neskutocne a bijuce srdiecko musel byt ten najkrajsi zvuk na svete 😵 Idem kuknut foteckuuu 🙂
@sara34valentina Gratulujem a tehotenska knizka sa aj u nas zvykne u vacsiny lekarov davat az ku koncu prveho trimestra, ked su aj vysledky z krvi 😉
Kraaasny dnik vam zelam bambulkyyy 🙂
Ja uuzsom konecne od dnes po mrche tak sa vytesujeeeem 😵 Teraz este mam oddychovy tyzden, potom buduci utorok idem k Dr na preventivku a od stredy zacinam dalej merat teplotku a tentoraz aj ovu testiky pekne poctivo od 10.DC radsej aby som to nepresvihla zase ako naposledy 😀
Ovulku ocakavam az niekedy medzi buducou nedelou a stredou takze casu doooooost 🙂
Snad uz sa to podariiiiii 😵
@melisssssa ajooj ja vidim len takto skoro je este tazko povedat ci je to kanalik alebo zacinajuci dusik kedze esre su take sedkaste, ja som tiez na 9DPO mala taku neidentifikovatelnu faebu ale potom o 2dni uz bolo jasne ze je to ruzova cia

@evi789 a kedy si prestanete davat pozor?? 😀 😀 a vieees co kludne opiiiis, nech viem porovnat 😀 😀