V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 noo ved aj mne to pride rake vselijake 🙂 uvidime,ci bude z toho nieco,alebo niee..sa mi sniivalo,ze s bruchom zhanam kocar pre dvojicky 🙂 🙂 🙂 rano otvorim skrinu a vypadol mi test na zem ,tak neurob ho potom 🙂 tak to je samozrejme ,ze vyskusam este testnut 🙂 bodaj by to tam uz boloo 🙂
Tak dievcata, vidim ze zas tu niekto krasne tehotnie, super tesim sa. Inak dnes mam super den, konecne som po kyrete dostala mrsku 😀 ako prvy krat v zivote sa s nej uprimne tesim, takze by malo byt vsetko ok a o par mesiacov sa aj my mozeme snazit 😀
@melisssssa haha to boli znamenia 😀 😀 Verim tomu ze sa zadarilo a malinke sa uz pekne u teba zahniezduje 😵 A nezabudni nas informovaaaaaat 😉
@mimikas jeerej to je perfektna spraaava 🙂 Tesim sa s tebou 🙂
A kedy sa mozte znova zacat snazit??
@nicolettka2126 cca o 3-6 mesiacov po kyrete, este mamist na kontroku po mrche a ak je vsetko ok tak nov-dec asi zacneme nieco "podnikat"
@melisssssa pozitívny !!!!! Super ❤
@mimikas jeej a uplne najperfektnejsie by bolo keby ste si na Vianoce nasli 2 ciarocky 😵 Drzim palceky 🙂
@mimikas jeej tak super 🙂 drziim palce nech sa cim skor podari otehotniet s uspesnym koncom 🙂 🙂
@agathachristie fuu ,on uz akosi zbledool ☹ dufam,ze zajtra tiez uvidim // ...
@nicolettka2126 dakujem,dakujem 🙂 dufam,ze ano 🙂 to by bolo zarobene cesticko,ked som mala narodky 🙂 budem sa modlit nech aj zajtra najdem //
@melisssssa este aj keby zajtra nebola ziadna zmena tak nevesaj hlavu hlavne 😉 Uvidis po 2 dnoch 🙂
Veeeeeelmi silno budem na teba mysliet 🙂
@nicolettka2126 boze ani nevies ako v to dufam a hlavne mat normalne tehotenstvo
@melisssssa dakujem, ja v to verim ze sa to tento krat podari
@mimikas to ti verim...tiez si nezelam nic ine len nech sa to podari a nech je vsetko v poriadku..je mi jedno ci budem grckat kazde rano alebo nie, hlavne nech uz to dotiahneme do uspesneho konca a nech je babatko zdravucke 🙂
@melisssssa áno zmena až obden aspoň u mňa. Môj prvý aj druhý keď vyschli nebolo tam skoro nič. Skutočnú čiarku som mala tak 16 dpo.
@agathachristie boze ,ked ja som tam tu druhu ciarku ani necakala ,ako som si uz zvykla 🙂 a ked idem pozriet som skoro oci vyocila,ci dobre vidiim 🙂 ja si tak strasne prajem byt tehu ,tak dufam,ze ciarocka bude silniet tak ako tebe 🙂 tak si ma celkom s tym ukludnila,ze moze vymiznut po zoschnuti..🙂
@melisssssa to verím ja keď som to zbadala bola som totálne hystericka 😄 som zvedavá na tvoj ďalší test, hlavne ten v nedeľu 😉
@nicolettka2126 mam rovnake pocity, pri prvom som mala strasne tehptenstvo, grcala som tolko ze som bola v nemocnici, mali mu tlacil na chrbticu a oblicky, teraz by som ale dala vsetko za to aby som mala hoc aj take tehu a zdrave babo na konci
@agathachristie ja ,ked uvidim v nedelu tiez// tak asi az vtedy zqcnem hystercit 🙂 teraz som na to kukala,ze a toto je co?? 🙂 urcite dam vediet ci je nejaka zmena,alebo to bol len kanalik..
@mimikas dockame sa verim tomu a viem to 🙂 Do Vianoc sme vsetky do jedneho tehu 😵
@nicolettka2126 jasne ze ano a potom budeme spolu chodit kocikovat 🙂
@melisssssa ahoj draha aj mne tak potom zbledol, ved sa pamätas 🙂 zajtra rano bude silnejsii !! juuuuuj drzim Ti palce 😉
@sara34valentina moja a ty si uz bola na gynde? Vsetko ok?
@mimikas ano, bola som vcera, babätku bije srdiecko ma 5mm a sme v 7tyz teda zacali 8mi 🙂 maternica uzavreta, bez komplikacii tehu 🙂 taka mala bodka a take velke srdiecko tam bilo ♥ este stale si to ale nevuedomujem, snad coskoro zacnem 🙂 mam na to par mes 🙂 dakujem za opytanie 🙂
@mimikas drzim ti palcoky, ked sa budete snazilkovat, aby si mala bezrpoblemove zdrave tehotenstvo 😉
@sara34valentina dakujem ti pekne moja 🙂 dufam,ze bude 🙂 juuuj uz nech je zajtraa 🙂 🙂 duuufam,ze si ten test nerobi srandu zo mna 🙂
@sara34valentina tak sa mi to celkom paci tie tvoje testiky 🙂 mam naadej,ze budem tehuu 🙂 ja by som ho ani nerobila este,len ten sen a este tie bolesti na 6DPO a ked si povedala,ze aj ty si mala ..🙂 tak nedockavost zvitazila 🙂
6 dpo som mala také bolesti na ľavej strane ze som plakala v posteli. Kde ta to bolelo?
@agathachristie no ja som mala krce ako keby na ms ..nechapala som...som sa najskorv noci na to zobudila a na druhy den skoro cely take pichanie a pobolievanie v podbrusku..

@melisssssa sakra odoslalo mi to skor ako som stihla doposat 😀
este som ti chcela dopisat ze skus o dva dni znova, tam uz by malo byt jasne ci je to dusik alebo nie 😉
Drzim palceky aby to bolo onoooo 😵