V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@mimikas no zlaty je🙂 pekne ti naordinoval ;) treba ho pocuvnut🙂 ma evidentne dobryy plaan ;)
@tamcika no bved toto ze zena planuje viacej kusok ;) ale dobre robite. Treba najskor poskusat, testy neskor. Bo kde by sme boli kebyze vsetko naraz brali 🙂
@isabella22 neboj sa, isto to zvladnes ;) my zeny sme silne, zvladneme cokolvek.. Ked chceme babo prekoname vsetko isto ;)
@littledesire vôbec ho nerozoznam, možno keby som si to zaznamenávala každý deň,ale appka menštruačny kalendár toto neobsahuje tak používam len tie veci na sledovanie čo tam sú 😅
@vikina6 hej no, nema to tam, aj ked je tam symptom ze krckovy hlien.. Tak ja si znacim ten symptom a pocet hviezdiciek podla toho kolko hlienu. Ked uz mavam viac tak viem ze ovu a potom sa tam da dat este poznamka tak tam si zapisem cokolvek 🙂 a este na nete som citala jak ma vyzerat
@littledesire ano viem ale potom aj ta starostlivost o babo a tak to ma desi 😉
@isabella22 ano rozumiem ti ;) chapem ta, lebo so mnou lomcovali a aj lomcuju dost pocity hore dole, ze ano chcem babo, nie teraz nechcem a ja sa bojim atd atd ;) a asi to tak bude este dost dlho 🙂
@littledesire a ty sa kolko snazis???
@isabella22 juuj kratko, treti mesiac ;) ale riesili sme to uz od decembra kedy sme tiez skusili. Ale nevyslo. Potom som zmenila pracu a som bola v skusobnej dobe tak sme sa nesnazili. A mozno aj preto som tak premyslala nad tym ;)
@majuskabobi mne povedal to iste,ze az po roku posielaju na testy.mne to pride celkom dlha doba.
@isabella22 moj doktor by mi povedal ze zbytocne to riesim tak skoro,pre neho je pol roka snazenia malo.len by mi povedal co stresujem.a ako si dopadla?
Ahojte, kedy myslíte že by som mohla už testovat na ktorý dc??? ked ovulacia bola na 19dc??? Som veĺmi nedočkava!!
@clauduska17 ahoj podla mna tak 29.-30.DC najskor ale aj tak by som robila az na taky 14dpo cize 33.DC vtedy uz zvykne pekne ciarocky ukazat 🙂 Drzim palce 😉
@clauduska17 suhlasim s nicolettka2126 , tiez by som testovala na 33dc. Zalezi aku mas lutealnu fazu.. ale, mozno by som to riskla aj na 12dpo, cize 31dc ;)
@nicolettka2126
@littledesire dnes som 28dc a vcera som si robila a nič, viem že je to skoro. Mavam cyklus tak 35dni.len som to už nevydržala 😉
@belasakobylka s cim ako som.dopadla teraz???
@littledesire tak to je edte casu na unahlene zavery☺
@clauduska17 no, 28dc ked na 19dc si mala ovu je fakt skoro. Treba vajicku dopriat cas 🙂 inac toho sa aj ja bojim ze budem chciet testovat na 10 alebo 11 dpo. Niektorym sice moze ukazat,ale to je skor vynimka. A ja sa poznam, bola by som sklamana kebyze by bol negativny. Preto som dala testy skryt muzovi a ma povolenie mi dat jeden az tak den pred ocakavanou ovu..
Ahojte majovky 🙂 co poviete na toto?v tejto teme som uz pod inym nickom, uz som prispievala, ale zatial to nevie ani moj muz tak to tu nechcem zatial priznat 🙂 ..test robeny dnes rano, zajtra ma prist MS, som 27 DC, 14 DPO..strasne sa mi trasu ruky, som poverciva a bojim sa, navonok pred mojim muzom kamenna tvar a vo vnutri idem zosaliet od stastia 😀
@celia235 ktorá si Ty? Poveedz 😉 krasny testik,aj ja si prosím 🙏 gratulujem, nebud poverciva,a pekne si uzivaj,nemysli na nic zle,a muzickovi daj test rovno na stolik 😀
Ja sem asi nebudem chodit,lebo moje dpo veelmi pomaly plynuu 😀
@littledesire možno to aj ja poštudujem a ked toho mesiaca nevyde tak budem sa sledovať dalši cyklus
@isabella22 hej no, ved preto to neberem tak tragicky, aj ked by som uz chcela mat // 🙂
@vikina6 hej no ono nieje na skodu poznat svoj cyklus a svoje telo. Nemusi to nutne ani suvisiet s tym ze chceme mat babo 🙂 ja som testovala este predtym nez sme sa zacali snazit lebo som zvykla mavat cysty tak ma to zaujimalo ;) cisto so zvedavosti 🙂
@22lucinka22 kraasne, no len tak dalej ;)
@celia235 krasne ciarky tiez ;) pred nami sa nemusis bat ;) a muzovi naserviruj namiesto obeda...aby ste sa mohli tesit spolocne 🙂
@majuskabobi ale co vymyslas🙂 rychlejsie tiez neuplynu ked tu nebudes chodit ;) tu aspon mas podporu a poziricne myslenie nie?
@majuskabobi
@vikina6
@littledesire dakujem vam,kocky..som inak stale v soku..teda sme, lebo som to nevydrzala a muzovi to povedala 😀 plakal od radosti 🙂 a som to zle napisala, netajim svoje meno kvoli nemu, ale skor kvoli kamoskam co mam na MK a chceme si to s drahym este nechat pre seba..ale s vami, vsetkymi majovkami aj nemajovkami som sa chcela podelit o radost, tak preto som sa zaregistrovala pod inym nickom..ale urcite sa tu onedlho odtajnim 😀 neprispievala som az tak casto,takze mozno ste si ma tu nevsimli..ale sledovala som vas vsetky denne a drzala kazdej palceky..tu, a aj v predchadzjucej diskusii "snazilky marec/april"
Posielam vam tehu bacilky 😉 a mozem len odporucit sa sledovat ovu testami, papat kyselinu listovu a muz uzival preventivne vit. E, selen a zinok...a myslim ze nam velmi pomohla bylinka kotvicnik zemny, tinktura z neho, skuste popozerat na nete 😉 a teda este, snazili sme sa od oktobra/novembra, 2 mesiace z toho nie lebo som mala zapal moc.ciest..
Pekny den kocky 🙂

@littledesire veru za chvilj obcas mam strach ci to vsetko zvladnem