icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

melisssssa
9. sep 2015

@sara34valentina hovorim,ze som akasi inaa 🙂

sara34valentina
9. sep 2015

@melisssssa nie si ina 🙂 len mas dalej sliznicu nevadi 🙂 dalsi mes nova sanca 🙂 kolko si mala teraz cyklus?pouzivas tie ovu testiky tusim ze

melisssssa
9. sep 2015

@ajajaj00 vyssie som pisala,ze som 33dc ,ale pomylila som sa a som 32..cize 14 dpo som dostala ms..takze mi asi ani nemeskala..len som tento mes.mala o 4 dnI skor ovu ,tak som myslela,ze sa mi skrati troska cyklus.a este 3 tehu testy boli take vselijake tak som tajne duufala,ze pride zazrak 🙂 tak super,prajem krasnu dovolenku 🙂

ajajaj00
9. sep 2015

@melisssssa ja som tie tvoje testy sledovala a ja som tam tu druhu ciarku videla...ale nezufaaj my zeny sme silne bude bojovat💙

melisssssa
9. sep 2015

@sara34valentina 32dc na 17dc poz.ovu tak dnes som dostala ms 14dpo..moja LF je 14,ci 13 ked dnes poobede dosla ms?a ano druhy keat som sledovala ovu pomocou testou..

melisssssa
9. sep 2015

@ajajaj00 ja to tiez hovorim,ze my sme bojovnicky 🙂 ono sa to podari urcite len kedy 🙂

ajajaj00
9. sep 2015

@melisssssa vsak to moja ze kedy😁my sme si s muzom povedali ze to do konca roka nehame tak ziadny clostyl proste si to budeme uzivat v januari ideme do thajska a potom ked sa nezadari pojdem na priechodnost vajcovodu a zaciname umele

sara34valentina
9. sep 2015

@melisssssa nam sa podarilo na 4ty pokus nevesaj hlavu ok? 🙂

melisssssa
9. sep 2015

@ajajaj00 tak tI budem drzat palcek aby sa zadarilo prirodzene🙂 toto je nespravodlive..verim,zecsa podari,uvidis 🙂

melisssssa
9. sep 2015

@sara34valentina no ,ale ja uz idem na siestyyyy!!! 🙂 🙂 ale budem sa utesovat tym,ze az min.mesiac som citila ovulka a viem ,ze 100%bola a predtym to bolo take na nahodu 🙂

nicolettka2126
autor
10. sep 2015

Ahojte bambulky moje zlate konikovskeeee 🙂
Ako sa mi maaate??? Ktora ma co nove-pochvalte sa 🙂
Posielam kazdej jednej ooooobrovske objatie a veelky usmev na tvaricku nech je aj tento den krasny 😵

majuskabobi
10. sep 2015

@nicolettka2126 ahoj zlatik, ako sa mááš? 🙂 😉

nicolettka2126
autor
10. sep 2015

@majuskabobi jeeeej ajooj stratenaaaaa, uz si tu dlho nebolaaa 🙂
Dakujem za opytanie, ja supeer, nestazujem sa 🙂 Som veeeelmi pozitivne naladena kedze zacina snazilkovsle obdobieee 🙂
Ale ty sa pochvaaaal, co noveho?????

melisssssa
10. sep 2015

@nicolettka2126 ahooj zlatko.🙂 aj tebe krasny dniik 🙂ja mam novy cyklus 🙂 uz siestyy ,ale teraz to uz bude uspesny 🙂 a vy uz snazilkujete v plnom pruude??

nicolettka2126
autor
10. sep 2015

@melisssssa nooo my mame teraz siedmy cyklus 🙂
Snad ta 7icka prinesie stastie 🙂
Este nesnazilkujeme ale.od dnes uz budeme, uz je vhodny cas zacat 😀
Este asi aj ovu sa mi posunula na skorsi den, aspon zatial to tak vyzera, pozitivny ovu test som mavala tak na 15.-16.DC a teraz dnes som 11.DC a uz tesriku vela nechyba cize radsej este vecer urobim jeden aby som to nahodou nepresvihla 😀
A vam sa uz urcite teraz podarii nebojkaj, hlavne treba pozitivne mysliet aj ked velakrat je to hrooozne tazke no musiiis a bbabenko pride 🙂

majuskabobi
10. sep 2015

@nicolettka2126 no zatiaľ nič nové, snažilkujeme osto-dvesto, snažím sa pozitívne myslieť,ale nie vždy to ide (ved to poznáš), a momentálne ma zlostia kríže, dúfam, že je to znak tehotnosti, ináč ich neberiem 😀 😀 ty si pred či po ovulke? 😉

nicolettka2126
autor
10. sep 2015

@majuskabobi a ktory DC si??? Kolko mas este do mrchy?? Jooj drzim palce aby to vyslooooo 😵
Ja som momentalne pred ovu takze zacina snazilkovske obdobie 😀

majuskabobi
10. sep 2015

@nicolettka2126 vieš že ani neviem, lebo mi došli testy, mala som posledné tri, tak som ich klasicky spotrebovala 13dc, 14dc(2x),ale neboli extra pozitivne, potom som kupili lady max, a tie ukazovali take slabulinke pruzky, že dovi-dopo 🙂 predpokladam,že 14-15dc zhruba bola ovulka (podľa tých testov),ale hlien som mala ešte 18dc 🙂 takže uvidím.
mentálne som 20dc,takže budúcu sobotu nečakám mrchu 😕
Vianoce by sa už patrilo osláviť v trojici, nie? 😲

nicolettka2126
autor
10. sep 2015

@majuskabobi ajaaaaaj tak to mas este tyyyzden bozinku toto čakacie obdobie je asi najhorsie, vtedy sa to neskutocneeeee vlecie...vtedy mam pocit ze toe 2tyzdne su ako cely mesiac...ale treba verit 🙂 Aj ste mali keksik kazdy druhy den?? 🙂
Veru inu myslienku si ani nepripustam, iba tu ze na Vianoce uz bude drobcek v brusku 🙂

majuskabobi
10. sep 2015

@nicolettka2126 no skoro každý deŇ 🙂 nedala som starkému vydýchnuť, keby sa podarilo,tak by sa narodilo ako ja v maji, oo 😀 keďže neviem kedy som ovulovala, tak neviem kedy testovať, a to je aj dobre,aspon sa nestresujem.a ty ako? testuješ, merias bazalkes? 😎

nicolettka2126
autor
10. sep 2015

@majuskabobi hahaaa chudaaaak 😀 😀 Ale nieeee, oni sa len tvaaaria ako velmi ich znasilnujeme ale im sa to paaaci 😀 😀
Veru testujem ovu testikmi od vcera, aj bazalku meriam teraz druhy cyklus tak som zvedava 🙂
Dnes uz dost zosilnrl ovu test co som milo prekvapena, cize radsej este vecer jeden spravim aby som to nepresvihla 😀 Ale budem veeeeelmi rada ak sa ovulka naozaj posunula o kusocek skor ako zvykavala byt 🙂

majuskabobi
10. sep 2015

@nicolettka2126 ja mavam chvalabohu pravidelnu ovulku v rozmedzi 13dc-15dc,len terazky som mala bolesti krížov aj pred ovulkou, tak neviem, či sa malinko neposunula 😠 hlavne už neužívam žiadne zázraky typu Inofolic, a pravidelnejšie cvičím, čiže ovulka jedna báseň, už len to vajo nech natrafí na toho správneho spermíka 😎
juj, to ta obdivujem, že merias teplotu, na to by som nemala naladu 🙄

nicolettka2126
autor
10. sep 2015

@majuskabobi ja som tiez dlllho dlllho bola proti meraniu teplotky myslela som ze ma to bude otravovat a nebude sa mi chciet a bla bla a nakoniec ma to vies jak chytilo???? Ledva cakam vzdy dalsid rano len nech viem aka bude teplota 😀 Ale dufam ze uz posledny cyklus robim tieto vselijake merania a testovania 😅

majuskabobi
10. sep 2015

@nicolettka2126 ved to, mna by to tiez chytilo ako testovanie, a potom keby to nevyslo, bola by som zbytočne podráždená 🙂 tak nemerám a som spokojná..kým mršina nedôjde.heh-- ináč ja mávam aj nočné,takže neviem či by to malo vôbec nejaký zmysel 😝

nicolettka2126
autor
10. sep 2015

@majuskabobi ved uvidime.ako dopadneme tentoraz 🙂
Uz by to mohlo komecne vsetkyyyyyyyym vyjst 🙂

majuskabobi
10. sep 2015

@nicolettka2126 to by bol nápor tehuliek, a opitých mužov 😀 😀

agathachristie
10. sep 2015

Moje mrňo 😊

mimikas