icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
11. sep 2015

@sara34valentina tu je to lepsie vidno ked mi to mobil automaticky nastavil, je fakt uz skoro rovnaka ako kontrolna, len ked to fotim tak to vzdy tak akoby zosedne a tu ma tomto obrazku to pekne vidiet 😉

sara34valentina
11. sep 2015

@nicolettka2126 bude az zajtra pozitivny a nesexujte uz teraz,,,,dajte si vzdy pauzu 4dni pred ovulkou, uvidis ze aj sex bude iny, vasnivejsi 🙂 ja som si vtedy mojho setrila zhruba a nechcela som si robit vtedy ovu test ale nedalo mi to a bol v ten den poz, sme sa v ten den a na 3den a vyslo to, dad esom citala ze kazdy den nie je dobre.... nedozreju spermie

sara34valentina
11. sep 2015

@nicolettka2126 mne sa zda ze bude uplne silne pozitivny na 14dc , moj nazor vsak testuj dalej 🙂

nicolettka2126
autor
11. sep 2015

@sara34valentina tieto vraj neujazuju az taku bruzalnu pozitivitu ze teetovacia je silnejsia ako kontrolna..zatial nqjviac pozitivny z tychto novych som videla ze boli obe rovnako intenzivne sfarbene ale vsak uvidime 🙂
Milovali sme sa vcera po styroch dnoch a bolo to uuuuuuplne super 🙂
A u nas urcite kazdy den keksik neheoziii, nie som toho zastanca, jasi stojim za svojim nazorom ze kazdy druhy den 🙂

sara34valentina
11. sep 2015

@nicolettka2126 supis, tak drzim palce,,,,,,, no hej vidim ze su to ine testiky , prave som sa zobudila ide sa vonku🙂

nicolettka2126
autor
11. sep 2015

@sara34valentina dakujem zlatkooooo 🙂 🙂
Snad uz to tento mesiac vyjdeeee, nech na Vianoce mozme dat rodine krasny darcek v podobe oznamenia tehu 🙂 Tentoraz totiz cakame aspon do 12.tyzdna kym to niekomu povieme 🙂
Bozinku, tak veeeelmi si zelam aby to teraz vyslooo 🙂

sara34valentina
11. sep 2015

@nicolettka2126 podla mna to nie je o tom, kto a kedy sa to povie, skor ide o to ako to zariadi priroda, ale ani ja som to hend nevytrubila, trosku sme pockali, ale rodine sme povedali 😉 a vy ste tuna boli fakt ´prve, co som sa s vami podelila 😉 samozrejme som to vytrubila 4naj kamoskam ♥ ide o to, ze sa to isto podari, a ze tentokrat az do uspesneho 9mes !! prajem ti to z celeho srdca ♥ ja dnes zacala 9tyz a som stale unavena, zajtra ideme do Mariboru , nadherne druhe najväscie mesto v Slovinsku , tak sa tesim♥ potrebujem vypadnut uz sa nudim .. .. ma byt krasny slnecny 27stupnovy den ♥

nicolettka2126
autor
11. sep 2015

@sara34valentina jasneeee ze to nie je o tom kedy sa to komu povie len by to bolo take pekne povedat na Vianoce samozrejme ak by som vydrzala 😀 alebo aspon teda kym dostanem tehu knizku aj s prvou foto 😝
Tak vela nadeje vkladam do tohto cyklu zlatko ze to si ani nevies predstavit...vsetku pozitivnu energiu uplne na maximum vyuzivam tento mesiac...snad to vyjde, boze nech je to tak...a dakujem ti ze mi to tak velmi prajes, je to super pocit, zahreje na dusicke aj na srdiecku 🙂
Mojkaaa ty brdooo ty uz 9.tyzdeeeeeen uplne sa mi zda ako by to bolo vcera co si pridavala prvy testiiik...neskutocne to letiii 🙂
A veru ma byt krasny vikend tak si ho plne uzite v trojici 😵

sara34valentina
11. sep 2015

@nicolettka2126 vo stvorici :P

nicolettka2126
autor
11. sep 2015

@sara34valentina ochhh jasneeeee prepaaaac 😀 😀

sara34valentina
12. sep 2015

@nicolettka2126 prekrasne bolo ♥

nicolettka2126
autor
12. sep 2015

@sara34valentina waaaaaau ake nadherne miesto 😵 🙂
Tam to naozaj muselo byt kraaasne juj 🙂 Dufam ze ste si to naplno uzili a zrelaxovali sa 🙂
Aj bublinke sa urcite pacilo 😉

sara34valentina
12. sep 2015

@nicolettka2126 no papala som dubakovu polievku bola vynikajuca isto jej chutila:D potom som si dala salat opekane zemiaciky a grilovane kuracie prsicka, mnam 🙂 potom sme si boli sadnut na terasu a tam som si dala cokoladove frapeeee a zaspinkala som :P

nicolettka2126
autor
12. sep 2015

@sara34valentina juuuj tak romantika ako vysita 🙂 🙂 Tesim sa ze si si takto pekne uzila dnicek 🙂 Ved bolo naozaj kraasne 🙂

sara34valentina
12. sep 2015

@nicolettka2126 dufam ze aj vy a ze ste sa posnazili bol ovu test uz silny 🙂 ? no moj ma taha o chvilu do kina sand tam nezaspim

nicolettka2126
autor
12. sep 2015

@sara34valentina este sme sa nesnazili ale vecer urcite budeme 🙂
Testiku kulilincek este chyba ale zajtra uz by mal byt tuti-fruti 🙂
Cize si mala spravny odhad ze na 14.DC bude pozitivny (teda ak naozaj zajtra bude 😀 )
Predvcerom sme sa snazili, dnes budeme a potom este v pondelok by som chcela 😵
Musiiiii to uz vyst, tak uprimne zo srdiecka si to zelaam 🙂

sara34valentina
12. sep 2015

@nicolettka2126 dnes to nechajte tak snazte sa zajtra a po-pozajtra !! ( daj na mna zlatko ♥)

nicolettka2126
autor
12. sep 2015

@sara34valentina faakt, myslis? ?? 🙂
A ked to bude teraz teda na treti den tak tam nebude vela nepouzutelnych spermosiek??

sara34valentina
12. sep 2015

@nicolettka2126 zlatinko ked bude zajtra pozitivny dajte zajtra vecer a na 3den ale rano :D

nicolettka2126
autor
12. sep 2015

@sara34valentina pockaj ja ale myslim ze ak zajtra bude az a nie dnes tak to bude na treti den 🙂
A rano u nas nehroziiiii, drahy to nejako nie moc casto praktizuje 😀

sara34valentina
13. sep 2015

@nicolettka2126 ok tak to ponecham na teba ♥ na vas ♥ drzim silno palce, verim, ze sa podari ♥

nicolettka2126
autor
13. sep 2015

Ajojte bambulky moje kraaasne, ako vikendujete?? Ja si este uzivam posledny dnik, relaxujem si pekne kedze zajtra zase robotka..Ale asppnze v utorok je zase volno 😵

melisssssa
13. sep 2015

@nicolettka2126 ahooj ,aj ja oddychujeem este 🙂 vlastne tento cely vikend bol skoro prelezany 🙂 🙂 a co uz bola ovula?

nicolettka2126
autor
13. sep 2015

@melisssssa no prr mna bol tiez tento bikendik skor taky oddychovy 🙂
Ovulka no fuuu riesili sme to s lauritkou v skupinke a pravdeppdobne ppzitivny bol vcera dnes uz zoslabol 🙂

melisssssa
13. sep 2015

@nicolettka2126 ved aj oddychovat trebaa 🙂 pokial mozeme 🙂 🙂 🙂tak dufam,xe sa uz snazite🙂 🙂

sara34valentina
13. sep 2015

@nicolettka2126 tak sa dnes vecer milujte kedze rano zajtranie :? podari sa

nicolettka2126
autor
13. sep 2015

@melisssssa hej hej snazime nebojkaj 🙂 🙂 A ty ako??? Mrcha este nekonci??

nicolettka2126
autor
13. sep 2015

@sara34valentina zlatinkooooooo moje srdieckooo, snazili sme sa vcera ale az tesne pred polnocou cize to bolo na prelome vcerajsieho a dnesneho dna 🙂 Tak teraz ako dalej??? Porad milaciiiiiik

sara34valentina
13. sep 2015

@nicolettka2126 no my sme sa v ten den a na treti den a som si ista ze sa podarilo na ten treti den 🙂 cize by ste sa mali dnes vecer este

nicolettka2126
autor
13. sep 2015

@sara34valentina no my sme sa snazili vo stvrtok, vcera (na prelome s dnesnym dnom) tak myslis ze aj dned teda??? Este ani 24hodin nepreslo od posledneho snazenia 😀 😀