V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@agathachristie ty vazne kde je nasa snazilka rula ?
caute babeny, ako sa drzite?vidim ze vas tu tehotnych pribudlo tak snad sa coskoro pridam 🙂
@mimika123 no verime, ze sa coskoro pridas aj ty ku nam 🙂
@sara34valentina aj ja sa uz chcem pridaaaaaat 🙂 😵
@nicolettka2126 ty teraz cakas drahaaaaaa 10dni povinne 😅 😅 😅 😅 😅
@sara34valentina jooooj len keby som aspon dopredu vedela aky vysledok to bude 😀
@nicolettka2126 to cakanie, ze? poznam to dobre mojko ♥ mne dnes zacal 10ty tyzden boze a konik mi zase poslal milu spravu, kazdy tyzden poslu, dnes ze je moje embryo velke ako jahoda a sa zacina podobat na dietatko ♥bud tyzden to uz bude plod ♥dufam ze to takto pekne pojde dalej ♥ a ty pekne cakaj ♥ mne dnes pride kamaratka tak sa pojdeme najest a potom na hrad no akosi mi nie je najlepsie ,,,,tak uvidim ci sa to ukludni,,,, 😨 zaludok citim kdejako a brusko rastie .. inak 30.9. nam povedia ci bude jedno ci dve 🙂 take mam brusko ze by mohli byt dve , potesila by som sa 😀
@sara34valentina ja som si myslela, že to už je jasne, že je jedno. Tak som strašne zvedavá!!!! 😉
@agathachristie povedala nam vtedy gyn ze to este v 7tyz neda vidiet lebo bije na monitore len srdiecko , ja len ze vyzerm ako v 4mes uz ...reku ci to nebudu dvojicky, ale mam pocit ze len jedno 🙂 mozno mam preto brusko lebo som vies ja predtym chcela posilnovat brusne svaly a torksu dat dolu tuk no a potom som otehotnela a som necvicila a aj priberas nielen do bruska ale aj tukovo , vies co myslim, papam co mi chuti ♥
@sara34valentina mojkaaaaa, veru to cakanie je doslova a do pismena na porazenie...este k tomu aj daky bacil vo mne bludi...aj BT vyskocila na nenormalnu teplotu co znamena ze asi moje telo chce byt chore sakraaaaa...cely clovek ma boli, slaba som...
Takze dnes celý den v praci budem iba cajikovat a snad sa z toho dostanem....a ak vyslo smazenie tak snad to choroba neakomplikuje lebo ma uz fakt poraziiiii.
Podla mna budes mat v brusku jedno babatko zlatko, citim to 🙂
A aky paradny program mate na dnes vymysleny, joj hned by som sa pridala 😵
@nicolettka2126 no lenze mi nie je dobre dnes do frasa.........................v krku mam zase pocit ze sa pozvraciam...tak snad to prejde, uz mi bolo zase 9dni nic a zase totok, joj moja pi cajiky a neboj neovplvnuje to vyvin ak si tehu, telo je zazracne a vie sa ubranit...............................pi cajiky medik, zazvor 😉
@sara34valentina juuuj, tak ono su to asi take chvilkove nevoľnosti u teba...par dni dobre a potom par dni nie moc najlepsie...Snad sa ti polepsi aby si si mohla uzit dnik zlatko..
Veru akurat si idem urobit cajik, citronovy a doma mam taky specialny zazvorovy na nachladnutie tak doma si dam ten...a dakujem za ukludnenie, si poklad 🙂
@nicolettka2126 ja som sa citila dokonca ze daco na mna lezie a to som bol uz tehotna, som dade citala ze vtedy ej zena moc oslabena tak sa to javi akoby na teba daco liezlo, mozno si uz tehu :P papa 😉
Potvrdzujem - som chorá už 18ty deň dnes.
@sara34valentina
@agathachristie jooj bambulky moje krasne kieeezby 🙂 Budem skakat 2metre od zeme ked to bude pravda mam vas rada 🙂
@agathachristie a co konkretne ti je?? 🙂
@nicolettka2126 nachladnuta som, nejaký virusik. Kycham soplim ľutujem sa klasika 😄
@agathachristie no ja zase ani nie, ani sopliky ani kychanie ani bolest hrdla proste nic, len ma boli kazdy jeden centimeter tela, citim sa akoby ma niekto dobil a trochu ma tlaci hlava
@nicolettka2126 to je nejaký vírus. Večer si odmeraj teplotu. Paralen a ležať.
@agathachristie no veru hned jak pridem domov sa zabalim do paplona a musim ten hnusny bacil vypotit nejako...a to ideme v sobotu na 60tku, paraaaaaada
@nicolettka2126 moja...takto som začínala ja včera. ...celé telo ma bolelo...slabá som bola...hlava..a dnes? Už lezim doma so soplom a so skrabanim v hrdle. .. 🙄
@evi789 no mna vcera krize zacali boliet a dnes uz horucka 38,3 ☹ Katastrofa, cely clovek ma boli
Chudatko, ešteže ide víkend.
@agathachristie no a to mame ist v sobotu na svokrovu 60tku ☹ Musim sa dat dovtedy dokopy nejako
@nicolettka2126 no keď budeš padať z nôh tak proste nepôjdeš. To sa stáva.
@nicolettka2126 neviem ci to o vas existuje ale u nas v at sa to vola MEXA Vitamin C je to silne c cko, a paracetamol, mna to vzdy postavilo na nohy, 🙂)))) juj moja dufam teda ze budes fit skus sa opytat v lekarni mozno mate nieco podobne
@agathachristie mas aj teplotu? mne zatial nic nie je davam pozor aby som nenachladla , aj ked pri tomto pocasi raz zima raz teplo je tazke .. tak nech si zdrava coskoro, bola si aj u lekara?
@evi789 mojko citam ze aj ty chora, juuuuj skore uzdravenie ti prajem 😔 😅
@sara34valentina dakujem zlatko kupila som si v lekarni theraflu horuci napoj tak sa povinne potim v posteli....este to musim nejako zajtra zvladnut v praci a hned po prichode domov zase sup do postele...

Baby neviete čo je s @rula ?