V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina ahoj moja.áno, bohužiaľ. ..tretí deň. .ale je to už lepšie; ďakujem. Cmuk 💜💜💜
Čo nové babulky? ?
@evi789 no akosi sa nase cicky micky odmlcali 😀 😀 😀 dufam je nicolka v poriadku, a je zdrava uz ako buk ♥ a ty samozrejme tiez ♥ co nove ....? som ako slon, chuti mi papat, svagrina mi ide dat na spanie hadika , lebo sa mi zle spava , uz sa na brusku neda 😝 no a vraj toho hadika mas potom na kojenie, budeme mat malinku pripostielku cize bude babätko ma citit skoro vedla seba ♥ je prekrasna ta postielka, (vsetko do svagrinej) a potom riadna postielka ♥ ja si to zacinam uz KONECNE uvedomovat, tesim sa na 30sept to ideme na dalsi ultrazvuk a babätko uz bude mat 5cm !! to bude sok ked tam neuvidime bublinku ktora mala 5mm ale babätko s rucickami nozickami 5cm ♥ ja uz placem kazdy den, hormony sa zobudili 🙂 zajtra ideme na Slovensko lebo nasledjuce 2-3roky nebude mozne............................. s babätkom cestovat 5-6hodin !! tak ideme teraz kym viem sediet v aute lebo v decembri uz bude brusisko a nezvladnem ten tlak v sedeni,,, 😨 no a bojim sa, co bude na hraniciach nech tam nesedime hodinu bo sa zblaznim, 😔 budeme len 2dni, navstivim priatelky a rodinu a hajde naspät .. ..ty mas co nove mojko? ako butik? a co babätko planujete ci teraz pauzicka? 😅
@evi789
@sara34valentina
Ahojte bambulky, tu som, akurat som dosla od doktorky, musela som znova zobrat moc a poslali ho na podrobny rozbor, vysledky budu vo stvrtok, okolo 10tej tam mam ist...zatial mi vypisala dalsiu krabicku antibiotik, kedze tie co mi dala v piatok by som mala uz len na zajtra..cize tento tyzden je zo mna marod...ale musim povedat ze mi je uz lepsie, to neprijemne hnusne pichanie zmizlo, uz to sem tam citim len ak kracam rychlejsie..doteraz som si ani sadnut ani lahnut nevedela a pri kazdom nadychu ma to pichalo..no teraz nic, uplma ulava to je 🙂
Cez den uz ani horucku nemam len ked idem spat tak trolilinku sa zvysi aj to iba na 37,2-37,3 takze pohodicka..zeraz mi vkuse beha po hlave bublinka...ci je tam ci nie je 🙂 Mam taky zvlastny pocit, som taka vnutorne stastna, kludna 🙂 Uvidime 🙂
@sara34valentina neboj sa mojenko, aj s babatkom sa da cestovat 🙂, nas maly ako 3 mesacny v pohode zvladal cestu autom 3 hod (pravdaze s prestavkami) ako 11 mesacny uz letel lietadlom do UK a ako 1 a pol rocny isiel do chorvatska autom peknych 15 hodin, a tento krok do Talianska 12 hod. 😉, neboj aj s miminom budes moct cestovat na Slovensko. Juj potom nam posli foto z ultrazvuku. To uz ked ma 5cm bude mat aj rucicky a nozicky 🙂 a bude ti kyvat 😀
@sara3valentina jaj ty moja 😀 že som ako slon 😀...ale inak fakt máš veľké bruško :-O ale nevadiiiii,papkaj len! Ten had je skvelá vecicka! Mala som aj ja!Hodiis medzi nohy a lepšie sa ti lezka.
Som už ok....už viem dýchať, nie je to ešte na 100% ale je to už ok.jaaj tak už hormóny burcuju 🙂,čo už 😉. Bože to bude super keď na ultrazvuku už uvidíš mimko už v podobe človiečika, hmmm 😊☺.
teším sa s tebou 💜💜💜💜.
Butik ešte funguje moja . Do decembra určite. .. potom uvidím.
My ešte dávame pozor ..ale ja tak v kútiku si stále želám že by sa mohol stať zázrak aj takto 😀....
Skoré uuzdravenieprajem prdelka @nicolettka2126
@nicolettka2126 a bublinka ako? Kedy sa dozvieme niečo? 🙂 :-*
@mimikas ako si to milo napisala az mi slzicky vysli ♥ juj uz sa taaaak tesim na to kedy nase babätko uvidim ♥ vy mate tusim ak si dobre pamätam (ked som dobre ta citala ) mate pauzicku ....... dufam le coskoro budes tehulka ♥pridas sa ♥
@evi789 aah ty, som rada, ze ti je lepsie, dufm sa spravne rozhodnete 😅 😅 😅 😅 😅 😅 cmuk
@nicolettka2126 netusila som, ze si az taka chora silno bola ze ani chodit :( tak to riadny zapal v tele :( boze dobry.........................................tak snad antibiotika zabrali, zaberu a bude ti lepsie a obuduci mesiac zdravo sa snazilkovat ♥
@sara34valentina no ja verim ze buduci mesiac uz mebude potrebne snazilkovanie 😉
@evi789 dakujem mojka, tebe tiez 🙂
No v piatok-sobotu by mala dojst mrcha tak verim ze nedojde 😵
@nicolettka2126 takze si myslis ze sa vam podarilo ? no antibiotika ti dala lekarka aj ked si jej povedala ze ste sa snazili? 😖
@sara34valentina neviem ale verim ze ano, snaaaad...ano ATB mi musela dat lebo bez ATB by som skoncila velmi velmi zle...
A povedala ze ak sa aj zadarilo tak sa vobec nemusim obavat pretoze v tomto case este malonke aj tak nie je prepojene so mnou, vyzivuje ho zltkovy vak a az potom sa tvori placenta.
A v snazilkach mi jedna skusena kocka pisala ze ciprinol obsahuje ciprofloxacin ci tak nejak a ze ten bezne uzivaju tehotné takze sa nemusim vobec bat..Len nech sa aj naozaj zadarilo, uvidime o par dni 🙂
@sara34valentina ano mame teraz pauzu zdravotnu ale sem tam vas sledujem ako sa vam vsetkym dari a verim ze niekedy v decembri budem aj ja snazilkovat uspesne. Nechavam to na osud a na to ze ten tam hoe vie co robi a ake ma pre nas plany 🙂
@nicolettka2126 dobre ti to napisala 😊len tak ma napadlo, ja som nikdy netrpela na mocove cesty a pred prvym tehu brutalny zapal az som plakala a po vylieceni som zistila ze som tehotna. Pokoj som mala celé tehotenstvo, čo som bola prekvapená a aj celý čas kojenia a keď sme sa začali snažiť o druhé tak zase som skončila na ATB a už som mala tusaka že niečo na tom bude 😉to len tak pre povzbudenie ☺držím palce
@mmoni89 waaaaau tak toto su ake zvlastnosti vsak??? 🙂
Dakujem velmi pekne za tvoju skusenost, no dufam ze aj ja o par dni zistim ze som tehu 🙂
Ibak ziadne ine priznaky nemam, iba vcera sa ma drahy spytal ze ci sa mi naaahodou nezvacsili kozenky 😀 😀 A to podotykam ze tuto otazku mi nepolozil za celych 9rokov cčo sme spolu 😀 Tak snaaaaad to nieco znamena, velmi si to zelam 🙂
@nicolettka2126 inak ja ked som 1x otehotnela som dostala brutalny zapal priedusiek a na zaciatku druheho tehu tiez 🙂. Je to vraj normalne lebo teho ma oslabenu imunito z dovodu ze je tam miminko a to prvotne telo matky strazi
@mimikas joj kieeezby kieeezby to tak chcelo byt aj u mna 🙂 Uz stacilo sklamaní, je cas na radost uz konecne 🙂
@nicolettka2126 juj moja drzkam ti teda palce, vidis a ja somzase hned dostala ten zapal , som mala zdurenu pindulku, vraj to hormony, ako vidim kazdy zena dacim presla 😕 mozno je to dobre znamenie 🙂 ved vies ze som ti vtedy pisala ze ma pichalo pri kupani vo vajecnikoch pri plavani, reku som prechladla a to sa uz bublinka vytvarala v brusku ♥ kazda zena je ina a na kazdu plati nieco ine, v kazdom pripade viem ze tento mes alebo buduci to date 🙂
@mimikas ty zapal priedusiek a ja zapal na rodidlach, nastastie to po tyzdni zmizlo, kazde telo reaguje na tehu inak 🙂
@sara34valentina vidis to?? To ma ani nenapadlo 🙂 Zeby sme vynasli dalsi tehu priznak?? 🙂 Ze zena musi mat proste nieco zapalene a tym padom ma jeden tehu priznak 😀 😀 Este ked aj ja nahodou toto pravidlo o par dni potvrdim tak to bude riadna sranda 😀
Dufam ze bublinka uz sa pekne spara tam v mojom brusku pekne a robi si pohodlie 🙂
@nicolettka2126 no citala som vela a mozne to je, drzim ti silno silne palce ♥ kedy mas dostat ms? boze musim sa balit a nechce sa mi musim o 21.30 uz spinkat rano o 5tej vstavame o 6tej vyrazame smer Slowakei ♥
@nicolettka2126 odkial si presne? ked pojdeme okolo zakaslem tam bacily 😀 😀 😀 😀
@sara34valentina v piatok alebo najneskor v sobotu by som nemala dostat 🙂 Dnes som 8DPO
Ja som z juhozapadu zlatko, cca 20km od Brarislavy 🙂 Takze len kasli riaaaaadne nech to sem dorazi 🙂
A uzi si to tu zlaticko 🙂
@sara34valentina
@agathachristie
Ahojte ženičky.... jaaa žijem, nebojte. Niiiič nestíham, min týždeň som 3 dni jarmočila a tento vikend sme boli u sestry v Čechách. Dnes som 28 DC ale tehu asi nie som. Ovu mi vychádza uplne debilne , ked som v AT alebo sa zrovna presúvam a xhýba mi 1-2 dni. Ale už tomu nevenujem toľko pozornosti, ak bábenečko má byť, tak príde. šecky vás bozkávam a prajem skoré tehu brušká. Cmukyyy
@nicolettka2126 tak zakaslem teda 😉 😉 😉 😉 o 2dni mozes testovat 😉
@rula agathachristie a aj ja sme obe uz davno tehulky ♥ kde si sa stratila, ? takto nas tu nechavas ?? daj vediet ci ms dosla, drzkam palce ♥
jasné, že hned budem hlásiť.... celkom sa pobavím ak som....moc to teraz neočakávam 🙂

@sara34valentina ahoj už nemám našťastie. Bola som u lekára chcela ma dať PN ale musím chodiť do roboty. Cez víkend skúsim zas ležať. Ale keď nemám teplotu tak to neriesim, len je to nepríjemné.