V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@celia235 no super, ze to prezivate spolu ;) mam chut podka tvojich indicii pohladat tvoj povodny nick, v snazilkach marec/april ;) ale rozumiem tvojim dovodom ;) nebudem ta hladat, ked sa budes chciet odtajnit tak to spravis. Gratulujem ti z velkeho srdca, dufam ze ta budeme nasledovat ;) kotvicnik som uz pocula o nom, to ste pili ci riedili vodou? Obaja alebo len muz?
@vikina6 no ja som uz dlhsie nemala, asi tak pred rokom, ale predtym som mala dost casto, v dec 2013 dokonca 8cm, aj ma poslala na onko, a vtedy som pozerala viac o duchovnych pricinach chorob a spolu s gynexom sa mi za 4 tyzdne uplne stratila ta cysta vtedy ;) ja som sa zlakla lebo pred cca 4 rokmi mi laparoskopicky vybrali endometricku cystu a ta mala "len" 4,5 cm, tak som nevedela co s tou 8cm, ale podarilo sa ;) uz ich nechcem mat 🙂
@littledesire dakujem este raz, si zlata..uz nie sme s muzom najmladsi, tak sa velmi tesime a hadam to dotiahneme do uspesneho konca..
v bylinkarni som pytala nieco na zlepsenie plodnosti a odporucili mi kotvicnik, je pre obe pohlavia..je to tinktura, dost silna, davkovanie podla telesnej hmotnosti, tolko kvapiek kolko vazis a rozdelit na 2-3 davky pocas dna..
@isabella22 vysetrenia,atd. co vam zistili.lebo normalne nad tym zacinam premyslat ze aj my pojdeme na testy :-/
@celia235 tak ste taki stari na kolko sa citite ;) no mozno dalsie cykly ked nahodou nevyjde (co ale urcite vyjde 🙂 ) tak popremyslam aj ja nad tym kotvicnikom ;) drzimmpalce nech to dotiahnete do uspesneho zaciatku noveho zivota 🙂
@celia235 a ako dlho ste sa snažili? my so starkyn tiez mame po 30tke 🙂
@littledesire ale ja uz spievam brusku,paradajkam detske pesnicky 😀
@majuskabobi ;) no nevadi, sak ked ti to pomaha, ja som svojmu hovorila ze ked si tam tak sa pekne uhniezduj ;) sice to nevyslo, ale nevadi... treba mysliet pozitivne a ja verim ze to co si prajeme sa splni 🙂
@littledesire no ved to, to mas pravdu 🙂 ja si myslim, ze ma nieco do seba ten kotvicnik, radsej sme uprednostnili bylinky (tie nam uz velakrat pomohli) ako nejake lieky, hormony..
@majuskabobi od oktobra, takze 8 mesiacov, ale 2 mesiace z toho nic, mala som zapal moc.ciest a atb..tak toho pol roka..ja mam 30, muzik po 40 😀
@littledesire vidis,aj ananasom som ho nadopovala 😀 vcera som kupila taky prtavy ananas,osekala som ho, cely bol prezrety-hnily, len ten stredok bol ok.v obchode asi vedeli,ze sa snazime,a ze ten bromelain ci co,je iba v strede 🙂)
@celia235 no plus minus aj my tak.a snazime sa rovnaku dobu.jaaaj ja uz vieeem ktoo :-P gratuliiren, pluvni aj na mna bacil tehotniik 😊
@celia235 presnre tak, ja mam tiez ten nazor, ze bylinky mam radsej ;) ja som viac na bylinky, manzel im velmi neveril lebo ze sak to neni vidiet ucinok hned ale tak sm mu to vysvetlila aj vyskusal, tak uz je to s jeho pristupom lepsie ;) tvoj nemal problem s tym kotvicnikom a vitaminmi? Moj berie v pohode gynex a selezin ale neviem jak by reagoval na ten kotvicnik. Bo tie veci mu ja davkujem ;) neviem ci by si sam od seba zobral, selezin mozno ale gynex isto nie ;)
@majuskabobi no, ja ked mojmu pripravim ananas alebo akekolvek ine ovocie, on ho zje. Ale musi ho mat pripravene uz na papanie. Inacc by ho ani nehlo ;) ale super obchod, ze na teba tak myslia 😝 mas tam nejame znamosti? 😝
Ahojte.dnes som 7DC a Bt mam 37,6 .citim sa pod psa.pride mi ta teplota doat vysoka.aky test mam zvolit tt alebo ot?
@littledesire hej,maju ma radi.a ako sa citis po gynexe? Ja som zvazovala kupu gynexu a kvapky valovica,nakoniec som sa rozhodla pre valovica,lebo jedna tehulka povedala,ze ani 1 cely cyklus ich nebrala,a uz bola v tom 😀 ja ich beriem 2,ci 3 cyklus,chutovo nic moc,a treba ich brat po jedle,ale ja si na nich spomeniem az po jedle 😁
@vcelicka29 radsej ovulacnyy
@majuskabobi faaakt? 😀 tak psssst 😉 no posielam riadny pluvanec 😀 😀
@littledesire nie nemal, on ma v podstate nakazil tymi bylinkami, lebo mal nej. zdravotne problemy v minulosti tak sam to nechcel riesit len hltanim liekov..a co sa tych vitaminov tyka, uzival to pravidelnejsie nez ja 🙂 a kotvicnik je vlastne po lat. trebulus terrestris, je to taky prirodny vyrobca muzskeho testosteronu, na prir. baze samozrejme, ziadne anabolika alebo pod.,to by som mu nedovolila ani..no a okrem ineho ten kotvicnik zlepsuje erekciu, dodava energiu a celkovo je dobry pre chlapov v tychto smeroch..a tym ze moj chodi cvicit tak to ocenil dost, neciti sa uz unaveny, ma viac energie 😉 nenutila by som ho brat nieco co nechce ale toto sam chcel
@littledesire vidim,ze mas doma pohodlnika,ako ja.ja mu este aj ranajky robim, no ale tak som si ho vychovala 😂
@majuskabobi po gynexe v pohode sa citim.. ja som ho uz brala aj davnejsie pre tie cysty a endometriozu. S prestavkami samozrejeme, teraz chcem vydrzat v kuse viac ako dva tyzdne. Tiez som si na to nie vzdy spomenula, tak teraz mam trikrat denne pripomienku na gynex a dvakrat denne na listovku v mobile. Tak mi to len cely den pipa jak salene ;) ale teraz som dlhsie nebrala gynex, len sporadicky a odkedy beriem poctivo, tsk citim reverznu reakciu asi, ze sa to napravuje, tak som si povedala ze znizim davku na tento vikend nech to odoznie a potom sa vratim spat na 3x5kv. Ja mozem gynex len odporucat, vzdy mi pomohol ;) co sa tyka cyst a aj co sa tyka psychickej pohody.. na tehu ze pomoze, na to este len cakam ;)
no vyšla som ku mužovi na dvor,dačo mu vysvetlujem a bociany leteli ponad nás a muž im vysvetluje ako ma veľmi miluje, žeby vedeli čo majú priniesť 😀 tak aspoň viem, že nie len ja tak velmi chcem a že to prežíva so mnou 🙂 ... a robila som si dnes ovul. test a ovulacia ani na 14 DC neprišla, tak znova čakam čo prinesie zajtrajšok
@littledesire ale tie kvapky by sa mali brat len do ovulky,ci sa mylim? A preco beries 2x denne listovku,ja beriem iba raaz 😎
@celia235 super potom ze mas takeho uvedomeleh muza doma ;) moj tiez chodi cvicit, z citi sa v poslednej dobe dost unaveny, tak mu to mozno odporucim na tu unavu ;) a ucinok na plodnost bude len tak medzi recou 😀
@vikina6 to je pekne 😄 moj az taky romantik nieje..mozno sa ti posunula ovula,skus zajtra spravit test,ale poobede a dve hodky predtym nepi 😙
Ahojte, tak včera mi manžel prehovoril do duše, že už naozaj chce dieťa tak sme to včera prvýkrát skúsili naostro 😀 len som sa po tom celú noc budila lebo som tam dole mala taký mokrý pocit nepríjemný. S týmto žiadna z vás nebojuje? 😀
@littledesire to mu nehovor,povedz,ze to je na unavu 😸
@majuskabobi gynex kvapky 3 tyzdne, tyzden pauza ;) listovku dvakrat denne preto lebo jedna tabletka ma len 266ug listovky, ja mam gs mimistar. Ale po vikende uz prejdem na femibion, ten ma v jednej tabletke 800ug takze nebudem musiet brat viackrat denne ;)
@majuskabobi ano, skúsim ešte zajtra poobede, testovala som preto teraz lebo rano bolo tutumutu tak som chcela vedieť či dnes už je ovulacia, nedočkava 😀 ...a v pondelok som objednana k Dr. či folikul praskol tak budem vedieť či tá snaha stála za to...idem si dať grepový džus aspoň 😎
@agathachristie asi z teba vytiekli bojovnici 😹
@littledesire ja mam tisicko od jamiesona 😂

@littledesire to aj ja zvyknem mať cysty,naposledy som mala asi január alebo február, tak ako píšeš nebolo by to na škodu poznať svoj cyklus