icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
1. okt 2015

podarilo sa @rula sme na 211 a bru noc teda usssssssssssss

rula
2. okt 2015

koooonečne. Dakujem Vám zs Vašu vytrvalosť a podporu , taká ste roztomilé.
Už sa aj bojím dať sem poobede foto, aby som ju tu nevidela až do večera. 😀
Snáď to prežijem. O 15.00 to tu máte.
Prajem krásny víkend.

sara34valentina
2. okt 2015

@rula nemaj boja, mozno bud mes to vyjde tak ze budes domka cez ovulku a podari sa ♥

rula
2. okt 2015

@sara34valentina Snažím sa si to posunúť, fungujú mi na to kyslé ovocia, čaj s citrónom, skúsim natiahnuť cyklus, aby mi vyšla ms , keď prídem zasa do AT a aby mi doma vyšla ovu. Musím testovať, mám ovu teraz asi pokaždé inokedy. Podľa teploty je to tiež ťažko určiť, skúsim to dať dokopy a snáď nám vyjde baby výsledok

sara34valentina
2. okt 2015

@rula aspon si rob ovu testiky, aby si vedela zhruba kedy , no mas ju skoro takze aj ms pride skor !! trebalo by aby si mala vzdy rovnaky cyklus, pravidelny 29dnovy..... potom sa upravi aj ovulka ,,,,ved aj mne sa tak upravila a bola vzdy na 17-18dc...... 😉 ja papam kazdy den spirulinu 🙂 nie vela, lebo mam aj femibion 🙂

sara34valentina
2. okt 2015

@rula spirulina mi upravila uplne cyklus a vzdy prisla mrcha na 29den 30den,,,,,,,,,,,,,,

rula
2. okt 2015

Netuším, či mi spirulina pomôže, mne to začalo haprovať, keď som začala cestovať hore dolu. A kde si ju kúpila a koľko stojí ?

sara34valentina
2. okt 2015

@rula tuna cez amazon.de tam je najlacnejsia objednala som 1kg (19,90)4000ks ked bola akcia, mas to na cely rok, lebo v lekarni kupis za 14 eur len 200ks max,,..nasla som ti linka, snad ho zobrazi tuna, teraz stoji 24, 90 eur http://www.amazon.de/Spirulina-pure-4000-Pressl...

sara34valentina
2. okt 2015

@rula ja ti hovorim ze aj ja som cestovala a cyklus som mala napr 30-44dnovy

rula
2. okt 2015

@sara34valentina Dobre, premyslím si to a asi objednám. Ďakujem Ti za link. Si poklad.

rula
2. okt 2015

11DC

mimikas
2. okt 2015

@rula ak budes objednavat tu spirulinu nepridas ma? Rozdelime si postovne 🙂

rula
2. okt 2015

@mimikas Ja som ešte cez Amazon neobjednávala, musím najprv niekoho splašiť, kto to urobí so mnou.Ak ano, chceš celé veľké balenie ?

sara34valentina
2. okt 2015

@rula objendajte si 1kg to vam pride 0,5 kg 2x po 2000ks 🙂

sara34valentina
2. okt 2015

@rula vcera bol pozitivny dnes uz nevyzera tak,,,,je svetlejsi????ci???? to znamena ze ovulka dnes v noci pripadne zajtra rano 🙂 nevadi,bud mes sa trafite

rula
3. okt 2015

12 DC

sara34valentina
3. okt 2015

@rula sa mi aj tak vidi ten prvy pozitivnejsi, ci.....? ja som taketo testy nikdy nemala, ja som mala stale tak ze rovnako a na druhy den silno a potom na treti den slabu palicku.... tuna je to tazsie rozpoznat..ak mas este test skus zajtra .. mozno bude zajtra silnejsi, mal by byt aspon takyto silny....skus este zajtra

nicolettka2126
autor
4. okt 2015

Haloooo žienky moje no co tu tak mrrrrrtvo???? Co noveho?? Aky bol vikendik??? Pekny vecer bambulky :-*

agathachristie
4. okt 2015

ahojte baby. Mne presli nevolnosti na 2 tyzdne (teda zoslabli), tesila som sa ale predcasne.
Od vcera mi je zas na umretie. Cakam netrpezlivo na piatok na kontrolu (v piatok zacinam druhy trimester), dufam ze bude vsetko ok a poviem to aj v praci lebo ma nicia ako otroka.
Drzim vsetkym snazilkam palce 🙂
Kto ma najblizsie ovulaciu?

nicolettka2126
autor
4. okt 2015

@agathachristie ahooooj, no vraj ono tie nevolnosti sa na cas objavia chvilu pretrvavaju a potom zase na chvilocku zmiznu...je to take zvlastne, niekomu nie je vobec zle a niekomu je zase na umretie...drzim palceky aby ti to cim skor ustalo 😉 A neboj v piatok bude vsetko v poriadku 😉 Ina moznost sa ani nepripusta 🙂

agathachristie
4. okt 2015

@nicolettka2126 ty si sla na tu oslavu? uz si zdrava?

nicolettka2126
autor
4. okt 2015

@agathachristie ja uz som druhy tyzden zdrava mojka 😉
To vtedy predtym bola 60tka a teraz zase 50tka 🙂

sara34valentina
4. okt 2015

@agathachristie to vazne ? ja koncim 12tyzden a citim sa super, rastieme, mam dakedy vlci hlad tak sa musim ihned napapat, uz ani unavena cez den nie som, jedine chodim furt ale furt ze curat , v noci 2x !! nezapnem ani jedny nohavice, museli sme tehotenske jeansy kupit 😨 u mna je dolezite to, ze sa hned rano najem ako otvorim okale a teply caj a potom sa citim dobre, aj gyn povedala ze po 3mes to musi sa ustalit a mne sa to po 2mes ustalilo 😉 a teraz pockaj zajtra ti napisem, ze mi je zase zle 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 snad nie, za tu pracu tvoju sa nejdem vyjadrovat som ti uz x krat svoj nazor na to cele napisala...................................................... 😕 😕 😕 😕 😕 predovstekym mysli na babätko, daj sa vypisat a oddychuj ♥ ked skoncis 3mes cca 16tyzden bude vsetko ok a budes sa dobre citit a mozes znovu pracovat 😅 prosim setri sa !! dobru nocku a prajem sladke snicky, prave som Ta potrvdila, tak kukni moj albumik a uvidis nas pokladik 3D fotecku uz, ♥ bru nocku ♥

sara34valentina
4. okt 2015

@nicolettka2126 tak preto si nic nepisala, ste oslavovali furt 😉 😉 😉 😉 😉 som rada, ze si uz zdrava 🙂

agathachristie
5. okt 2015

@sara34valentina si zlatá, v piatok po kontrole tu prácu začnem riešiť už 😊 inak kŕče nemavas? Lebo ja dosť.

rula
5. okt 2015

bre ránko

sara34valentina
5. okt 2015

@agathachristie krce? kde? mozno mas koliku 😖 mala som to jeden krat...... mne pomaha kamilkovy cajik................. treba jest kazdy druhy den polievky ...... aby sa ti creva mazali, lebo sa nam vsetko teraz poposuva nahor........... krce nemavam, len vcera ma prepadol taky vlci hlad ze som ledva odsoferovala domov 🤐 az sa mi ruky triasli od hladu................. no a to curanie kazdu chvilu.... 😅

sara34valentina
5. okt 2015

@rula bre ranko, nedala si foto ci bol viacej pozitivny na dalsi den 🙄

nicolettka2126
autor
5. okt 2015

@sara34valentina no veru tento rok sa nam nakopili tie oslavy riadne 😉
Veru kokecne zdravaaa, ale vravim uz je to druhy tyzden co som zdrava tak uz pomaly aj zabudam ze som bola chora 🙂

nicolettka2126
autor
5. okt 2015

@sara34valentina dnes uz ma zacalo pichat v pravom vajecniku konecne od potratu prvy raz v pravom 🙂 ale ze fest tahava bolest tak mi to nedalo a skusila som ovu test..a takto dopadol..