V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 super takze meriame testujeme ja poviem ze 15dc-16dc bude poziivny 😲
@sara34valentina nooo to by aj sedelo ak naozaj bude ovulka z praveho vajecnika 😉 Vtedy mavam ovu test pozitivny na 15.-16.DC a ovulku tym padom na 17.DC 🙂
Uvidime ci sa trafis 😉
@nicolettka2126 trafim sa :D idem zehlit 😖
@sara34valentina ochhh tak to nezavidiiiiim...ja zas riady idem poumyvat...tak hor'sa do domacich prac 😖 😀
@nicolettka2126 ahoj, na kedy " necakaš" MS? Ja som 20. deň cyklu, ovulaciu som mala tento mesiac už na 11. deň ( mala som silné bolesti v podbrušku ).
@looola ahooooj fuuuu ja som dnes iba 13.DC cize momentalne cakam este len na ovulku cize ms az tak za 2tyzdne 🙂
@nicolettka2126 odkedy sa pokúšate ?
@looola od februara tohto roku.
S tym ze v juni sa nam podarilo ale skoncilo to potratom v necelom 5.tyzdni...chvalabohu zakrok nebol nutny cize sme hned mohli pokracovat dalej v snazeni...teraz v oktobri je to osmy mesiac co sa snazime...prvy raz nam to vyslo na stvrty cyklus a teraz od potratu to je zase stvrty tak verim ze to vyjde 😉
@sara34valentina dobre ranko prajem 🙂 Tu je dnesny 🙂
@nicolettka2126 ahojky, prepac ze az teraz mam toho vela dnes, no vyzera ze sa to blizi, ja poviem ze pozajtra je silny mega mega 😀 😀 😀
@nicolettka2126 tento mesiac to uz musi vyst, alebo cakas na mna? My by sme uz chceli skusiv v decembri ak bude vsetko ok 🙂 Inak pocuj ako v robotke tvoja sefka? Uz ti zaplatila a ako ste sa dohodli na odchode? Si pamatam ze si riesila vypoved ze ti neplati na cas.
@sara34valentina mojka podla mna uz dnes večer bude silny lebo ma neeeeeskutocne taha crly vajecnik aj podbrusko.....Nazivo su tie palicky rovnake...cize skusim vecer okolo 9tej testnut to tam bude skoro 12hodinovy rozdiel 🙂
@mimikas no dufam ze uz to vyjde nech mam krasny narodeninovy darcek...to je mojim najvacsim prianim..nic ine nechcem, nic ine si nezelam....no so sefkou sme to vybavili tak ze eate do zajtra cerpam dovolenku co som mala a potom konci pracovny pomer...
@nicolettka2126 a aspon ti zaplatila to co ti dlzila, na slucku takyto sefovia, clovek maka a nic z toho
@mimikas septembtovu vyplatu dostanem az 31.oktobra :-/ A dovolenku az 30.novembra
@nicolettka2126 ok mojko urob este vecer lebo na pc ked dam do kontrastu nie je pozitivny......... palicka nech je silnejsia ako ta kontrolna 😅 podla mna bude az zjtra pozitivny vecer 😝
@sara34valentina hej hej cez fotku to tak nevudno lebo mi to hrozne osvetli blesk a ked fotin bez blesku tak je zase tmava fotka...ved uvidim, urobim o take 3hodky 😉
A ked nebude tak zajtra uz na tisic percent bude...no myslim ze dnes by mal byt lebo tak ako ma pichaaaaa ochhh aj kroze aj podbrusko a vajecnik raz jeden raz druhy...ale ze feest cely den
@nicolettka2126 to je dobre znamenie !! na pocatie, 😉
@sara34valentina haha kieeeeeeezby 🙂 🙂
@sara34valentina tak tu je vecerny mojka 😉 Cize zase sa potvrdili tvoje predtuchy ze zajtra bude taky pravy orechovy 🙂 🙂 Moja sikulaaaaa
Ale uz aj dnes je pozitiv nazivo presne take iste su palice 🙂
@nicolettka2126 milacku nebudeme riskovat predsa, sup sup dnes a pozajtra rano,,,,, vies ze pri tebe sa to moze zmenit.......................... snad ma citas, boli sme na ultra-sone a na Harmony test( 750eur ) najmodernejsi test na svete (krvny) za par dni pride z Nemecka odpoved ci bude na 99,99% dieta zdravunke ♥ lebo ze ten combined test nie je vobec spolahlivy a presny,, mi poradila jedna super zienka pracujuca s chorymi detickami !! takze sme mali krasne video, poculi srdiecko, a merali sme srdiecko, nozicky maju 1cm uz 🙂 srdiecko ma lavu aj pravu komoru bolo to farbene vyznacene , neuveritelne, to sme boli na jednej klinike sukromnej 🙂 zdalo sa mi, ze to bude chlacek, ale odpoved pride s tymto testikom za par dni , z krvicky pekne zistia..... ♥ takze zena sup sup do toho 🙂 alebo pockame do zajtra a sa potvrdi moja predpoved tak potom to date zajtra vecer a pozajtra rano 🙂lebo mne ukazuje ze este trosilinku mu chybaaaaaa
@sara34valentina mojkaaaa jasne ze citam na tvoju odpoved som cakalaaaaaa 😵
No vydrzime do zajtra cize dame zajtra vecer a potom pozajtra 🙂
Aj ked u mna ma ta ovulka rychly priebeh, akonahle mam pozitivny test tak hned na dalsi den je ovu a potom dva dni na to uz mam krcok zatvorenyyyyy...uz dva grafy mi to takto potvrdili 🙂
Juuuuj moja to musel byt naaaaaaadherny zazitok 😵
Som zvedavaaa co budete mat 😵 Ale ked vravis ze si otehu v den ovu rano tak si myslim ze to bude chlapcek 🙂
@nicolettka2126 nezalezi kedy sa milujete moja ci v den ovu ci pred, to su len povery 😉 dolezite su chromozomy a je to ihned uz dane 😅 ja chcem parik takze mi je to jedno 😉 a ked budu aj dvaja pipikovia nevadi, (len tych ponoziek bude vela na mna 🙂 a ked budu dve baby zase to tahanie za vlasy bude vela 😀 srandujem som tak stastna po dnesnom zazitku ze sa viac neda 😉 ved totok co si pisala sa bojim aj ja,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ze to zajtra prepasneme,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ale ja verim kedze som to dala do kontrastu mne pride dost slabunky na este pozitivny 😖
@nicolettka2126 pribdulo vela tehuliek som kuakala ine stranky, verim ze pride tvoj naj naj narodeninovy darcek ♥
@sara34valentina uvidis az zajtra bude pravy orechovy 🙂 Dnes mu kuuuuuuuulilincek chyba ale uz dakt len mininum...cize zajtra ak bude pozitiv tak v sobotu doobeda mam ovu ba 1000percent...to uz som na sebe spozorovala 🙂
@sara34valentina kieezby som sa aj ja tento mesiac medzi ne pridala 🙂 Nic ine si nezellam na narodeninky 😵
@nicolettka2126 tvoje zelanie je mi rozkazom 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@nicolettka2126 ano aj mne tak ukazuje kulincek chyba a neboj ak bude rano poztiivny ovulka do 48hodin takze stihate vsetko 🙂 netreba sa ponahalt, treba sa trafit 😉 a tentokrat sa trafime 😝
@sara34valentina u mna po pozitivnom testiku nie je do 48 hodin ale hned max do 24 potom uz citim ze mam zavrety krcok...cize u mna je to rychlovecka 🙂 Ako kraaaaasne si to napiiiisala juj moja len nech sa mi to obrovske zelanie aj splniiii 😵

@sara34valentina nie nieeeee 🙂 Tento tyzden pre istotu aj meriam teplotu nech viem na com som 😵 mojaaaaa zlataaa ze si si vydyychla hahaaa 😀