icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

melisssssa
12. okt 2015

@nicolettka2126 dufam,ze si pripravil len to co si prajeme🙂

mimikas
13. okt 2015

@nicolettka2126
@melisssssa
@sara34valentina baby radte, dne som bola gynde a vraj je vsetko ok, mozeme sa snazi a vraj mam krasny folikul pripraveny, vraj mame skusat. Ale teraz neviem kedy ci uz dnes vecer alebo az zajtra rano alebo zajtra vecer? Ma zmysel kupit ovu testy?

nicolettka2126
autor
13. okt 2015

@mimikas ahoj, nepovedal ti doktor kolko mm ma folik?? Ovu testy su jednym z rieseni no ak uz je naozaj tesne pred ovulkou tak uz by si mozno nezachytila vrchol...ale skusit mozes 😉

mimikas
13. okt 2015

@nicolettka2126 1,9 mm je vela? Nieco take som si zapamatala, komos som ja ale debil taka som bola stastna ze som uplne prestala vnimat, keby sa to nahodou podarilo tak by to bol naj darcek na moje narodky 🙂. Ty si ako na tom, kolko dni do ms ti ostava?

littledesire
13. okt 2015

@mimikas skor si asi myslela 19mm 🙂 to je super, folik rastie 2mm za den, praska od 20 mm, takze podla mna skuste kludne aj dnes a potom ob den napr. Mne praskol na 21mm. 🙂 drzim palce

sara34valentina
13. okt 2015

@mimikas ahojcek asi tak ako pisala littledesire, 19mm takze dnes zajtra snazte!!

sara34valentina
13. okt 2015

@mimikas super sprava od gyn ze uz mozete 😀 😀 😀 😀 😀 supis, takze budete nove tehulky 🙂 nicolka a ty ♥ obom na narodeniny ♥

mimikas
13. okt 2015

@littledesire
@sara34valentina ano bolo to 19 len sa mi to cislo zdalo neviem preco nepravdepodobne 🙂 prave so mnou mecu emocie a zacinam sa strasne bat ze co ak sa to stane znovu. Sibe mi asi

sara34valentina
13. okt 2015

@mimikas nesibe ti,,,,,,,,,,,,,,,,,, poznam to velmi ja dobre, lenze clovek sa tak tesi, ze musi poz.mysliet ze sa take nic uz nestane.......................................................... tes sa na plodenie, vytvor romantiku a venuj sa laske partnerovi, aj on to tazko isto prezival, ale vzdy je nova nadej ♥ drzim palcoky ♥

nicolettka2126
autor
13. okt 2015

@mimikas hej 19mm je super 🙂 To uz ani nekupuj ovu testy 😉 Smazte dnes a aj zajtra 🙂
Drzim palce aby sa podarilo a na zle nemysli, nema to vyznam mojka..tieto veci my nedokazeme ovplyvnit, priroda vie co robi a neboj vsetko bude v poriadku..
Ja som dnes 19.DC a 3DPO, mrcha by nemala prist buduci stvrtok takze veeim ze aj ja budem mat na narodeninky ten najkrajsi darcek 😵

littledesire
13. okt 2015

@mimikas neboj sa moja 🙂 v podstate lekar povedal dobre, mozte sa snazit. uz ci to bude dnes ci zajtra, to uz urobte tak ako citite 🙂 drzim palce

nicolettka2126
autor
13. okt 2015

Ajojte bambulkyyyy aky mate dnes dnik?? Mna dnes taka nádcha chytila ze dovi dopo, akurat som si zaliala theraflu nech to vyzeniem zo seba 🙂 Nic ine mi neni len brutalna nadcha 🙂

mimikas
13. okt 2015

No baby jedeme dnes na to, drzte palceky

sara34valentina
13. okt 2015

@nicolettka2126 ah boze zase ? davaj pozor na seba, pocuj preco neberies femibion1 ? berie sa 3mes pred planovani tehu, som brala aj ja, uz beriem femibion2..... tie vitaminy ta pekne aj chrania,,,,, vidis aka si nachylna.. 😒 pocasie uz kosa riadna, pride sneh ja som si akurat ze kupila kabatik a premyslam ze to bola dobra blbost bo v nom zamrznem ak o par dni ma snezit..... som zvedava ci zapnem daku vetrovku z vlani 🙄 zase budem musiet kupit daco.................

sara34valentina
13. okt 2015

@mimikas drzime vsetky na rukach i nohach i labkach 😝 😝 😝 😝

nicolettka2126
autor
14. okt 2015

@sara34valentina zlatko mojeee ale ja nie som choraaaa 🙂 🙂 Len ma vcrra z nicoho nic chytila nadcha...a dnes uz o nej niet ani chyru ani slychu 😅 Tak ako rychlo prisla tak rychlo aj odisla, sama som z toho v soku 😀 Zlatko beriem ja vitamíny ale ine...Tricku drahsie..odporucila mi ich otcova priatelka ktorej pomohli k tehu 🙂

fionahope
14. okt 2015

@nicolettka2126 mozem sa spytat? Pises ze otec ma priatelku a maju spolu aj dieta? Ako si to vnimala ty ako to ze tvoj otec ma priatelku a maju spolu dieta? Budem v podobnej situacii. Dakujem.

nicolettka2126
autor
14. okt 2015

@fionahope ahoj este ho nemaju ale je uz na ceste 🙂 Baba je v 2.mesiaci
Ja to vnimam uplne normalne moji rodicia totizto uz daaaaaavno nie su spolu, rozviedli sa este ked ja som bola babatko, nenala som ani rok..potom sa moja mama o 10rokov znova vydala ma skveleho muza ktory sa o nas pekne staral vždy ma bral ako svoju a oni potom tiez mali spolu dieta-moju sestru..Otec sa tiez ozenil ked ja som mala 15r. no bohuzial vzal si velmi vypocitavu zensku ktora ho pripravila uplne o vsetko..Tam bolo tiez spolocne dieta, o to tazsie to bolo..bohuzial mslu vedie proti otcovi a on je z toho velmi sklamany kedze malu nadovšetko lubi..no a vtedy ked ho ta kiza pripravila o všetko a otec zacinal od uplnej nuly tak práve vtedy mu pomohla a stala pri nom tato jeho partnerka s ktorou teraz čakajú babo..ja si s nou rozumiem, pozname sa sice iba rok ale sadli sme si 🙂 Ono je to urcire aj tym ze ja som voci nej nemala žiadne predsudky (oba sa velmi bala ako ju ja prijmem) ale naozaj nemala coho 🙂 Ja som toho názoru ze ked sa dvaja lubia a chcu byt spolu tak nech su 🙂 A tvoj pripad je aky?

sara34valentina
14. okt 2015

@nicolettka2126 ok len je vzdy lepsie dat na gyn,,,, ja beriem femibion ma vela vitaminov , lebo ked zena zvracia, tak vsetko ide hned von :( ok tak ak si myslis ze ti pomozu tak ber, ale sa porad aj s gyn.... 😉 som rada, ze je uz prec ta nadcha,,u na sprsi a prave som vygrckala paradajku 🤐 🤐 🤐 takze ide zase na mna daco, a vcera mi bolo cely den zle, som skoro odpadla 🙄 tlak nizky bol, a zaludok plaval....som sa tesila ze 14tyzdnov nic a teraz mi zacne byt zle 🤐 snad len tento tyzden 😠 pekny dnik prajem, drahy ma volno tak pojdeme na nakup, sama si netrufam dnes nikam ist 😖 inak ta paradajka nebola dozreta mozno preto 🙄 niekedy si vsimam ze mi pride zle fakt zo zlych jedal, alebo takych co su asi zle 😖

nicolettka2126
autor
14. okt 2015

@sara34valentina zlato moja gynekologicka vie o tych vitaminikoch 🙂 Je to zlozenim to iste ako femibion len toto napomaha aj inym veciam, napr hlieniku aby spermijky lahsie vedeli prejst k vajku, aby ovulka spravne prebehla...a vela inych veci..preto je aj este raz taky drahy ako femibion...len toto sa uz potom v tehu nemoze pouzivat kedze je tam vsetkeho vo zvysenych mnozstvach..cize som s gynekologickou dohodnuta ze akonahle zistim ze som tehu tak nasadzam femibion 😉
Ved o tyzden uvidime ci sa podarilo 🙂 Uz sa neviem dockat, som netrpezliva 🙂 Ale zaeoven mam strach aby zase nedosla mrcha..ved uvidime, bude ako ma byt.
No mojka tak tento tyzden budes mat asi nejaky blby ked ti je zle a slabo sa citis :-/ Clovek by uz povedal ze v tomto tyzdni to uz ma za sebou no ako vidim tak nie 🙂 Nevolnosti sa mozu kedykolvek objavit..veru ani nechod nikam sama aby sa ti nahodou nieco nestalo..

sara34valentina
14. okt 2015

@nicolettka2126 pekny den ♥

nicolettka2126
autor
14. okt 2015

@sara34valentina aj tebe 🙂

mimikas
14. okt 2015

Caute kocky, ako sa mate? Dnes len prsi a prsi a ja by som si tak rada aspon trosku pospala

sara34valentina
14. okt 2015

@mimikas ahoj ja si idem prave zdriemnut 😉 aj u nas prsi, pekne popoludnie 😉

agathachristie
14. okt 2015

V tomto daždi sa mi strašne nechce nič robiť. Oči sa mi zatvárajú 😄 v robote sa kolegyne tešia, že som tehu tak aj ja sa teším 😄

sara34valentina
14. okt 2015

@agathachristie tak to ma byt ♥

fionahope
14. okt 2015

@nicolettka2126 tak to je ine, tu si uz velka rozumna 🙂 nasa teda jeho ma 18 pre mna este dieta, aj spravanim tak, my to budeme mat tazsie asi

nicolettka2126
autor
14. okt 2015

@fionahope no veru viac to zavisi od povahy a vyzrelosti osoby ako od veku 🙂 Ja som zivotom bola "donutena" dospiet ovela skor tak preto aj zivot beriem uplne inak 🙂 Mam uplne odlisne priority ako baby v mojom veku 🙂 Preto aj partnera mam o 13rokov starsieho 😅 Pre mna chlapi v mojom veku su este len uplne nedozrete deti 🙂
Ale neboj, ona to casom pochopi, mozno jej to bude dlhsie trvat ak este nie je rozumovo taka vyspela ale aj to bude 🙂 Len budete musiet byt trpezlivi 🙂 Drzim palceky 🙂

nicolettka2126
autor
14. okt 2015

@sara34valentina
@agathachristie
@mimikas
@melisssssa ahojte bambulky, aky ste dnes mali dnik?? 🙂
Ja dnss pohodicka, som nonstop unavena ako pes ..spat chodim o 9tej večer a vstavam o 10tej doobeda a aj tak som cely den unavena...a teraz večer ma bolia cele krize...
A u vas co nove? 🙂

agathachristie
15. okt 2015

@nicolettka2126 to asi to počasie. Koľko si dpo? U mňa nič nové, čakám zúfalo na víkend 😄