icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
15. okt 2015

@agathachristie hej je to dost mozne ze to robi toto hnusne pocasie, uplne ma vycerpava...Dnes som 5DPO 🙂 a presne za tyzden by nemala dorazit milostiva 🙂

agathachristie
15. okt 2015

@nicolettka2126 ja mam uz 10 dni nonstop migrenu... som uz na dne nemozem jest stale lieky. ale snazim sa to brat pozitivne, ze to robim pre male aj ked je to peklo. drzim ti silno palce, ja som 5 dpo zacala citit ze asi sa nieco deje lebo mi bolo zle, bola som unavena a strasne krce v podbrusku.

nicolettka2126
autor
15. okt 2015

@agathachristie no sem tam aj mna pochytia take zvlastne krce..hlavne v tom pravom vajecniku odkial bola tersz ovu a potom sa to tak akoby taha do celeho spodku..no nepripisujem tomu radsdj ziadny vyznam, vysledok zistim uz o tyzden 🙂
Juj a migrena je ina svinka spinka...hlavne ak vies ze nemozes moc tabletky od bolrsti...musis velmi vela pit a byt na cerstvom vzduchu...ono by to malo pomoct aby sa ti aspon trochu polavilo od tej bolesti

mimikas
15. okt 2015

@nicolettka2126 milostiva nedorazi, uvidis, ja som ti vravela ze budeme tehu spolu, tak verim ze tento mesiac to dame.

mimikas
15. okt 2015

@agathachristie ak sa ti da tak si chod pospat, najlepsie ak si riadne najpr vyvetras a potom si v chladku lahnes do iplnej tmy aby si mozog mohol odpocinut a nenat ziadne vnemy

nicolettka2126
autor
15. okt 2015

@mimikas verim tomu ze budeme mat obe 2 ciarocky 🙂 🙂 Pevne duuufam 🙂

mimikas
15. okt 2015

@nicolettka2126 aj ja ale vcera veru u nas nic nebolo ☹ mlady pan (Viktorko) mal strasny kasel vecer a tak sme ho pocuvali ci je ok do 12 a potom bol moj muz strasne unaveny. Skusime dnes vecer. Mali sme jeden krat sexik ked mal rano ten folikul 19mm tak mozno sme sa trafili. Skusime este dnes znovu. Myslim ze aj prvy krat sme boli tehu tak neako narovnako. Inak kedy mas narodeniny?

nicolettka2126
autor
15. okt 2015

@mimikas no prvy raz som anisto vedela ze som tehu 1.7. tak neviem kedy presne ty 🙂
Jasne ze ste sa trafili, pri 19mm foliku bol sexik super naplanovany 😉 A veru este dnes skuste, to bude taka akoby poistka 😉
Narodky mam 26.10. a mrcha by nemala prist 22.10. 🙂

agathachristie
15. okt 2015

@mimikas kiez by sa mi dalo pospat. som v robote kazdy den a mam tu peklo.. snad to coskoro prejde. neviem ci by mi kvoli migrenam dal lekar PN.

mimikas
15. okt 2015

@nicolettka2126 tak to sme narodene vedla seba, ja mam narodky 17.10 mrsku neocakavm okolo 28.10. To by bola ale ina sranda ak by sa nam to podarilo. Ale tesim sa ked sa nezadari tento mesiac tak buduci hadam ano

nicolettka2126
autor
15. okt 2015

@mimikas jeeej tak ty uz oslavujes tento vikend 🙂 🙂
No uvidime co si pre nas osud pripravi 🙂 Snad same pekne veci 😵

sara34valentina
15. okt 2015

@nicolettka2126 ahoj ritka, u nas 4ty den prsi aj dnes leje uz ma z toho dazda porazi 😲 dnes sa citim konecne super ,, piekal som na moj sposob francuzke zemiaciky, s uhorokovym saltikom, som sa fajne napraskala 😀 😀 😀 dnes mam ist so psom do skoly (je to vonku /takze asi nikam nejdeme kedze prsi :(((((( moj ma stretko s priatelmi mam ist aj ja ale som povedala ze o 2tyzdne pojdem, ze nech dnes ide sam 😀 prave kaffe s laskou a cokoladovym kolacikom z Billy ♥ pekny den ritka 😉

sara34valentina
15. okt 2015

@mimikas drzim palce a veru ako pise nicolka poistite to este dnes mozno folikul praskol az dnes 😀 priroda je zazrak ♥

nicolettka2126
autor
15. okt 2015

@sara34valentina no u nas rusim len 2.den prsi ale uz som cela znicena z toho pocasia tiez, ani nos nevystrcim ked nemusim 😀
A uplne ma unavuje ten dazd, celé dni by som iba spinkala 😅
Juuuj tak si uzivajte jeden druheho, asi si idem aj ja dat kavicku, urobila si mi chut 😝
Pekny dnik mojkaaaa 🙂

sara34valentina
15. okt 2015

@agathachristie ahoj ved mozes skusit, inak pocuj zena ked si unavena choj na gyn a nie ku obvodnej ! povedz ze sa zle citis, a vypise ta, musi ...... 😨 oddychnes si aspon.............. 😉

sara34valentina
15. okt 2015

@nicolettka2126 ja normalne ze 13tyzdnov kavu nepila, ale gyn povedala ze ak mam chut kludne si jednu s mlieckom mozem dat 🙂 tak teda si ju vychutnaj a verim ze drobcek sa ti pekne teraz prave v tejto chvili oplodnuje a deli a hlada cestu na uhniezdenie 😉 😉 😉 😉 😉 😉

nicolettka2126
autor
15. okt 2015

@sara34valentina uvidime mojka buduci tyzden 🙂 🙂 Ale snaaaad uz si hlada svoju cesticku 😉

sara34valentina
15. okt 2015

@nicolettka2126 drzkam palceky, my dnes boli v banke, a mna tak krasne taha za boky a picha a sa vsetko roztahuje, ze uz citim, ze si tam miesto robi................ten nas krpcek ♥ ale uz je to zase ok,,,,,,,,,,,,dakedy necitim 3-4dni nic a potom pichne, potiahne, zaludok stiahne nahor kvoli miestu, toto vsetko ta pekne caka drahaaaaa 😅 😅 😅 😅 😅

nicolettka2126
autor
15. okt 2015

@sara34valentina veeeeelmi sa na to tesiiiiiiim 😵 😵 😵 😵

sara34valentina
15. okt 2015

@nicolettka2126 ale vidis 14ty tyzden mam uspesne za sebou, som na seba hrda, ide to rychlooooo hihi a este ma caka par tyzdnov verim, ze zdravych a uspesnych ♥ verim, ze sa pridas ku mne draha ♥ ja uz netrpezlivo cakam na vysledky testikov, dufam je vsetko v poriadku a je zdravunke a dozvieme sa aj pohlavie ♥ kazdy trvdi, ze to vyzera na chlaceka, ale ja tvrdim furt ze to bude dievcatko ♥ 😀 nechame sa prekvapit 😅

agathachristie
15. okt 2015

@sara34valentina bola som u gyn a na kazdej kontrole hovorim, ze sa citim zle ale PN mi neponukla. Ona je podla mna ten typ co PN len tak nedava. A z prace teraz fakt nemozem odist, lebo situacia je zla a nenecham svoje zlate kolegynky bez svojej milovanej sefky :DDDD
Takisto ten vypadol prijmu by ma nepotesil.
Uvidime ako to bude dalej.. ak velmi zle tak to zacnem riesit. Zavidim ti ze si mozes cez den pospat a oddychnut 🙂

nicolettka2126
autor
15. okt 2015

@sara34valentina veru ano meskutocne to letí este stale si spominam ako si sem pridala svoj prvy testik 🙂 A uz mas 14.tyzden za sebou waaau 🙂 Ja tiez tvrdim ze budes mat chlapceka 😝
A snaad sa coskoro k tebe pridam bola by som veeelmi rada 🙂

sara34valentina
15. okt 2015

@agathachristie drzkam palce, nech je to v pohode a snaz sa viac oddychovat zo zakona mas pravo v praci napriklad mat lozko (zakonom dane) a hodinu si lahnut !! len ono vies, zavisi od teba ako a akych sefov mas 😅 hlavne oddychuj vzdy ked sa da, nemate ludi, sadni nohy hore 😉

sara34valentina
15. okt 2015

@nicolettka2126 ze ? nedavno test dala ducha a uz koncim 3mesiac boze dobry 😉 dnes je 15.oktober a 17april mam termin 6mesiacov len, boze ako to utekaaaaa o chvilu rodim ha ha ha ha 😀 😀 😀

nicolettka2126
autor
15. okt 2015

@sara34valentina nooo veru že za chvilku rodiiiis 🙂 Ved onedlho su tu Vianoce a Novy rok to zbehne raz dva a potom o chviiilku rodiiis 🙂 😵

mimikas
16. okt 2015

Kocky tak dnes rano som len tak zmerala bazalku a zatial sa drzi na 37,2 co je dobre 😀 no uvidime, nechame to teraz uz na prirodu. Inak ako sa mate?

nicolettka2126
autor
16. okt 2015

@mimikas ajoooj aj ja som mala dnes 37,05 😉 Dufam ze aj nadalej to tak ostane 🙂 🙂

mimikas
16. okt 2015

@nicolettka2126 to je super, uz musime len dufat ze sa podarilo

sara34valentina
16. okt 2015

@mimikas ake ste zlate, nech sa pekne drzi ♥ obidve tehulky budete ♥ juj ci sa tesim ♥ @ajajaj00 kde sa skryvas ?

sara34valentina
16. okt 2015

@nicolettka2126 ahojky, mna vcera hlava bolela, a aj dnes ale uz prechadza, volala som tuna do lekarne tak mexalen ( paralen) ze polku mozem............... este som si nedala, lebo akosi to preslo, ved coby nebolela ked 5ty den tuna prsi 😖