V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 mna hlava nikdy neboli :((((( az teraz ..... vcera brutalne , dnes ustupuje 🙄 to bude pocasim..... snad ho to prejde, poznam kamosku ma migrenu to je vraj este horsia bolest non stop silna 😨 😖 mne to ustupuje, preto zatial tabletku nedala
@sara34valentina no moj drahy prekonal vo svojich 17rokoch zapal mozgovych blan a ako nasledok mu ostalo ze ho casto boli hlava bohuzial :-/ Ale niekedy brutalne, tak mi ho je vtedy luto...Ale dnes to nie je nastastie az take brutalne..cize teraz nanho isto pocasie vplyva...
Aj ty oddychuj mojka, maj vzdy cerstvy vzduch anad ta nebude bolkat 🙂
@nicolettka2126 oje to mi je luto ☹ ☹ ☹ dufam sa mu polepsiiii 🙂 pekny den holubkovia, ja som dostala chut na............................ 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 dopiekla rybku a hajde do postele sa lulkat ♥
@sara34valentina juuuuuj no ale ako vam bude dobreeeeeee 😝 😝 uzite si hrdlicky 🙂
@nicolettka2126 no uzili sme si ♥ potom v nakupnom centre v HM krasne veciicky aspon popozerat pre babätka ♥ potom vyslo sluniecko tak rychlo naspat a s Lady na prechadzku, bolo nadherne ♥prajem pekny vecer ♥
@sara34valentina slniecko trosku zavidime, tu len prsi a prsi. Joj a detske vecicky tak to je ina kapitola, ja som maniak do nakupvania detskych veci 😀 moj maly ma lepsiu garderobu jak ja
@mimikas len sme pokukali, este trosku pockame, a potom sa ide na to, uz par veci mame 🙂 som dostala od priateliek ked sme boli na navsteve na Slovensku 😅
@nicolettka2126 pekny vikendik prajem, snad mate slnecno :D ja si idem kuchtit obedik, dnes som sama, drahy pracuje a zajtra chcem na hriby snad bude pekne ! 😅
@sara34valentina ajooooj mojenko 🙂 U nas bolo dnes tak vselijak,slnecnym dnom by som to zrovna nenazvala tak snad aspon u vas bolo pekne konecne 🙂
Dnes som si poupratovala este som chcela umyt dlazku ale na to mi nejako nevystacila sila...unavena som neskutocne...pritom som dobre spala,aj dlho,o pol 10tej sme sa s drahym zobudili...
Podbrusko ma bola,tak akoby taha od jednej strany na druhu..
Dufam ze si mala pohodovy dnik s babenkom 🙂
@nicolettka2126 to je dobre znamenie unava :D drzim silno palce, kedy mozeme testovat??????? uz sa neviem dockat 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ano boli sme sa dokonca 2x dlhsie poprechadzat, volala mi kamaratka tak 1,5hod sme kvakali 🙂))) snad vydrzi slniecko , ma byt zajtra pekne tak chceme na dubaciky aby bolo do kapustnici, aj ked maminka mi uz nasusila 😅 😅 😅 pondelok ma zase prsat boze dobry a to som sa tesila na babie leto, snad este sa to umudri 🙂 dnes som vypila 2litre cistej vody a je to zazrak, citim sa super !! plus dva cajiiky , mame tu lahunku mäkkunku kvalintu vodu , kazdy ju chvali tak reku opacujem, a huti mi :D a citim sa ovela lepsie 😅 😅 😅 😅 pekny vecer,podlahu som umyvala 2x tyzdenne , potom 1x tyzdenne a teraz ju umyvam len 1x za 2tyzdne ale kazdy druhy den vysavam, (dakedy pustim robota behat) kvoli psikovi vies chlpky 😅 😅 😅 😅 😅 ja som MOC poriadkumilovna, az prilis, snad to tak nebude ked pride babenko, budem sa musiet uspokojit aj sem tam s cmuhami 🙂))))) vraj aj kamoska taka bola a ked prisli deti ej rada ze navari, ozehli, ide s nimi von a obcas pobeha vysavacom 🙂 😅 nastastie ja mam takeho supermanna co pridem polozim vysavac do izby a on uz vysava kym sa stacim otocit 😕 😕 😕 proste super pomoc 😉
@sara34valentina moj je tirz chvalabohu taky ze sam od seba povysava alebo riady umyje co naozaj maloktory chlap 🙂 Tak som rada ze je taky..Bol dobre vychovany 🙂 Aj svokre vzdy vravim ze ako ho dobre naucila 😉 No testovat zlatko najskor by som mohla v utorok to budem 10DPO ale nemyslim si ze by som mala odvahu tak skoro testnut 😅 😅 Uvidim podla teploty 😝 Ak bude hore tak mozno skusim 🙂 Ale musim kupit test lebo nemam doma ziadny 😀 Snad uz budu dve ciarocky 😵
@nicolettka2126 tak ak sa na 10dpo bojis tak testnime stredu rano , uz tam isto iste bude jemna ciarocka , viem to 😉
@sara34valentina dufam ze vydrzim 😉 kazdopadne budes vcas o vsetkom informovana 😉
@nicolettka2126 v to dufam ZENA ! Ritka ! 😀 😀 😀 😀 😀 ja to asi prezivam tak akoby som ja mala testovat seba , ale fakt,,,,plna ocakavania, zvedava , nedockavaaaaaaaaaaaaaa 😀
@sara34valentina heehee uplne si vystihla do pismena moje pocity 😀 :D 😀 😀 Ale.co narobim musim vydrzaaaat...len dufam ze na konci tejto cakacky ma budu cakat dve ciarocky a nie jedna 🙂
@nicolettka2126budu dveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😅 pekny vecer ide mi filmik papa
@sara34valentina papa mojka pekny vecer 😉
@nicolettka2126 bre ranko, alebo bry den 😉 u nas prsi tak ako predpovedali cely den 🙄 zajtra sa zase vycasi......a uz by malo byt 4dni pekne tak som mocccc zvedava 🤐 ako sa citis ?
Caute kocky, ako sa mate a aky ste mali vikendik? U nas pohodicka taka vikendova, v sobotu nam boli robit skrinu do spalne a vecer sme isli ma veceru pekne a vcera sme uplne lenosili. Dnes rano som merala este bazalku, stale je na 37 tak uz len cakat ci milostiva mrcha dorazi alebo nie. Ale zatial sa citim akoby mala dojst tento tyzden.
@nicolettka2126 ty sa ako citis? Vo stvrtok necakas milostivu ze? Kedy skusis testnut ci je nieco alebo nie?
@mimikas ahojky, uz som myslela, ze to tu vymrelo ,,,kazdy caka na ms 😀 😀 😀 neboj aj ja som sa tak citila, rozdiel bol jediny ze som bola moc kludna( co nikdy nie som pred ms) a nechutilo mi sladkeeeee ! inak rovnake priznaky ako nams (bolest prs, krize, boky, podbrusko, unava , ) len chute neboli a bola som kludnaaaaaaa...bolesti na ms boli sice miernejsie ale rovnake 😝
@sara34valentina ja sa necitim niako 🙂 ako fakt nie, mam nieco medzi strasny kludom a sem tam stres ze ci bude vsetko ok. No uvidim co a ako. Ms ma dojst v nedelu alebo pondelok, presne neviem lebo ja mam nepravidelnu dost. Ty sa ako citis?
@sara34valentina ajoj mojka u nas tiez prsi...hrozne pocasie zima fujha :-/
Vies co dnes ma zacali krize a podbrusko boliet tak dufam ze ani nahodou neplanuje mikostiva prist 😝 Dnes uz som si aj testy kupila tak zajtra asi skusim uvidim podla teploty 🙂
@mimikas ajooj citim sa tak vselijak, chvilu kludna chvilu nervotna ci nedojde mrcha....asi zajtra skusim testnut, uvidim podla teploty 🙂
@nicolettka2126 uz zajtra ??? ok ♥ ja tlacim mandarinky ♥
@mimikas dakujem za opytanie , dnes zatial bez bolesti hlavy , ale vcera bolela, ( mna nikdy hlava neboli) stres zahod za hlavu moja....vsetko bude v poriadku nebojkaj ♥ ty kedy testujes? ci pockas najprv ms den ?
@sara34valentina skusim testnut najprv vpiatok ak nedojde mrcha, ale uvidim ci bazalka bude stale tak pekne vysoko a ci nedojde moja milostiva ms dovtedy. Ja viem ze sa nemam stresovat a snazim sa ale niekedy sa tomu neako neviem u ranot. V kazdom pripade uz pozeram kocik 🙂
@sara34valentina noooo uz zajtra aj ked s malinkou dusickou ale skusim 🙂 Snad sa nesklamem 🙂
@nicolettka2126 a merala si dnes teplotku? Inak kolko je este zvysena bazalka a kolko je uz normalna?
@mimikas vcera 37,02 a dnes 36,90 🙂 Stale sa drzi pekne 🙂 Robim si na grafe pyramidky, vzdy sa mi to strieda jeden den 37 daco a dalsi den 36,90 a takto dokola 😀 Ono neni dane co je zvysena ani ze kolko ma byt ked je zena tehu podmienka je iba ze sa musi pekne drzat nad liniou červenej ciary a nesmie klesnut pod nu 🙂

@sara34valentina ahoooj aj mojho draheho neuveritelne boli hlava, ani 2 tabletky mu nepomohli :-/
Strasne je toto pocasie...cloveka to uplne niciiiii