icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
19. okt 2015

@nicolettka2126 a zajtra si kolky dpo?

sara34valentina
19. okt 2015

@mimikas zlataaaaaaaaaaaaaaaaaaa ♥ no vidis, takto sa mi to paci 🙂

nicolettka2126
autor
19. okt 2015

@sara34valentina zajtra som 10DPO zlatko 🙂

sara34valentina
19. okt 2015

@nicolettka2126 super to som uz mala duska tak teda drzim place zajtra chcem vidiet tuna fotku s duchom ! 😀 idem si lazkat, pekny den papa

nicolettka2126
autor
19. okt 2015

@sara34valentina a ked sem pridam iba jednociarkovu foto tak co?? 😀 Ale tak snad mi zivot neodopraje na narodeninky najvacsiu radooost 😀

mimikas
19. okt 2015

@nicolettka2126 podla mna si tehu 🙂

nicolettka2126
autor
19. okt 2015

@sara34valentina
@mimikas
@evi789
@ajajaj00
@agathachristie
Babyyyyyyyy 9DPO teraz robenyyyyyyy

mimikas
19. okt 2015

@nicolettka2126 este sa neodvazim to nahlas povedat ale nieco tam je 🙂

mojezlate
19. okt 2015

Ajojte ja dnes 10DOP a stale nic zsjtra skusim este raz urobit test ci nahodu sa neobiavia tie ciarocky lebo pred dvomi dnami mi jeden ukazal len mini slabu ciarku a vdruhy nic. Ak neukaze tak pojdem na vyvolavacku. Ak by sa ukazala tak konecne po rocnom snazeni by sa zadarilo 🙂

sara34valentina
19. okt 2015

@nicolettka2126 az teraz to vidimmmmmm ♥ ♥ ♥ si tehulkaaaaa mam dost presne duch ako ja na 9dpo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! umrem z teba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA BUDEM FAKT VESTICA A PORADKYNA PRE ZENY ♥ ♥ ♥ som nesmierne rada, ze si uz 5ta, co dala na mnaaaaaaaaaa a je tehotnaaaa ani nevies aku radost si mi urobilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a teraz ma dobre pocuvaj....................! ziadne dvihacky, len relax, vela tekutin, a poz.myslenie ,,,,,,!!!! zena ja by som ta najradsej vystiskalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa♥ mam Ta rada ♥ cmuk

nicolettka2126
autor
19. okt 2015

@sara34valentina juuuuuuj mojaaaaaaaaaa dakujem za tuto kraaasnu pozitívnu reakciu, az si ma dojala k slzickaaaam 😵
Aj ja by som ti najradsej do naruce skocila takaaaaaa som stastnaaaaa 🙂 🙂 Boze tentoraz to dotuahneme do uspesneho konca - viem toooo!!!!!!!!!! Veru mozes ist aj za vestkynu aj za poradkynu oboje ti ide vyyyyborna 🙂 🙂 Som rada ze som sa pridala do zoznamu uspesnych zien podla nasej Hanky 😵
Este staaaaale neveriiiim, uvidim rano aky bude testiiiik 🙂

agathachristie
19. okt 2015

@nicolettka2126 jeeeeeeeeeeeej neviem kedy som sa naposledy tak tesila... silno drzim palce moja len to nezarieknime tfuj tfuj pokial dobre pamatam vo stvrtok nema prist??? budem na teba intenzivne mysliet jooj stiiiisk 🙂

nicolettka2126
autor
19. okt 2015

@agathachristie juuuuj baby moje vy ste takeeee zlateeee 🙂 🙂 Uplne som dojata z vasich pozitivnych reakcii 🙂 Tak vas mam vsetky rada ze az 😵 😵
Ano ano vo stvrtok je termin tak dufam ze nedojde minimalne 9mesiacov 🙂 A ze to tentoraz dotiahneme do uspesneho konca 🙂

mimikas
19. okt 2015

@sara34valentina ty si nasa vestica a posol dobrych sprav v jednom 🙂,

mimikas
19. okt 2015

@sara34valentina verim ze aj tvoja vestba o mojich narodkach sa splni, vtedy ta uz vyhlasime za uplnu jezibabu 😀 😀 😀

sara34valentina
19. okt 2015

@mimikas no ista nie som,,,ale u Nicolky som mala silnu intuciciu a ona je z 5tich zien co dali na moju radu, ty tusim nie,,,,, takze netusim,,,,, vies ono to pride niekedy nahle u mna, napr ze vcera sa mi zdalo ze nicolka je tehotna silno som to citila !! ze da sem poz test a dnes BUmm! pred 4dnami sa mi zdalo ze zavola mojho priatela kolega a ho poprosi ci by mohol skorej prist do rpace ho zaskocit,,,,,,,,,,,,,,,teraz sa podrz! o pol hodku mu zvoni telefon , ci by mohol uz o 19tej zaskocit !! umrem ,,,,,,,,,,,,,,,,neviem ci je to dar ale ja to volam silna intuicia ♥ 😝 pri tebe zatial necitim nic, mozno preto ze sme malo v kontakte,,,neviem,,,,,,,,,,,v kazdom pripade drzimpalce, ♥ kedy testujes stvrtok?

wewitta
19. okt 2015

@nicolettka2126 furt vás tu sledujem babule,hlavne teba Niki moja ♥ a zrazu na mňa vybehne takáto krásna správa!🙂 a tak skoro🙂 krásne je vidieť čiaročku aj ked 9DPO, @sara34valentina - budem sa asi aj ja držať tej taktiky večer pozitivneho ovu a potom obden rano,tak to bolo?🙂 lebo to nie je možneeee ty si to ozaj predpovedala)🙂🙂 nadhera! Nikuuušik strašne sa teším s tebou a želám Ti, nech všeto už ide ako má,hlavne sa šetri! a oddychuj 🙂🙂 ty si teraz domka však? myslím,že nemusíš sa namáhať v práci🙂 juuuuuuuuj parááááda🙂🙂🙂

nicolettka2126
autor
19. okt 2015

@wewitta dakujem srdiecko velmi velmi krasne ☹.Ano teraz sa budem setrit, som domenko tak mozem 😉
A veru daj na rady od @sara34valentina uvidis ze ti to vyjde 😉 😉 Cmuuuk a dakujeeeeeem 🙂

wewitta
19. okt 2015

Mooja zlatááá🙂 minule som sa stretla s Veroničkou, weronika94 🙂 a už má krásne bruško, už keď ty budeš mať, do tretice budem chýbať len ja 🙂🙂 dúfam, že sa k Vám čoskoro pridám 🙂 ♥♥♥ teším sa s tebou cmuk :-* a informuj nás, o testikoch ako budú silnieť 🙂)))

sara34valentina
19. okt 2015

@wewitta ano presne tak, skuste tak a potom cakam spravu s poz,testikom 😉

mimikas
19. okt 2015

@sara34valentina mojko my sme sa ani nesnazili tento mesiac 🙂 len lekar povedal ze folikul je velky tak ze skusime a uvidime. Tehu sa necitim, pri oboch mi bolo hned zle a teraz nic. Testnem urcite najskor az v piatok ak nedojde milostiva, ale prsia citlive nemam takze asi nic 🙂

sara34valentina
19. okt 2015

@mimikas kazde tehu je ine ♥

melisssssa
19. okt 2015

@nicolettka2126 krááásne, držíím palčeky , nech to už tentokrát dobre dopadne 🙂 gratulkáááááá 🙂

nicolettka2126
autor
20. okt 2015

@melisssssa dakujeeeeeeeeeem 🙂

rula
20. okt 2015

@nicolettka2126 Uuuuu dobreee, zatiaľ som tichučkooo, pssssst, objímam Ťa a teším teším tešíííím

sara34valentina
20. okt 2015

@nicolettka2126 bre ranko ritka ♥ dufam si sa dobre vyspinkala 🙂 ja som spinkala od 23hod do o2hod potom som nemohla zaspat ...a potom som zaspala o 5-7.30 to je teda spanok 😀

sara34valentina
20. okt 2015

@rula ty ako stratenaaaaaaaa sa furt len sem tam ozves 😢

littledesire
20. okt 2015

@nicolettka2126 aako ranny test ? 🙂

mimikas
20. okt 2015

@nicolettka2126 testni az zajtra, dnes to nechaj tak 🙂

nicolettka2126
autor
20. okt 2015

@littledesire
@sara34valentina
@rula
@melisssssa
@mimikas
@wewitta
@agathachristie
@evi789
@ajajaj00
Tak bambulky dnes ciarka pekne zosilnela, len to enmam odfotene kym to bolo mokre 😅 No pridavam to spolu so vcerajsim testikom pre porovnanie 🙂