V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 na mobile Mi to funguje 😀
@sara34valentina tak musis cez mobil chodit 😀
@melisssssa verim tomu ze pomozu 😉 Kedy mas plodne dni?
@nicolettka2126 moja maličká :-* krásne testiky 💜
@nicolettka2126 na buduci tyzden buduuu 🙂
@evi789 dakujeeeeeem dufam ze aj naďalej budu take pekneeee 🙂
@melisssssa juuuj to uz je raz dvaaaaa 🙂
@nicolettka2126 buduuuuu,buduuuu 💜
@nicolettka2126 krasne to tmavne, babo je silne. verim, ze to vyjde 🙂
@agathachristie ano naozaj to brutalne tmavne, vzdy ma to prekvapi krd kuknem na tie testiky 🙂 Som z nich velmi stastna 🙂
@nicolettka2126 v júli sa narodí babenko tvojje. ..dobrý človek to bude a hlavne silný -silná. ..viem o tom niečo. .. som rak 🙂 💜
@evi789 veru ano vychadza mi to na 1.7. 🙂 Ale kludne sa moze stat ze bude narodene koncom juna kedze je to takto na prelome 🙂 Ale rak to bude isto 🙂
@nicolettka2126 ja bola v lese 2hodinky sa prejst a cerstvy vzduch , inak som na pc a uz to napravili, som pisala mail ze mi to cez pc haprovalo 😀 no a nasla som par kozakov a 4bedle, tak som ich tie bedle nasmazila a uz su v brusku ♥
@sara34valentina mnam mnam 🙂 Ja som si dala zeleninkovu polievocku zase 😀 😀 Zajtra budem trosku upratovat, samozrejme s mierou a opatrne a potom idem kuk ajajku uz sme sa dlho nevideli 🙂
@nicolettka2126 pozdrav ajajku odo mňaaaa
@rula pozdraviiim 🙂
@nicolettka2126 a mas aj nejake priznaky uz?🙂 ako sa citis?
@nicolettka2126 aj odomna pozdravuj 😀 😀 😀 😀
@agathachristie zatial vobec nie, uvidime dokedy 😀 Iba prsia ma vzdy navecer bolia a sem tam krize 🙂
@sara34valentina pozdraviiim 🙂
@nicolettka2126 aj odomna ju pozdrav 😀
@nicolettka2126 moc blahozelam
@sara34valentina blahozelam k zdravemu miminku sledujem vas stale ale uz nedokazem prispievat a tak nerobi mi to dobre ☹ ked ja mam este dlhu cedtu a edte stale som sa nezmierila co sa stalo ale vam zelam to naj naj naj
@badimeria ah ty ♥ som rada a dakujem ze si napisala,,,,,,,,,,,neboj to chce len cas ♥ ked to pride budes ta najstastnejsia na svete , a pride to neboj sa ..dakedy je ta cesta dlhsia,,,, 🙄 ale stoji to za to ! prajem Ti pekny den a nezabudni jedno co na isto funguje u kazdeho a to je to jedine ci dokazes -poz.myslenie ! to na co myslis si sama pritahujes ♥ ozvi sa obcas , mne je na koniku dobre, kazda si tu drzime palce a sa podporujeme,dakedy staci pekne slovo , smile a den je hned krajsim ♥ 😉 😉 😉 😉 😉
@nicolettka2126 krasa prekrasa ♥
@nicolettka2126 nika no to uz je pozitivne jak hovado :DDDD gratulujem moja!!! kedy planujes ist na gyne?

@nicolettka2126 dakujeeeeem verim ,ze pomozu 🙂