V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@evi789 no ano , na pravu stranu..... teraz neviem ....ale povedala ze do 4r ......cize my chceme dve a druhe bude mozno dievcatko ♥ hihi
@sara34valentina ja sa pamätám, že baba povedala,že do roka a do dňa otehotnie tá ktorá sadne na lavičku 😀 u Teba to vyšlo moja pekná 🙂 .
Nicolka je kde s tým dnešným testom? Kukam kukam, čakám 🙂
@sara34valentina jej mojko gratulujem, mat syna je uzasne, nikdy ta nikto nebude milovat tak ako on 😀 😀 😀 😀 a s chalanmi je velka sranda, akurat su stale hladny 😅
@mimikas dakujem ...pocujte neviem dat nikomu like na spravu, a nevidim ani svoje komentare co som na nastenku pisala,,,,,,,,,,,,,,,kde mozem napisat na aku adresu konika ze mam poruchu? aj tebe teraz odpisujem ze som nevedela dat odpovedat ale tvoje meno dolu napisala,,,,,,,,,,,,mi to od vcera blbne, pisala som na konik,sk ale neprecitali spravu , dakujem 😉
@sara34valentina jeeej tak bude chlapcek 🙂 to som rsda,ze je vsetko v poriadku a malicky je zdravy 🙂
@melisssssa chcela som ti dat like ale blbne mi konik od vcera, viem len takto pisat , skusim sa prihlasit cez telefon ci to aj tam blbne 😠
@sara34valentina myslis ze je skoro testnut, ukazal by uz test nieco? Ovu bola v utorok v noci alebo v stredu. Jaj som nedockava, ale prsia mam obrovke naliate
@sara34valentina gratulujem ku zdravučkému chlapčekovi ♥♥♥ 🙂 to som zvedavá,ako ostatné žienky,ktoré dali na tvoju radu,čo budú mať, či vyjde to že pred ovu dievčatko a počas, chlapčurik🙂🙂
@mimika123 dakujem kraaaasne 🙂
Veru dufam a verim ze tentoraz to uz zvladneme az pekne do konca 🙂
@sara34valentina mojaaaaaaaa ja som to vedelaaaaaaaa gratulujem k pindulkovi 🙂 🙂 🙂
Velmi sa tesim ze je krpcek v poriadku to je to najhlavnejsie 🙂 juuuuuuuj 🙂
@mimikas
@sara34valentina
@melisssssa
@evi789
@wewitta
Tak babulky nevydrzala som mat dnes pauzu v testovani cize som cikla aj dnes jeden pruuuzok 😵 A pekne silnieme 🙂 🙂
@nicolettka2126 krasa moja, tehu je podla mna v pohode, testik pekne silnie. A pocuj drahy uz o tom vie?
@mimikas anoooo uz vieee hned s prvym testom som za niim letela ze ci tam nieco vidí 😀 😀 Ale myslim ze obaja uverime az ked bude prva navsteva u Dr 🙂
@nicolettka2126 mojko strasne sa tesim s vami a uvidis aj slza vyhrkne ked uvidis tu malu bodku a to ako jej krasne bije srdiecko. Hlavne relaxuj a nenamahaj sa dobre?
@nicolettka2126 ani ja by som nevydržala zlatíčko ♥ nááááádherne silnie!!!🙂🙂 juchúúú🙂 k doktorovi chceš ísť tak o 2 týždne?🙂
@nicolettka2126 ahoj mojko, nadherne testiky a dakujem pekne, ano pindurik nas ♥ tak mocccc ho lubime ♥
@sara34valentina jeeeej, Vy už viete pohlavie, to je úúúžasné. Jupííí
@nicolettka2126 kraasne ti to silnie 🙂 len tak dalej 🙂
@melisssssa tesim sa jak blchaaaaa 😵 😵
@sara34valentina to ti verim zlatko...aj ja moju bublinku milujem uz teraz nadovsetko aj napriek tomu ze si este vobec neuvedomujem ze som tehotna 🙂 🙂
@nicolettka2126 veriiim ti 🙂 a tiiisko zavidim 🙂 dufam,ze tento cyklus to aj my dame 🙂
@nicolettka2126 zdravím Ťa, teším sa s Tebou.
@nicoletta2126 to si zacnes neskor drahaaaa 😉 😉 😉 😉 teda u mna to zacalo az v 3mesiaci 😅 😅 😅 😅
@sara34valentina fiiiiha tak to mam este cas 😅😀 dufam ze uz pri prvom sone mi to docvakne 😀
@melisssssa velmi veeeeeelmi silno ti drzim palceky 🙂 🙂 A posuelam veeeela tehu bacilkov 😉
@rula dakujeeeeeeem 🙂
@nicolettka2126 cvaknut cvaklo aj mne, ale uvedomovat som si zacala az ked sme boli na tom specialnom sone, kde nam nahrali video a ja si ho furt kukam 🙂 nozicky, ruciciky, ritka, srdiecko ♥ mojeeeeee ♥
@nicolettka2126 pekne si to užívaj, paličky si sa naučila super ocikávať, máš ich kráááásne. Prídem na školenie 😀
@rula vies to uz je take nieco co som absolvovala kazdy mesiac 😀 😀

@sara34valentina jeeeeeej mojaaa 😵 ❤ a to si si sadla na tú lavičku v bojniciach? 😀
hlavné je,že je zdravé! !!! Juchuuuu malý kukacko ☺😊☺😊☺😊💜💜💜💜 bude maminku milovať nadovšetko uvidiiiiiis 😊