V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@agathachristie ako sa nam to tu krasne rozbehlo ♥ tesim sa a prajem kazdej byt tehu, je to ten naj najkrajsii pocit na svete a dar ♥ ako sa mas moja.... ? ja mam bolesti hlavy, boli sme v nemocnici, ma bolelo usko a zistili ze mam upchate nosne cesty tak dali kvapky .... na cmulanie kupila ibistikove pastelky, hned zabrali.....uska uz nebolia, ani hrdlo, len hlava 🙄 🙄 🙄 a som seknuta hore tak chodime na masaze ale boli aj teraz davam obklady telple.....len nech ma prejde to seknutie mam stuhnute hore svaly a bude dobre,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, do 16tyzdna nic a teraz totok 😢
@nicolettka2126 gratulujem ti ze sa podarilo,mi este stale nic ☹
@sara34valentina ahoj mňa bolia kríže a vraciam ale to je nič. Skôr ma trápi že mám 4x do týždňa migrény také že prestavam vidieť. Musím si o tom pohovoriť s Dr. Ale ako ju poznám PN mi nedá a ani moc nechcem kvôli financiám. Ale už som párkrát cítila pohyby tak sa teším 😊 vo štvrtok idem na morfo utz tak sa neviem dockat,snáď naznačí aj pohlavie 😊 drz sa a uzivaj si. Tehotenstvo beží strašne rýchlo ❤
@mimikas ja odpadneeeeeeeeeeem waaaaaaaa, vyslo to mojkaaa vidis 😵 😵 Ja som ti to vravelaaaa 😉 😉
Tesiiiiiiiiim sa velmiiiiiii 🙂
Ale tak pre zaujimavost skus si na nete zistit termiiin som zvedavaaa 🙂 A potichuuucky zatial gratulujeeeeem 🙂 JUPIIIIIIII
Asi 7 jul je tesmin mojko budeme tehu spolu. V july sme spolu potratili abid jul budeme spolu rodit. Verim ze teraz bude vsetko ok a budeme sa spolu s deticiek
@mimikas juuuuuj mojaaa tak sa tesiiiiim 🙂 🙂 Mne vychadza termin na 1.7. 🙂
Tak toto je osud fakt 🙂 Waaaau
@mimikas srdečne gratulujem radosť pozrieť na tie čiarky 😊
@agathachristie to mi je luto, vies co mi dnes pomohlo ? bolela ma hlava urobila som si krasnu jemnu penovu kavu s mlieckom a cvrkla som 3 cvrky z citrona hlava okmazite prestala boliet 🙂 vyskusaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! my cakame chlapceka, ♥
@mimikas jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ci a tesimmmmmmmmmmmmmmmmmmm, prekrasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu♥
Baby je to jasne, som tehotna, dnes mrska zatial nedosla a dufam ze ani nedojde 🙂. Dnes to pomocou toho digitalneho testu oznamim drahemu.
@mimikas gratulujem krasny zaciatok dna!!! 🙂
@mimikas krasa 🙂 gratulujeeeem 🙂 drzte sa a nech pekne silniete 🙂
@mimikas gratulujemmmm juhuuuuu az mam zimomriavky tak sa tesim 😅 😅 😅 😅 😅 lebo presne viem, ako sa citis 😉 😉 😉 😉 😉 moja oddychuj a uzite si krasnunky dnik 😉
Dakujem baby, vy ste take zlate, velmi velmi sa tesim, aj ked ten strach tam trosku je ale teraz mam pocit ze to bude v pohode a tento krat to dame do konca. Jaj a teraz mam ist akoze robit 🙂 inak drahy to este neviem, dnes mu dam darcek s oznamenim v style: ahoj, som tu, este ma sice nevidis ale mama uz o mne vie a velmi sa tesim na stretnutie s tebou, no dufam ze mu to dojde 😀
Ahojte tehulky a bud.tehulky 🙂 vidim ,ze cerstvym tehulkam palicka silnie tak som stastna 🙂 a nam ostatnym uurcite uz coskoro ukaze // 🙂 ja cakam na ovu...vcera som robila test tak uz sa blizi..citim sa mokro a hlienik uz zpriesvitnieva 🙂 tak duufam ze sa konecne trafime ..cmuuk a pekny dniik 🙂
@mimikas mojaaaaaaa ja som z teba taka stastnaaaaaaaa 😵 😵 Vidim to tak ze rodime spoluuuuuu 🙂 🙂
@melisssssa mojkaaaa drzim palceky dajte do toho vsetkoooooo uz to musi vyjst 😵 Drzim palceky :-*
@nicolettka2126 mojaa dakujeem 🙂 od piatku doobeda mame abstak 🙂 setrime bojovnikov 🙂
@melisssssa mojko urcite sa teraz trafite 🙂, sme sa neako rozbehli 🙂
@nicolettka2126 no veru rodime spolu, ja cca 2 tyzdne pred terminom, aj prveho som tak porodila a u nas v rodine vsetky zeny tak rodime, hlavne ale nech je mimco zdrave a dnes vecer to oznamim buducemu oteckovi 🙂
@mimikas a kedy ides k dr mojka??? Ja idem buduci tyzden v utorok 🙂
Ja si az o 2 tyzdne, o ulka bola az 15oct, takze som len 11DPO takze mam cas. Inak chodim k lekarovi do ruzinova, tak mozme zbehnut na kavu potom 🙂
@mimikas dakujeem musime 🙂
@mimikas noo tak to veru este dva týždne pockaj 🙂 Ja uz som taka zvedava ze az 🙂
Moja doktorka inak tiez pracuje aj v Ruzinove ale ja k nej chodim do ambulancie do Samorina 🙂 Tam zvykne byt raz do tyzdna 🙂 A budes aj rodit v Ruzinove??? Mozno sa tam nakoniec stretneme niekde na vzdychacke 😀

@agathachristie fuuuuuuuu to aj ja 🙂 Som zvedava co bude vidiet 🙂