V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina mala som neviem prestene zapal alebo infkciu v mocy ale us nem
Babenky moj testik dnes o 9:40
Knak baby HCG v stedu bolo 186 cize nizsie ale zas nie uplne nizke. Lekar to ale dnes bral v pohode, zobrali mi krv a mam volat v pondelok a dohodnut sa aj na kontroje
Ahojte baby, dne som sa sem zaregistrovala. Uz ma nebavi len citat, tiez chcem prispiet 🙂) Odkedy sme s priatelom zacali spolu zit, tak sme sa rozhodli, ze si nebudeme davat pozor. Je tomu uz 10 mesiacov a stale nic. Meriam si bazalku skoro 6 cyklov, ovu mam(Pozitivne ovu testy+folikulometria) Stale vsak pocas tych 10 mesiacov do plodnych dni nieco skocilo, raz mi umrel psik a moje cykly depkovanie totalne rozhadzalo a pred dvomi mesiacmi som brala 6 tyzdnov antibiotika koli perioralnej dermatitide a bakt. vaginoze..takze v podstate sme ovu stihli mozno 2x. Avsak dnes uz som zdrava 24rocna babizna, priatel je na SK a vcera bol na spermiograme..Zajtra sa vrati domov (Holandsko) a v nedelu mam ovulku, takze ideme na to a zaciname sa naplno snazit! Drzte Palce, nech sa mozem coskoro pochvalit dvojpalickovym vysledkom 🙂 Drzme si palce navzajom, aby sme boli vsetky vytuzene tehulky 😝
@nicolettka2126
@mimikas máte už príznaky? Ako sa cítite kočky?
@agathachristie Aka krasna tvaricka <3
@agathachristie ajooooj bambulka malinka je prekraaaaaaaasna juuuuj pokladik malinky 🙂 Takze @sara34valentina caka maleho pindika a ty cakas kavove zrnko 🙂 😉 Uz tu mame parik 😵 Som zvedava ake bude dalsie zname pohlavie, ci bude v tejto skupinke viacej chlapciatok alebo dievok 🙂 Ja nemam ziadne priznaky 😀 Jedine co citim su prsia ale aj tie az tak navecer skor 🙂 Inak som uuuuplne ako rybicka 🙂 A dnes sme zacali 6.tyzden 🙂 Tak sa tesiiiiiiim
@mimikas mojkaaaa testik je naaaadhernyyyy 😵 Vsetko je v poraaaadecku :-*
@nicolettka2126 tak to máš teda šťastie 😉 bodaj by ti to tak vydržalo až do krásneho úspešného konca 😍
@nicolettka2126 😀 😀 že kávové zrnko 😀 😀
@petulik1991 tak vitaj, tešíme sa na tvoje ovu testy. Dúfam, že máš kúpené
@hana7778 pisala si to mne? nepamätam si uz ..... aky je to testik ? 😉
@agathachristie prekrasna bambulka ♥ nadherna ♥
@nicolettka2126 ako rychlo to letiiii ze ?? 😨 6ty tyzden a ja 16ty 😉 v nedelu zacinam 17ty 😲
@mimikas no vidiiiis 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@sara34valentina veru neskutocne rychlo to ide no momentalne mi to vyhovuje lebo uz horiiiiiim nedockavostou kedy pojdem k doktorke 🙂
Ale tak vikend uz zbehne raz dva a v pondelok je doma drahy tak budeme spolu lenosit 🙂 A v utorok rano uz ideeeeem, jupiiiii este nikdy som sa tak velmi k ziadnej doktorke netesila ako teraz 😀
@melisssssa ta neeeee?? 😀 😀 Vsak si zober do ruky kavove zrnko a potom sa na seba zo spodu kukni zrkadlom a zistis ze to je podoba jak vysitaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@agathachristie bambulka je krasna 🙂 tesim sa stebou, hlavne ale ze je zrava
@sara34valentina no uz to beriem tak viac v pohode, pevne verim ze bude vsetko ok, dnes y testik bol uz krasny, verim ze je vsetko ok a budem sa tesit z miminka
@mimikas krasnunky a silnunky , jujjj super moja tesim sa 😉

@sara34valentina danav test dneska som urobila