icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

mimikas
1. nov 2015

Caute kocenky, peknu nedelu prajem, moj testik robeny prave teraz 😀 dnes 17 DPO

evi789
1. nov 2015

@mimikas juuj kraasa moja,mozes byt kludna! Pekne silnie ciarocka! Velmi sa tesim! Super,super! ☺😊☺😊

rula
1. nov 2015

@hana7778 no ja tam ducha vidím, moja, neviem či chceš byť tehu alebo nie, skús testnúť znova zajtra ráno ak máš doma nový test

hana7778
1. nov 2015

@rula no prave nemam zajtra urobim a potom dam vediet

rula
1. nov 2015

@hana7778 nezabudni, že najlepšie je z ranného moču, sk budeš robiť test neskôr, nepi kávu zajtra a ani nič 2 hodiny pred testom

hana7778
1. nov 2015

@rula ok dakujem za radu a☺

rula
2. nov 2015

@hana7778 🙂

mimikas
2. nov 2015

Caute koceny, kde ste dnes vsetky?

agathachristie
2. nov 2015

@mimikas robim v robote pohovory... neznasam robit pohovory som viac nervozna ako uchadzaci :D

nicolettka2126
autor
2. nov 2015

@agathachristie idem k tebe aj ja na jeden pohovor 😝 Ale namiesto obvyklych veci budeme rozoberat tehulkovanie 😀

agathachristie
2. nov 2015

@nicolettka2126 super napad :D teraz tu bola pani taka navonana ze ma z toho boli normalne hlava... neznesitelne to bolo aj ked bola celkom mila. dalsia co ma prist o druhej mi volala, ze sa stratila a nevie kam ma ist a kde sme :DDDDDD

agathachristie
2. nov 2015

@nicolettka2126
@mimikas
ako sa citite? priznaky? 🙂

nicolettka2126
autor
2. nov 2015

@agathachristie mojka ja vooooobec ale ze vooooobec ziadne 😀 😀
Ja tomu nerozumiem, som divna 😀

agathachristie
2. nov 2015

@nicolettka2126 bud rada ja som trpela ako pes. budes asi jedna z tych stastnych co ani nevie ze je tehotna a zrazu porodi :DDD

nicolettka2126
autor
2. nov 2015

@agathachristie len aby som to potom neschytala vsetko pri porode 😀 Ako "bonus" 😀

sara34valentina
2. nov 2015

@nicolettka2126 nie si divnaaa to este len pride, ved ani mne nic nebolo, unava a potom ti rano bude nevolno,,,,, ved vies ze ja som az v 10tyzdni priznaky mala !! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 dockas sa drahaaaaaaaaaaaa 😉

nicolettka2126
autor
2. nov 2015

@sara34valentina no sama som veeeelmi zvedava ci to na mna pride a ak hej tak kedy 😀

sara34valentina
2. nov 2015

@agathachristie pridem aj ja na pohovor nudim sa uzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 🙄 zajtra zase masaz , a na druhej strane hladam slovakom pracu tuna a uz som 4rom nasla, ale stoji ma to kopec namahy tak aspon inym pomozem 😕 😅
uz si od novembra ked pojdeme na gyn 19.11. vyberiem Hebamme to je porodna sestra ktora ma bude sprevadzat celym tehu a porodom , vie hocikedy cez telefon poradit, vybavi mi sukromnu porodnicu, sanitku, izbu potrebne papiere, ja NIC dokopy nemusim, a budem chodit na stretk a s tehulkami kde sa vsetko naucim, da mi zoznam co vsetko treba nakupit no a pri porode bude stale somnou,,,,, u nas sa tak rodi,,,,,,,,,,,ze ony su vyskolene lepsie a lekara nevidis len ak je komplikacia ....inak rodis pri Hebamme ♥ hocikedy jej mozes na tel zavolat ked si nevies rady, hned poradia,,,,, 🙂
tak snad natrafim na symposku, ))))) co vam este napisem ? 🙂 zdravotne sa citim lepsie uz skoro nic neboli, ale stale inhalujem vecer zapinam ten zvlhcovac s roznymi olejcekmi 😉 treba nam umyt okna tak som dnes drahemu oznamila ze sa ma tesit na to 😀 😀 😀 vcera som robila tie tvarohove halusky take boli dobre ze zjedlo sa hned vcera zua hrniec 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a teraz nieco krasnunke napisem : ♥ vcera v noci sa malinky tak mrvil ze ma az zobudil ♥ este nekope, ale mrvi sa take nadherne to je,,,,,trosku skoro citim, ale som rada, aspon viem, ze sa nenudi ♥ az mi slzy vysli a som sa snim rozpravala 😝

agathachristie
2. nov 2015

Ja som v 17tt a grcam ešte viac ako predtým 😕 a dnes mám pocit ze sa mi všetky nevoľnosti vrátili + grcanie 😢

sara34valentina
2. nov 2015

@agathachristie to nemyslis mojko vazne?

sara34valentina
2. nov 2015

@agathachristie mne sa vcera vies co stalo? rano toast reku masielko +sunka+syr a paradajka s uhorkou,,,,no drahy musel ale zjest,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,tak si predstav tak ma naplo z vyparu tej sunky ze som musela hned od ust daco ine dat a uz som ani nedojedla preto ti VERIM mojko............................... tak som dnes vybabrala s nim tak, ze rano som si urobila hemendex ( masielko, sunku opiekla riadne , vajicko na to syr a zjedla som to ako NIC 😕 😕 tak sunka mu nechuti ale dnes sme zbastili,,,,,,,,,,,,,, 😝 moja ved ti nic nebolo teda bolo ale nie casto ?

sara34valentina
2. nov 2015

@nicolettka2126 dolezite je hend ako vstanes mne to vzdy pomohlo pri 9+10+11+12+13tyzden hned rano teply caj do zaludka daco zahryznut a potom riadne ranajocky..................... dakto zvracia celych 9mes :( vsak este aj ja mozem ale neverim,,,,,ja som dokpy len 4x ale riadne !

petulik1991
2. nov 2015

@sara34valentina A kde byvas? Ja byvam v Holandsku a tu to mame podobne s tou porodnou babou 🙂 Ziadny gynekolog nic, ani pri porode. Dokonca sa tu rodi aj doma.. Ultrazvuk sa kona tusim len 3x za cele tehu a aj to robi,sa mi zda, ta porodnicka. Este nie som tehu, ale pracujeme na tom. Tak si uz zistujem co a ako

sara34valentina
2. nov 2015

@petulik1991 ja zijem v Rakusku, no tu mas nutnych 9vysetreni 🙂 tak drzim palce aby to coskoro vyslo 😉

petulik1991
2. nov 2015

@sara34valentina Dakujem, vcera bola ovu a 2 pokus, rano a vecer 🙂 Podla mna je 3x velmi malo. velmi by som sa bala, ci je vsetko v poriadku. Takze bud si priplatim za poistenie (ak sa to da) alebo budem chodit ku gynekologovi sukromne

sara34valentina
2. nov 2015

@petulik1991 ja mam sukromne vsetko,mam pripoistenie, chcem mat vlastnu izbu s mojim drahym a byt na izbe sama, vsetko hradi poistovna 🙂 platim 107eur mesacne ale 🙂 zatial mi preplatila vsetko co sa tyka vysetreni naspät 🙂odporucam 😉

melisssssa
2. nov 2015

Ahojte tehulky aj netehulky moje 🙂 vidim ,ze sa mate dobre tak som rada 🙂 tento mesiac sa k vam pridam ,som sa rozhodla 🙂 🙂 🙂 dnes bolo tak krasne,tak som isla na zahradku sa prejst.. (byvam v panelaku na sidlisku) a take krasne to tam bolo a plnu misku maliniek som nazbierala 🙂 milujem ich 🙂 tak ma to tak potesilo 🙂

petulik1991
2. nov 2015

@sara34valentina No ja Mam Kramzoerg poistenie, to sa dava ako balicek ked planujes babo a platim 120e mesacne..a to este musim platit rocne RIZIKO 300eur. To je, ze za kazde vysetrenie si musis zaplatit a od tych 300eur uz hradi poistovna.. je to postavene na hlavu. Za posahane vysetrenie dermatologicky som zaplatila 125eur poistovni. A kolko krat rocne tych 300eur RIZIKO ani nestihnes `minut`a platis aj tak mesacne poistovni 120eur. Postavene na hlavu cele holandsko

sara34valentina
2. nov 2015

@melisssssa pridaj sa draha pridaj 🙂 v novembri maliny no krasa ♥ pridaj sa ku nam tehulkam ♥ drzkam palce, alebo s aUZ podarilo??????? 😅

melisssssa
2. nov 2015

@sara34valentina no to este neviem ci ano,ale verim tomu 🙂 🙂 🙂 a duuufam 🙂