icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

agathachristie
9. nov 2015

@melisssssa ja som prvu ciarku mala tusim 11 dpo a to bola taka, ze sa nedala ani vyfotit :D a na dalsi den sa tiez nedala vyfotit :D to co mas ty je 100% ciarka. som zvedava na dalsie testy.

@mimikas som zvedava snad bude aj fotecka 🙂

Mne uz ta moja mala ide vyskocit z brucha.. vrti sa skoro nonstop, hlavne po jedle. len nikdy neviem ci preto, ze sa jej to paci alebo nepaci :D za chvilku tu budeme komplet vsetky v tom :D do tejto skupiny by mali chodit snazilky chytat tehotenske bacily lebo ocividne je ich tu plno 🙂

nicolettka2126
autor
9. nov 2015

@mimikas nooo moja na mna uz pomalinky idu zavraty a nevolnosti 😀 som to prekrikla ked som pisala ze sa citim netehotne 😀 Takze davaj pozor aby si to teraz aj ty neprekrikla 😀 Ale uz som zistila ze rano si musim dat slabu kavicku a hned nemam zavraty a musim po trosku pit cistu vodu ale casto...nic ine neznesiem..hlavne bublinkove napoje mi sposobuju ze mam potom cely zaludok v krku...a vecer sa vzdy napraskam a potom mi je blbo 😅 Tak uz aj na to musim davat pozor kedze sa neskutocne vracania bojim 😀 😀 😅 Zatial sa úspešne vyhybam komunikacie s wc misou a dufam ze sa tomu aj uplne vyhnem 😀

melisssssa
9. nov 2015

@sara34valentina no duuufam 🙂

tatia88
9. nov 2015

@nicolettka2126 dakujem 😊ty sa ako cítiš?paci sa mi ta podpora a pochopenie medzi vami všetkými 😊lebo kto nezažil nevie ake to je.

mimikas
9. nov 2015

@agathachristie no veru, ked si vezmes ze ja a nikolka sme tehotne v tehto skupine uz 2.x 😀 😀 😀 a teda verim ze tento krat aj posledny a dame to az do konca, lebo tehotniet 3x tento rok sa mi uz fakt nechce

agathachristie
9. nov 2015

@mimikas o chvilku tato skupina bude o kakancoch, cikancoch a kocikoch nie o ovulacii :D

mimikas
9. nov 2015

@tatia88 no veru baby tu su uzasne 😀 ako vazne, velmi pomahaju a mna v July aj velmi silno podrzali ked som prekonala zamlcany potrat, teraz som tehu znova a verim ze uz to dotiahnem do uspesneho konca,

mimikas
9. nov 2015

@agathachristie haha vies co na tie kociky a vybavicku sa tesim 🙂, ja som kocikovy maniak, ja som mala pri viktorkovi 4 kociky 🙂 a teraz uz vyberam dalsi, ale teraz uz presne viem co chcem tak to hadam budem mat len 2

melisssssa
9. nov 2015

@agathachristie dakujem krasne 🙂bozinku aj ja som neskutocne zvedava na dalsiu ciarku 🙂 ved to aj mna prekvapilo,lebo doteraz som len duchov vyvolavala a toto je celkom fajn vidiet 🙂boze ,ak som tehotna tak sa asi zblaaznim od radosti🙂

mimikas
9. nov 2015

@melisssssa mojko nezblazni sa 🙂 je to tam, teraz oddychovat, nebrat ziadne lieky, vela pit vody, zdravo sa stravovat a uzivat si tehotenstvo

melisssssa
9. nov 2015

@nicolettka2126 tak moja vidis to🙂uz si mozes povedat,ze sa citis tehotne,ked ti je zle🙂

bersi757
9. nov 2015

ahojte mali ste ako priznak tehotenstva zväčšené prsné dvorce? vôbec nie sú stmavnuté ako sa všade uvádza ale omnoho väčšie

melisssssa
9. nov 2015

@mimikas ale ved vies ako to myslim 🙂 dakujem ti 🙂 tebe drzim palceky aby navsteva u dr dopadla na jednicku 🙂

tatia88
9. nov 2015

@mimikas neboj dotiahneš 😉a budes tehulkovat. Sa to tu rozbehlo s vami baby krásny darček pod stromček 😀

agathachristie
9. nov 2015

@mimikas tak mi prosim porad kocik :D aky budes mat ty?

nicolettka2126
autor
9. nov 2015

@tatia88 veru ano dovolim si tvrdit ze toto je najsudrznejsia skupinka aku som tu videla 🙂 Naozaj dievcence podporia cloveka aj ked preziva to najkrajsie obdobie a aj ked potrebuje clovek poradit povzbudit 🙂 Naozaj v hocijakej situacii sa tu dockas podpory 🙂 Sme tu taka konikovska rodinka uz 🙂

nicolettka2126
autor
9. nov 2015

@melisssssa veru ano uz sa citim tehotne a mam pocit ze to moje male drobciatko je taky maly fajnsmeker a zistilo ze si moze dovolit vyberat medzi jedlami 😀

melisssssa
9. nov 2015

@nicolettka2126 🙂 🙂 noo vyberavy od maleho mala 🙂

agathachristie
9. nov 2015

@nicolettka2126 sa ti nieco zhnusilo alebo po niecom tuzis?
ja zo zaciatku ked som videla maso bolo mi hned zle. prve 3 mesiace som sa masa ani nedotkla.
a mala som strasnu chut na ovocie, dzusy a cornflaky s mliekom :D postupne sa to dostava do normalu

nicolettka2126
autor
9. nov 2015

@agathachristie nooo myslim ze si orave uplne presne opisala moje chute a nechute 😀 Mäso uz tyzden nemozem ani citit a ked si predstavim ze by som ho mala jest tak mi je hned na tyckovanie 😀 😀 Nenormalne mi chute zeleninka a ovocie, to by som mohla cele dni papat a polievocky mnamka 🙂 Sladke tiez vobec nie, bleeee 😅 Momentalne som dostala chut na spagetky s kecupom ale to si spravim asi az na veceru lebo yom pred chvilkou zjedla dobry vyvar a potom este mandarinku a som plna 🙂 Zbuchla by som v pohodicke este jeden tanier spagiet ale viem ze potom by mi bolo zle..aj vcera vecer sok sa hrozne prejedla a potom mi zase bolo na vracanie 😀 Takze uz si davam vacsi pozor 🙂

nicolettka2126
autor
9. nov 2015

@melisssssa veru ano 🙂 🙂 Uz teraz je to maly rozmaznancek 🙂

agathachristie
9. nov 2015

@nicolettka2126 jemine ja by som tlacila do hlavy sladkosti 24/7 a teraz ma prepadavaju mega chute na sprite a fantu :DDDDD

nicolettka2126
autor
9. nov 2015

@agathachristie mne jedina sladkost co mi chuti je horalka 😀 Nic ine 😀

mimikas
9. nov 2015

@agathachristie este neviem presne ale mam par favoritov, zatial vedie Concord Wanderer, na druhom mieste je Jane unlimit, potom mamas a papas Sola MTX a Gesslies S4air+. Pre mna je najdolezitejsie any sedacka sportaka isla do uplneho lahu, bolo polohovanie noziciek, sedacka sa da otocit do oboch smerov a ma velku striesku a kocik nemal viac ako 13kg 🙂 a aby aspon trosku peroval a kolesa neboli plastove. Velkost vanicky ma az tak nezaujima, skor chcem aby bol sportak vacsi a pohodlny. Ratam ze od cca 1 roka ho vymenim na neaku buginu typu britax agile a pod. Este sa mi dost paci Bugaboo Cameleon ale to je uz ina cena 🙂 ale zas novy kocik sa podla mna kupovat urcite neoplati a ani vajicko do auta, to uz viem od prveho ze to boli zbytocne vyhodene peniaze

agathachristie
9. nov 2015

@mimikas takže kupis použitý?

tatia88
9. nov 2015

@nicolettka2126 to sa mi paci na tom 😊ja tento krát vyskúšam radu,ktorú písala @sara34valentina a verím ze sa to tento krát podarí 😊mala by som ist v decembri na laparku,tak hádam nebudem musieť.

sara34valentina
9. nov 2015

ahojte zienky ako si tu pekne hrkutate, my boli v prirode a prave som spapkala gastanovy domaci kolacik 😀 😀 😀 😀 a toto mi dnes prislo postou drahy ma naramne prekvapil, vraj on nevie co to je 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ( je to taky pas okolo bruska 🙂

sara34valentina
9. nov 2015

@nicolettka2126 mojko hned rano teply cajik, na to daco daj do bruska ale hned draha ...... potom neskor ranajky, mne to hned zabralo .......... vela zien robi chybu , ze hned vstane a nic nejedia a potom pride nevolno samozrejme od zaludka !! teply kamilkovy cajik 🙂

nicolettka2126
autor
9. nov 2015

@sara34valentina ja si musim dat hned rano slabu kavicku lebo potom mam zavraty mota sa mi hlava, zle od zaludka mi zvykne byt az vecer ale iba ked zjem nieco co som v podstate ani nechcela iba oci boli hladne 😀

sara34valentina
9. nov 2015

@nicolettka2126 aj ja som tak bola na zaciatku zeleninka a ovocie a teraz v 5mes . spapkam vsetko 🙂 chuti mi zeleninka, mäsko, zajtra si urobime spenatikovu cerstvu polievocku a wok cestoviny s vela zeleninkou+dlhou zelenou fazulkou a kuracim mäskom 🙂 mnam uz nech je zajtra 😀 😀 😀 😀 😀