V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@looola hypoglykemia je vysoky ci nizky cukor??
Nízky 😊
@looola a aj ti to nejako riesili vtedy?? Tiez ti bolo vkuse na odpadnutie?
@nicolettka2126 , od žalúdka mi pomohla coca cola, nie vela , tak do 3dcl.
@nicolettka2126 ano presne tak................ pride to nahle, neboj zvladnes to, rano cajik, dolezite je sa nejest a sladke si dat 🙂 prejde to neboj 🙂 a ak daco nesadne vygrckas ako ja, 4x za cely 1trimester len 😉
@sara34valentina noo zatial grckaniu uspesne odolavam 🙂 Chvalabohu 😵 Aj ked uz niekedy som naozaj na pokraji 😀 Len tie mdloby by mohli prejst, to je naozaj neprijemne, takto sa aj bojim niekam ist aby mi po ceste neprislo zle 😅
@nicolettka2126 mne bolo strasne zle tiez a aj je ale ja to skor zajedam, lebo ked nieco zjem prestane ma napinat furt. takze som 18tt a pribrala som 5kg :( ale vraj je to v norme. vcera som mala take rodeo v bruchu ze som uz zretelne citila, ze sa mala otocila. prajem ti, aby si pohyby citila co najskor 🙂
@nicolettka2126 , nerobila som s tým nič , ked sa dalo, tak som si ľahla a vyhýbala som sa obchodom s potravinami lebo mi tam vsetko smrdelo. Vtedy som to prežívala a myslela ze nevydržím ale teraz sa nad tým len pousmejem kolko som bozkávala záchodovú misu 🙂
@nicolettka2126 , nosila som so sebou malú flašku s colou s ked uz bolo vonku fakt zle sadla som si s napila.
@nicolettka2126 bud rada ze len tak, moja kamoska grckala 5mes vsetko aj vodu musela chodit na infuzky :( nemala prisun zivin...( aj mne tak dakedy bolo aj vecer dokonca ze zle nevolno ale negrckala som, neboj prejde to (snad 😀 )
@looola no asi aj ja budem musiet...cize normlana coca cola?? Kofola nie??
@sara34valentina mne tiez vecer zvykne byt zle od zaludka a rano a cez den zase tie mdloby 😀 Ach, ale nemenila by soooooom....pre tento moj malinky pokladik v brusku maminka vydrzi cokolvek 😵
@melisssssa ano musela som ist na pc 😕
@agathachristie mne od žalúdka zvykne byt zle vacsinou navecer, vtedx si musim aj dat pozor aby som s amoc neprejedla a cez den zase tie mdloby ma chytaju....noa le nejako bude, snad to cim skor prejde 🙂 Pre to drobciatko vydrzim cokolvek na svete 🙂
@sara34valentina dakujem ty nasa mamicka 🙂 veru hlavne na seba nezabudaj tak myslis ze mam ten duphaston nasadit?Ja sa budem modlit a drzat zubami nechtami len nech to s vami pekne vynosim 🙂
Ja som mala klasickú coca c., nie Zero, ani light, ale s normálnym cukrom.
To som si dala iba ked mi bolo zle, na úľavu, inak na smäd len vodu, žiadny iný nápoj s kofeínom , ani kávu ani čaj .
@looola oki skusim, dakujem ti pekne za rady 🙂
@sara34valentina tak to su moje top cajiky 🙂 tak som rada,ze neskodia 🙂
Kola aj mne dosť pomáhala. Kupovala som si pollitrovky. Hneď sa mi po tak 2-3dl uľavilo.
@sara34valentina tak to si si pekne preskakala ☹ ☹ ja som mala velmi tazky porod,moje telo zacalo proti malej bojovat,citila som 2t,ze sa nieco deje a doktorka,ze vsetko ok.bola som 2x na pohotovosti a keby som nenastojila na tom,aby mi natocili pasy,rana sa ani jedna nedozijeme. Ked mi natocili tie pasy,okamzite sa konala sekcia a mala bola do 30min.vonku. Ani vycurat sa mi nedovolili,ze nestiham. Tak uz som asi preto taka paranoidna 😀 snad bude vsetko ok,musim verit,nic ine mi neostava 🙂
@badimeria joj mojko to ja neviem nech ti lekar poradi 🙂
@sara22 ufffffffffffffff ti nasi lekari sa tiez casto mylia boze dobryyyyy
@sara34valentina ahojky moja krasna ako sa mi máš dufam že ste v poriadku.myslim na teba.
@butterfly333 napisem ti ideme na nakupy🙂 mame sa dobre rastieme uz sa neviem dobre ani hybta , topanky obut 😉 😉 😉 😉 😀 😀 😀 😀 😀 napisem ti vecer draha 😉
@sara34valentina dobre moja opartuj sa a davaj na vas pozor.
@melisssssa dobre ranko a odkial si?🙂a toto bude prve mimco?
Ahojte,dufam nebude vadit ak sa opytam.. uz viete pohlavie?? Nam moja doktorka vravi ,ze chlapec a v nemocnici nam pan primar povedal ze dievcatko :D tak ideme na 3D.. takze sme zvedaví :D
@badimeria
@melisssssa ako sa cítite? Príznaky? Myslím na vas 😉

@sara34valentina noo tiez si myslim ze mam nizku hladinu cukru lebo ono to pride tak zrazu, najprv dobre a potom zrazu sa mi zacne hkava motat a je mi na odpadnutie..vtedy si hned musim sadnut a napit sa...dost neprijemny pocit to je...esteze teraz nepracujem lebo neviem ako by som to zvladala...uz par dni mi je tak na omdletie