icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

melisssssa
11. nov 2015

@badimeria dobre ranko 🙂 ano ,toto bude prve mimco ...aj u Teba?ci uz mas dieta?a z trencina som🙂 ty??

melisssssa
11. nov 2015

@agathachristie ahooj 🙂 ja sa citim fajn,len mam celkom krce v brusku ,tak dufam,ze bude vsetko v poriadku🙂 ty sa ako mas? 🙂

sara34valentina
11. nov 2015

@agathachristie ahojky....tak Sa Mi vsetko natahuje roztahuje....svagrina ze to bude este horsie.. Citim celu maternicu a Eliasa.. Hybat sa uz neviem hocijaky zly pohyb a hned zaboli....citim to tak intenzivne.. Netusilasom ze to takto maternicu cititbudem....rastie rychlo v 2Trimestri..ako ty citis

agathachristie
11. nov 2015

ja som vcera bola fandit na futsale na stadione a boli tam hlasne bubny tak mala ma tak kopala, ze som myslela, ze budem musiet ist domov :D ale nastastie za 10 min. prestala. neviem co to bude o par mesiacov ked teraz to tak mega citim. ale je to zlate 🙂
inak sa mam dobre az na robotu, mam tu peklo a je mi do placu. neviem ako dlho to budem este zvladat.
drzte sa koceny 🙂

sara34valentina
11. nov 2015

@agathachristie preco.peklo

mimikas
11. nov 2015

@agathachristie preco peklo mojko? Nepomohlo by ist na PN?

mimikas
11. nov 2015

@sara34valentina mojko mna tak maternica nebolievala, ale posledny mesiac pred porodom ma strasne bolievala spona na pance, ako sa roztahovala, niekedy som mala problem sadnut si, strasne tlaky 🙂 ale to je uz priprava na porod a zosadanie babatka, cim je nizsie tym lepsie 😉

agathachristie
11. nov 2015

@sara34valentina
@mimikas
lebo v priebehu 3 tyzdnov mam 2 dvojdnove audity velmi zavazne, na ktore mi sef napisal "neakceptuje sa nic ine len uspech". Zo vsetkych stran je na mna velky tlak. Tim mi strasne pomaha, ale predsalen je zodpovednost na mne a zle to znasam.
Ale dufam, ze v polke decembra sa mi ulavi od takychto tlakov a nejak to aspon trosku v klude dotiahnem do materskej.
Teraz nemozem ist na PN, potopila by som nas tim a to by som nikdy neurobila.

badimeria
11. nov 2015

@agathachristie jej dakujeme a velmi si to vazim!!!naozaj zacala som uzivat ten duphasron tak trosku boli hlavicka a chce sa mi ponom strasne spat zatial inac ok a ty?ja som tiez aprilova 🙂 kedy mas termib ktoreho?

badimeria
11. nov 2015

@melisssssa ja Martin a ano my uz mame synceka 4,5r uz ma taky nas betarik pekny 🙂 a este mame aj psika 🙂)) a chceme aby mal surodenca zboznuje deti

agathachristie
11. nov 2015

@badimeria mne jeden lekar napisal 13.4. a druha 17.4 tak si vyber :D uvidime 🙂

melisssssa
11. nov 2015

@badimeria jeej tak to je super 🙂 🙂 určite bude mat drobec radost zo surodenca 🙂 🙂 my budeme mať prve ak všetko dobre dopadne 🙂 🙂 moc sa teším a zároveň aj bojím ..

badimeria
11. nov 2015

@melisssssa strach to patri ktomu to mame kazda bojime sa o scoje seticky aj ked este nenarodene modlit sa mozeme inak sa neda a ja verim ze vsetko tentokrat dopadne u kazdej len dobre

nicolettka2126
autor
11. nov 2015

Tak baby u mna sa od vcera vecera prejavila prva brutalna tehotenska chutka 😀 😀 Od vcera od 9tej vecera som mala nenormalnu chut na stavu z kyslej kapusty, este sa mi o nej aj snivalo a ked som vstala mala som chut vrazdit za par kvapiek stavicky 😀 Tak som si hned po zobudeni isla kupit a teraz ju popijam no poviem vam takeeeee nebicko v ustach ako mam teraz-mnaaaaaam!!!!!!

agathachristie
11. nov 2015

@nicolettka2126 hahaha super!!! Ja som celú noc snívala o lekvarovej siske, ráno bežala do obchodu a tie svine nemali!!!! Ešteže ty máš také zdravé chute. Na kyslé to by mal byť chalan 😍

nicolettka2126
autor
11. nov 2015

@agathachristie no ja by som sa z lekvarovej sisky asi pogrckala 😀 😀 Velky pozor si musim davat na to co zjem lebo potom mi je blbo cely den 😅 Zavraty, nevolnosti atd, nic prijemne ale mylsim ze o tom vies svoje 😀

melisssssa
11. nov 2015

baby dnesný 12 dpo 🙂

melisssssa
11. nov 2015

@badimeria maš pravdu 🙂 ja mam teraz ešte take zmiešané pocity, že či som , či nie som 🙂 uverím asi až po navsteve dr 🙂

butterfly333
11. nov 2015

@melisssssa super vyzera to dobre.

agathachristie
11. nov 2015

@melisssssa krásne. Kedy ideš k lekárovi?

melisssssa
11. nov 2015

@agathachristie dakujeem 🙂 ja vobec neviem 🙂 rozmyslam , že 25.11. by mohlo byt hadam tak akurat 🙂

sara34valentina
11. nov 2015

@nicolettka2126 Budes mat chlapceka 🙂ako ja 🙂 😋

nicolettka2126
autor
11. nov 2015

@sara34valentina kazdy mi ho tipuje zlatko 🙂 Jediná moja mamka povedala ze to bude dievcatko, ale to moja mamina je vzdy taka ze na just povie ine ako ostatni 😀 Moj drahy tiez tipuje chlapceka 🙂 Ale on iba preto lebo keho sestre ani raz nebolo zle a caka dievcatko a mne je zle tak automaticky tipuje pindurika 😀 Som mu ale vravela ze to je vrlmi individualne a neda sa sudit podla toho ci niekomu je alebo nie je zle 🙂 ja zatial nemam ziadneho tusaka 🙂

nicolettka2126
autor
11. nov 2015

@melisssssa mojkaaaaa mas krasny testiiiiiiik tesim sa velmi s tebou 😵

agathachristie
11. nov 2015

@melisssssa podla mna to bude akurat ak dovtedy vydrzis. uz bude aj krasne srdiecko bit 🙂

looola
11. nov 2015

@nicolettka2126 , mne bolo brutálne zle pri dievcatku

melisssssa
11. nov 2015

@agathachristie noo,ved to ,ci vydrzim 🙂 🙂 budem sa snazit,ved su to len 2 tyzdne 🙂

melisssssa
11. nov 2015

@nicolettka2126 dakujeeem 🙂 aj ja sa tesiim 🙂 este tlacis kapustovu stavu??? 🙂

sara34valentina
11. nov 2015

@agathachristie 17.4.mam Termin ja😛😛😛

sara34valentina
11. nov 2015

@agathachristie ale az v decembri na organscreeinig povedia presne Datum