icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

mimikas
16. nov 2015

@chelsinda no jo ja uz idem kuk srdiecko, dufam ze tam bude lebo na zaciatku tehu som mala spinenie a brala som aj duphaston, ale min tyzden bol pekny vacok tak dufam ze miminko v nom pekne rastie 🙂 neboj ak ty sa dockas, aj ked podla seba viem ze tie prve tyzdne su na nervi

sara22
16. nov 2015

@chelsinda ano,uz budeme vidiet 💓😊 tiez som trochu nachladnuta a pri malej sa mi ani liecit neda. No pijem caje a dopujem sa Cckom,tak snad to rychlo prejde obom 😉

agathachristie
17. nov 2015

boze baby ja sa tak bojim ist zajtra do roboty (mam 3-dnovy audit), ze dnes cely den striedavo placem a cumim do steny. peciem aspon skoricove rolky, aby som sa rozptylila, ale nepomaha :( drzte mi zajtra palce

nicolettka2126
autor
17. nov 2015

@agathachristie och moja ty mas fakt hroznu pracu ☹ Neuveritelny stres tam mas pre pana ☹ Ale ty si sikulka tehulka zvladnes to urcite 😵

agathachristie
17. nov 2015

@nicolettka2126 no to mas asi pravdu. hehe vdaka snad ich obmakci ked uvidia moje tehotenske brucho :DDD

nicolettka2126
autor
17. nov 2015

@agathachristie brusko urcite zaposobi 😉 To je tvoj bonus 🙂

agathachristie
17. nov 2015

vcera som si kupila tehotenske rifle, tricko a sveter. ked som si dala tie rifle citila som sa uzasne. ze konecne ma nic netlaci a nic mi brucho nechutne neprepoluje napoli :D
odporuvam HM na materske veci.

badimeria
17. nov 2015

Baby teraz som zaspinila zatial iba pi utreti strasneee sa bojim co zas pride je mi do placu a nechcem aby treti krat sa to zopakovalo

mimikas
17. nov 2015

@badimeria mojko bez si lahnut, daj si vitamin c a d. Beries aj neake lieky na udrzanie? Aj ja som inak spinila takze nepanikar, ak by to neprestalo chod na pohotovost ok?

badimeria
17. nov 2015

@mimikas dakujem ano ten duphaston berem ale dnessom aj dost upratovala neviem ci to je tym alebo to druhe ☹(( yz som pisala dr mam nau cislo tak rano o 7 idem hned na sono a odber krvicky na hcg a tebe to ako dlho trvlo?Braa si a lieky?Dakujem

mimikas
17. nov 2015

@badimeria trvalo to jeden den, tiez som brala duphaston potom, moje spinenie bolo take svetle, ako ruzovkasty vytok skor, ja som mala dokonca aj par kvapiek krvi, ale preslo to same, moze to byt aj tou vyssou namahou alebo to mohe byt aj uhniezdovanie. Pokial vyslovene nekrvacas nestresuj, ja viem ze sa to lahko povie a velmi tazko robi, ja ked som zacala spinit som sa rozplakala ze zas to nie je mozne aby sa to stalo 2.x. Ale uz to preslo 🙂. Budem na teba mysliet, s az sa odychovat a vyloz si nohy

badimeria
17. nov 2015

@mimikas uplne dakujem za odpovede a ktory tyzden si bola?Ja tiez tak ruzovkasto a male dobky cervene tiezsom a rozplakala v panike volala muzovia to mojacudamale stn nchapal co sa zas deje este aj jemu stres robim apapala si 2x1tab

badimeria
17. nov 2015

@badimeria pisem ako madar to bolo pisane o syncekovi este teraz sa klepem

mimikas
17. nov 2015

@badimeria bolo to cca 3-4 tt, brala som duphaston 2x1 presne ako ty, no s prvym som taketo stresy nemala ale tam mi zas bolo extremne zle 🙂

badimeria
17. nov 2015

@mimikas u teba mohlo ist teoreticky o zahniezdovanie ja som uz 5-6tyzden tak uvidim rano co bude uff dam vediet

sara34valentina
17. nov 2015

@badimeria vsetko bude v poriadku... A aj je....mas len cistenie..Ja som uz 3x spinkam ruzovkasteee, neboj sa

sara34valentina
17. nov 2015

@badimeria nie spinkam ale spinila 😳

badimeria
18. nov 2015

@sara34valentina @mimikas dobre ranko tak zevraj je zatial vsetko ok videla plodovy vacok o 6mm a bol aj zltkovy vacok endometrium ze 18mm plodik este nebol dnes som 5+4 tak ak viete kolko ako ste boli natom vy v mojom tyzdni budem rada 🙂

melisssssa
18. nov 2015

@badimeria ahoj 🙂 to som rada,ze je vsetko v poriadku 🙂 🙂mna to caka zajtra 🙂a budem tiez zajtra 5+4 tak som zvedava..

sara22
18. nov 2015

@badimeria no vidis,vsetko bude v poriadku,musis pozitivne mysliet,aj ked je to niekedy urcite tazke.

badimeria
18. nov 2015

@melisssssa tak som zvedava co tebe uvidia v brusku 🙂♡ a o ktorej ides?

mimikas
18. nov 2015

@badimeria juj moja tesim sa velmi, uvidis bude dobre, ten duphaston zaberie 🙂, ja som bola u gyn v 5+3 a mala som 18.2mm vacok, zltkovy neviem kolko, takze neboj vsetko je ok 🙂snaz sa nenamahat, vela relaxovat brat vitaminy. Neviem ci robit ale mozno ist na PN by nebolo zle ak mas stresovu alebo fyzicky narocnu pracu

mimikas
18. nov 2015

@melisssssa neboj uvidia krasny vacok z zltkovy vak 🙂 a vsetko bude ok 🙂

mimikas
18. nov 2015

@sara34valentina inak moja ty sa mas ako? Vsetko v poriadku? Krasne ti brusko rastie 🙂

rula
18. nov 2015

@sara34valentina pekné bruško, vypadáš skvele

sara34valentina
18. nov 2015

@mimikas
ahojky, dakujem za opytanie, no mala som par dni dost nizky tlak a 3x som skoro omdlela 😨 raz som menej pila, druhy krat mi bolo teplo a hned tlak dolu, a treti krat som asi bola vycerpanaa.....
takze dnes na ranajky kava, a tlak sa zatial drzi (meram si ho kazdy den , stvrtok (zajtra)idem na gyn mam termin na dalsie vysetrenia, tak uvidim , co mi povie, mozno je to bezne, a vzdy je ma lepsie nizsi ako vyssi 🤐 ) inak sa mame dobre, dostala som uz karton veciciek od svagrinej tak postupne ich preberam a periem, a co chyba alebo je menej ( ponozky, ciapocky, pancusky, ..) tak som dokupila vcera, kupujem 56 a 62, ja sa sama nevyznam ako rychlo rastie dieta, lebo svagrina mi dala 50-56tku a bude chodit moj drahy potom pre dalsie cisl,a vraj kazde dieta inak rastie 😨 snad sa naucim sama, a pojde to potom automaticky, lebo nechcem zbytocne vyhodit a kupit nieoc co bude mat 3dni 😀 😀 😀 narodit by sa mal v aprili a vraj ma byt tuha dlhsia zima tak som zvedava .. .. rastieme rychlo, ale to asi tak v tom 2trimestri 🙂 uz ho citim kazdunky den , je moc aktivny 🙂
♥ vy sa mate ako? ♥ dufam dobre, pekne rastiete a robite radost ♥ 😀 😀 😀 ten cas tak rychlo plynie,,,,,,,,, som 19ty tyzden neuveritelneeee 🙂

sara34valentina
18. nov 2015

@rula dakujem moja 🙂 rastieme veru, a sme moc aktivny po oteckovi 😀 alebo po maminke ? 😉 😉 😉 ako sa mas ? ja ked som sa sem prihlasila na konika, som vas tak rada citala, teba, badimeriu, lauritku , potom pribudli dalsie zienky 😅 😅 😅 badimeria nam pekne otehotnela,si na rade drahaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 moc Ti to prajem ♥ verim, ze sa podari, treba byt trpezlivy ono to pride necakane 😀

mimikas
18. nov 2015

@sara34valentina ani nehovor, este si pamatam tvoje testiky a teraz sups uz miminko kope 🙂 No ten nizky tlak je taky zradny, ja mam tiez nizky a vtehu este nizsi a stale by som spala 🙂. No co sa tyka oblecenia tak tych 50-56 vela nepotrebujes, ale zas z mojej skusenosti ich predsa len kup par kuskov a v najhorsom dokupis. Ono nevies ake velke babo sa narodi a ako rychlo bude priberat a papkat, vacsia cisla nekupuj max 62. Ide o to ze niektore veci su uzsie a niektore sirsie a tym padom nevies ako sadnu drobcovi. Mozes mat miminko stihle a dlhe ale moze byt aj budlate a budes vyberat vyslovene siroke veci 🙂. mne na prveho vsetci lekary tvrdili ze bude mat 3800g az 4.5kg, normalne ma na cisarsky pripravili a moj maly ze 49cm a 3150 g a domov sme odchadzali ako 2990g. Tak moj muz musel ist na nakup mini veci 🙂, ale zas on vela papal a ako mesacny mal uz 4.5kg a do 1 roka bol taky pucko, vela veci co sme kupili dopredu alebo sme dostali nenosil lebo mu boli uzke 🙂. Osobne som prisla na to ze nekupuj pre miminko rifle, mencestraky a pod veci lebo je to pre nich strasne nepohodlne, nevedia sa v tom dobre hybat, vyberaj veci s makkych materialov a fakt max do velkosti 62. Uvidis ked raz budes mat miminko tak tie nakupy su super pre nich 🙂 Ja co povazujem za super vec je koliska, prebalovaci pultik a antirefluxny vankus http://mimco.sk/index.php?route=product/product... skus pohladat nieco taketo, ja mam taky kde su aj valceky po bokoch tak aby sa miminko dalo polohovat z boka na bok a neprevratilo sa, je to super vecicka, moj maly bez neho spat nevedel, hlavne pre novorodeniatka s refluxom (co su asi vsetky) to je super. Plus monitor dychu a hojdacie kresielko a hrazdicka na hranie, to moj maly miloval 🙂

rula
18. nov 2015

@sara34valentina dakujem. Rano o 3 som isla z SK a teraz trčím s dedkom u zubára. Taaak by som spala.
Inak som 13 DC, dufam, že sme to včera dali, poistiť to zajtra ráno už nestihnem, ale podľa teploty a ovu, by to malo byť ok. Tak drž palce , aby bol pozit TT.

mimikas
18. nov 2015

@rula neboj bude 🙂